Faʻateleina le vai papatiso i luga o le komepiuta komepiuta

Faatasi ai ma le faʻaaogaina lautele o le Initoneti, ua tele atu auala tatou te fesoʻotai ai. Afai e moni i le 15 tausaga talu ai, e le o tagata uma sa i ai se telefoni feʻaveaʻi, o lea ua i ai i totonu oa matou taga taga e mafai ai e oe ona nofo tumau e ala i SMS, valaau, talatalanoaga, telefoni. O nei mea uma ua masani ai i matou.

Ae o le a lau tala e uiga i leitio? E moni lava o nei mea laiti masini e tafe i luga o lou ulu, faatasi ai ma le fesoasoani o soʻo se tasi e faʻalogo i le galu e manaʻomia e mafai ona auai i le talanoaga. Ae ui i lea, ua i ai le lua tausaga lona lua o le 21st seneturi i le fanua, e pei ona i ai, seʻi o tatou tilotilo i le Internet walkie-talkie - Zello.

Faʻaopoopoina o Laina

O le mea muamua e tatau ona e faia pe a maeʻa le resitalaina o le sailia lea o auala e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi. E tatau ona e talanoa ma se tasi, saʻo? Ma mo se amataga, e aoga le alu i le lisi o laina sili ona lelei. I le avea ai o se tulafono, o loʻo i ai ni kulupu faʻaalia e sili ona lauiloa. I le mataupu faavae, e tele naua mea manaia iinei, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e maua le talatalanoaga a lau 'aʻai.

Mo se suʻesuʻega maeʻa maeʻaeʻa ma faʻaopoopoina se alalaupapa, o le mea moni, na faʻaopoopoina se sailiga. I totonu, e mafai ona e setiina se igoa maʻoti mo le auala, filifili se gagana ma autu e te fiafia i ai. Ma o lenei e taua le matauina o laina taʻitasi e iai ona lava manaʻoga. I le avea ai o se tulafono, o le a talosagaina oe e faʻatumu faamatalaga faalilolilo talatalanoa, tautala i luga o le autu ma aua neʻi faʻaaoga gagana masoa.

Fausiaina o lau oe lava ala

O le a talafeagai le manatu e le gata e mafai ona e auai i vaʻaia nei, ae ia faia foi oe lava. E faia mea uma i ni nai minute. E tatau ona e iloa e mafai ona e setiina le puipuiga o le password. E aoga tele lenei mea pe afai e te fatuina, mo se faʻataʻitaʻiga, se auala mo tagata faigaluega e le taliaina i fafo.

Talanoaga leo

Mulimuli ane, o le mea moni, o le mea na faia e Zello o le fesootaiga. E faigofie lava le faʻataʻitaʻiga: faʻafesoʻotaʻi i le auala ma vave ona mafai ona e faʻalogo i mea o loʻo fai mai isi tagata faʻaoga. E te manaʻo e fai se mea - taofi i lalo le faamau talafeagai, maeʻa - faʻasaʻo. E pei uma mea i luga o se leitio faaletino. E taua foi le matauina o le liua o le masini faaleotele leo e mafai ona faatulagaina i luga o se vevela vevela poo luga foi o se tulaga maualuga o le volume, o lona uiga. otometi. O le polokalama e galue e aunoa ma ni faʻafitauli i tua, o lea e faigofie ai ona faʻaaogaina i taimi uma.

Faʻapitoa:

* Tuʻuloto
* Cross-platform (Windows, Windows Phone, Android, iOS)
* Faʻaaogaina

Faʻafitauli:

* sili atu ona lauiloa

Faaiuga

O lea la, o Zello o se polokalama tulaga ese ma manaia. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e vave ona e iloa e uiga i soʻo se tala fou, talanoa ma au uo, uo ma aiga. Naʻo le toe foʻi mai o le tupe e sili atu ona faʻapipiʻi atu i le alalafaga - e laʻititi tele ma le toaga, ona o le tele o auala e lafoai. Ae ui i lea, o lenei faafitauli e le tatau ona e le fiafia pe afai e te valaʻau i uo i Zello.

Faʻasalalau Zello mo se totogi fua

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻatinoina Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Zello o se tagata faʻapipiʻi faʻasalalauga mo telefoni IP, lea e vave ona maua le lauiloa. Faʻatagaina oe e liliu le telefoni i totonu o se walkie-talkie, ma le komepiuta - i totonu o le nofoaga autu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Zello Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.81