Tuusaunoaga faʻaliliu mo le Android

O fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi masini e vave faʻalauteleina, faʻateleina avanoa mo tagata e faʻaogaina. Faatasi ai ma le telefoni feaveaʻi, e mafai ona e faʻaliliu i soo se mea, i soo se taimi: saili se ala mai se tagata e sopoia i fafo, faitau se faʻailoga lapatai i se gagana e le masani ai, poʻo se meaʻai i se faleaiga. E masani lava ei ai tulaga e le mafai ai e le valea o le gagana ona avea ma faafitauli matuia, aemaise i luga o le auala: i luga o vaalele, taavale poʻo vaʻa. Ia, afai o le taimi lenei o loʻo i ai se tagata faʻasalalauga lē saʻo i le lima.

Google Translator

Google Translator o le taʻitaʻi e le mafaatusalia i le faaliliuga faʻapitoa. E silia ma le lima miliona tagata e faʻaaoga lenei tusi i le Android. O le mamanu sili ona faigofie e le afaina ai faafitauli i le sailia o mea saʻo. Mo le faʻaaogaina le faʻaogaina, o le a manaʻomia lou muamua suʻeina o palani talafeagai talafeagai (tusa ma le 20-30 MB i le tasi).

E mafai ona e tusia le anotusi mo le faaliliuga i ni auala se tolu: faʻapipiʻi, faʻatonu, pe tafana i le faʻatulagaina o ata. O le metotia mulimuli e matua manaia lava: o le faaliliuga ua aliali mai, saʻo i le faiga o le fana. O lenei auala e mafai ai ona e faitauina mataitusi mai le mataʻituina, faʻailoga o le auala poʻo ni menus i se gagana e le masani ai. O isi mea faʻaopopo e aofia ai le faaliliuga SMS ma le faaopoopoina o fasifuaitau aoga i le fasi fuaitau. O le leai o se masalosalo o le aoga o le le lava lea o faasalalauga.

Tikiala le Google Translator

Yandex.Translate

O le faigofie faigofie ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le Yandex.Translator e faʻatagaina ai oe e faʻavave ona aveese faʻasalaga faʻasalalau ma tatala se avanoa avanoa mo le ulufale atu i se tasi taʻavale solo i luga o le faʻaaliga. E le pei o le Google Translator, o lenei talosaga e le maua le tomai e faaliliu ai mai le offline mea pueata. O le isi vaega o le talosaga e leai se mea e itiiti ifo i lona muamua. O faʻamaumauga uma ua uma ona faʻamaonia i le tab. "Talafaasolopito".

E le gata i lea, e mafai ona e faʻavaveina le faʻaliliuga vave o le faaliliuga, lea e mafai ai e oe ona faaliliu tusitusiga mai isi tusi talosaga e ala i le kopiina (o le ae manaomia le tuʻuina atu o le faatagaga i le talosaga e aliali i luga o isi faamalama). O le galuega e tuusaʻo faʻatasi pe a uma ona e siiina pusa gagana. E mafai e tagata aʻoga gagana gagana ese mai ona faʻaaoga le tomai e fai ai kata mo upu aʻoaʻo. O le tusi talosaga e fetaui lelei ma, sili atu ona taua, e le faʻalavelave i le faʻasalalauga.

Download Yandex.Translate

Microsoft Translator

O le faʻaliliuga a le Microsoft o loʻo i ai se mamanu matagofie ma le tele o galuega tauave. Faʻasalalauga gagana mo le galue e aunoa ma se Initaneti e sili atu le lautele nai lo talosaga muamua (224 MB mo le gagana Rusia), o lea ao leʻi amataina le faʻaogaina o le offline offline, o le ae faʻaalu sina taimi e sii ai.

I le tulaga tuusaʻo, e mafai ona e ulu mai le keyboard poʻo le faaliliuina o tusitusiga mai ata ma ata na faʻaaoga saʻo i totonu o le talosaga. E le pei o le Google Translator, e le iloa le tusiga mai le mataʻitu. O le polokalame o loʻo i ai se tusi faʻatulagaina mo gagana eseese ma fuaitau faʻataunuʻu ma faʻamaumauga. Faʻafitauli: i le offline offline version, pe ae ulufale i le 'upega tafailagi mai le komepiuta, e oso aʻe se feʻau e uiga i le manaʻoga e sii mai faʻamaumauga o gagana (e tusa lava pe faʻapipiʻi). O le talosaga e matua saoloto, e leai se faʻalauiloa.

Download Microsoft Translator

Faʻa-Peretania-Faʻa-Peretania

I le faatusatusa atu i talosaga ua taua i luga, o le "English-Russian Dictionary" ua mamanuina, ae, mo tagata tomai i gagana ma tagata e aoaoina se gagana. E mafai ai e oe ona maua se faaliliuga o le upu ma ituaiga uma o ata o le uiga ma le faʻatagana (e tusa lava mo se upu foliga masani "alofa" e fa filifiliga). E mafai ona faaopoopo upu i vaega sili ona fiafia iai.

I luga o le itulau autu i le pito i lalo o le lau, o loʻo i ai se faʻasalalauga lē faʻasalalauga, lea e mafai ona e faʻaumatia e ala i le totogiina o rubles e 33. Faʻamatalaga fou fou, o le leo o le upu ua tuai, a leai e leai ni faasea, o se tusi sili ona lelei.

Download English-Russian Dictionary

Rusia-Igilisi faaferetania

Ma le mea mulimuli, o se isi lolomifefiloi feaveai o loo galue i itu uma e lua, e feteenai ma lona igoa. I le offline offline, o le mea e leaga ai, o le tele o mea e le atoatoa, e aofia ai le faʻaogaina o le leo ma le faʻatumuina o upu faaliliuina. E pei o isi tusi talosaga, e mafai ona e faia au lava lisi o upu. I le faatusatusa atu i fofo ua uma ona folasia, o loʻo i ai se seti o sauniuniga sauniuni mo le aʻoaʻoina o upu faaopoopo i le vaega o mea e fiafia i ai.

O le mea le lelei o le talosaga o loʻo faʻatapulaʻaina galuega ile leai o se Initaneti. O le faʻasalalauga, e ui lava laʻititi, o loʻo i lalo o le upu faʻailoga, lea e le faigofie tele, talu ai e mafai ona e alu faʻafuasei i le nofoaga o faʻasalalauga. Ina ia aveese faʻasalalauga e mafai ona faʻatau sau faʻatupega.

Tusia le lomifefiloi Rusia-Igilisi

Le faʻasologa o laina faaliliu o se meafaigaluega aoga mo i latou e iloa le auala e faʻaoga tatau ai. Aua e te talitonu faʻamaoni i se faaliliuga faʻapitoa, e sili atu le faʻaogaina o lenei avanoa mo lau lava aʻoga. Naʻo faigofie, fuaitau monosyllabic ma se poloaiga manino manino e mafai ona faʻaaogaina i le faaliliuga masini - ia manatua lenei mea pe a e mafaufau e faʻaaoga se tagata faaliliu feaveaʻi e fesootai ma se tagata ese.