Faʻasalaga i avanoa i Telefoni mo Windows, Android, iOS


Photo Mixer o se masini e mamanuina mo le faia o faʻataʻitaʻiga mai ata poʻo isi ata.

Faʻamatalaga Matalaga

O ata e faʻaopoopo i le polokalama e faʻaaoga ai le tagata suʻesuʻe, o loʻo faʻaalia le faʻapipiʻiina o laau i luga o taʻaʻalo malosi ma faila o loʻo aofia ai i totonu, po o kulini "Faaopopo se ata". E faigofie ona faʻaulu mai le faigofie o le toso ma le paʻu o ata.

O loʻo i ai foi i le polokalame se faʻatinoga e pue saʻo ai ata mai se masini komepiuta po o se scanner.

Suiga

O felauaiga malie i le va o ata i se tuufaatasiga e faia e ala i le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa. I le Photo Mixer ei ai se vaega itiiti o ia suiga lea e mafai ona faaopoopo i le lima, ma fuafua ai se tasi aafiaga mo ata uma, pe saunia se filifiliga i le polokalama (Random). O le umi o le faʻaaliga o le ata ma le taimi o le suiga o le taimi e toe fetuunai ai.

Musika ma tautalaga

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo le leo i le ata faʻatautaia na faia e ala i le faʻaulu mai se komepiuta, faʻapea foi ma le pueina o leo mai se masini faaleotele leo. E na o WAV faatulagaga faila e lagolagoina.

Faʻasologa ata

O se faatonu faigofie e fausia i le Photo Mixer, lea e mafai ona e gaosia ai ata o lo o aofia i le tuufaatasiga. I totonu o le 'auupega o le polokalame, o loʻo i ai ata ma mea e gaosia, tusiga ma "Maʻi atamai", tagata liliu mai i le leaga ma le paʻepaʻe ma papaʻe, faʻapea foʻi ma sina vaega laiti o aʻafiaga - faʻafefe, eseese galu ma mata tioata, mapuea ma faʻafefeteina faʻasologa.

Ata vitio

I le amataina o le faia o le musika ua maeʻa, e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻamautu se tapulaa maualalo - o le igoa ma le nofoaga o le faila mulimuli, iugafono, siata i le sekone ma, pe a manaʻomia, faʻamalosi.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie;
  • Faamau leo ​​mai se masini faaleotele leo;
  • Ave ata mai le pueata ma le scanner.

Faʻafitauli

  • E le mafai ona faʻaopopo ata e ala i le tosoina;
  • O le tele o aafiaga ma suiga;
  • E leai se gagana Rusia;
  • Ua totogi le polokalama.

Photo Mixer o se polokalama faigofie mo le fatuina o ata vitio mai ata. E le o iai ni tulaga faʻalelei, ae e mafai ai ona e vave "tauaso" le faʻataʻitaʻiga e faʻaali atu ai i tagata faʻatautaia poʻo paʻaga. O se mea manaia o le puʻe saʻo o ata mai le mea faʻatagata e mafai ai e oe ona faia ni fatuga i luga o le lele, saʻo i le taimi o le taimi o se ata.

Faʻasalaga le faʻataʻitaʻiga o le Photo Mixer

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ashampoo Photo Commander Kata o Ata HP Image Ata Photo Wondershare Photo Collage Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Photo Mixer o se polokalame mo le fatuina o se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma galuega o le pueina o leo mai se masini masini masini ma le pueina o ata mai se scanner po o se mea pueata telefoni.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CCLA Software
Tau: $ 20
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0