Faʻafefea ona suia le faʻaopoopoga o le faila i le Windows 7, 8?

O le faʻalauteleina o le faila o le 2-3 faʻamaʻotoga o uiga o mataitusi ma numera ua faaopoopo i le faila o le faila. Faʻaaogaina muamua ina ia iloa le faila: ina ia iloa e le OS le polokalame e tatala ai lenei ituaiga faila.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o musika sili ona lauiloa o le "mp3". E le mafai, Windows Open Media tatalaina ia faila i Windows. Afai e iai le faʻaopoopoga ("mp3") i le "jpg" (faʻasologa ata), ona taumafai lenei faila musika e tatalaina se polokalame eseʻese i le OS ma atonu o le a gaosia oe i se mea ua leaga ai le faila. O le mea lea, o le faʻalauteleina o le faila o se mea sili ona taua.

I le Windows 7, 8, e masani lava, e le faʻaaliaina faʻaopoopoga faila. Nai lo lena, o loʻo faʻaaogaina le tagata faʻaaoga e faailoa mai faila faila e ata. I le faʻamuamua, e mafai foʻi e faʻataʻitaʻiga, naʻo le taimi e te manaʻomia ai le suia o le faila o le faila - e tatau ona e faʻatagaina muamua lana faʻaaliga. Mafaufau i se isi fesili faapena ...

Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaaliga faʻalautele

Windows 7

1) Alu i le taʻavale, i le pito i luga o le laulau, kiliki i le "fetuutuunai / faʻapipiʻi ...". Vaʻai ataata i lalo.

Fig. 1 Filifiliga o Foliga i le Windows 7

2) I le isi itu, alu i le lisi "vaaiga" ma liliu le uili o le kiona i le pito.

Fig. 2 matamata le lisi

3) I le pito i lalo, tatou te fiafia i mea e lua:

"Faʻasaʻo faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua resitalaina" - tatala le mea lenei. A maeʻa lena, o le a amata ona faʻaali atu faʻaopoopoga uma o faila i le Windows 7.

"Faaali atu faila ma nusipepa natia" - ua fautuaina foi e toe sui, ia faaeteete i le disk system: aʻo leʻi aveeseina ia faila natia - "fua fitu taimi" ...

Fig. 3 Faʻaali faʻaopoopoga o faila.

Ioe, o le faatulagaga i le Windows 7 ua maeʻa.

Windows 8

1) Alu i le taʻavale i soʻo se tasi o laupepa. E pei ona mafai ona e vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo i ai se faila faila, ae le faʻaalia le faʻaopoopoga.

Fig. 4 Faʻamatalaga Faʻaali i le Windows 8

2) Alu i le lisi "vaaiga," o le laulau o loʻo i luga.

Fig. 5 Tagaʻi i le lisi

3) I le isi i le lisi o le "vaaiga", e manaʻomia ona e maua le galuega "Faʻamaumauga o igoa faila." E manaʻomia lou tuʻuina o se siaki i ona luma. E masani lava o lenei eria o loo i le itu agavale, luga.

Fig. 6 Faʻamau se siaki ina ia mafai ai ona faʻaalia le faʻaopoopoga

4) O le taimi nei ua faʻaalia le faʻafanua, faʻaalia "txt".

Fig. 6 Faʻasaʻo le faʻaopoopoga ...

Faʻafefea ona suia le faʻailoga o faila

1) I le taʻitaʻi

O le faʻaleleia o se faʻaopoopoga e matua faigofie lava. Faʻasalaga i luga o le faila ma le kiliki saʻo, ma filifili le faʻailoga sili i le lisi autu. Ma, pe a uma le togi, i le pito o le igoa o le faila, ia suia 2-3 mataitusi ma soo se isi lava tagata (tagai i le ata 6 sili atu le maualuga i le tusitusiga).

2) I Pule Sili

I loʻu manatu, mo nei faamoemoega e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se faila faila (e toʻatele e taua o taʻitaʻi). Ou te fiafia e faʻaaoga le aofaʻi o le Faʻatonu.

Aofaʻi taʻavale

Sitema aloaia: //wincmd.ru/

O se tasi o polokalame sili ona lelei o lona ituaiga. O le taʻiala autu o le suia lea o le tagata suesue mo le galulue faatasi ma faila. Faʻatagaina oe e faia se tele o galuega eseese: faila faila, faʻataʻitaʻia, toe faʻavasega igoa, galue ma faʻamaumauga, ma isi. Ou te fautuaina le i ai o se polokalama talitutusa i lau PC.

O le mea lea, i le Aofaʻi, e mafai ona vave vaʻaia uma le faila ma lona faʻaopoopoga (e le tatau ona aofia ai se mea muamua). I le auala, e faigofie lava ona vave faʻaalia le faʻaalia o faila uma natia (tagai i le Ata 7 i lalo: uʻu mumu).

Fig. 7 Faʻasagaina le igoa ole faila i le Aofaʻi Taʻavale.

I le auala, e le pei o le Total Explorer, e le faʻagesegese pe a matamata i le tele o faila i totonu o se pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatala se faila lea e 1000 ata i le tagata sailiili: e oʻo lava i se PC faʻaonapo nei ma mamana o le a e matauina se faʻavave.

Aua nei galo na o le taimi le saʻo e faʻamaonia ai le faʻapipiʻiina o le faila: atonu o le a le mafai e le polokalama ona faʻaaogaina!

Ma le isi mea e tasi: aua le suia le faʻaopoopoga le talafeagai.

Fai se galuega lelei!