Faʻafefea ona faʻaopoopo se numera i le tagata uliuli i le iPhone

O le puleaina o le faila ma le lisi o se laina atoa o pisinisi mo tagata atinaʻe polokalama. Faatasi ai ma faila faila i le lauiloa i le taimi nei, e leai se tutusa o le Pule Sili. Ae, i le taimi lava na sauni ai le tauvaga moni e faia se isi galuega - Far Manager.

Faʻatautaia le faila faila FAR Manager e le na faia le lauiloa o le archive format RAR Eugene Roshal i tua i le 1996. O lenei polokalame na mamanuina e galue ai i le polokalama o le faagaoioia o Windows, ma, o le mea moni, o se uila o le faila o le faila faila a Norton Commander i lalo o le MS-DOS OS. I le aluga o taimi, na amata ona gauai atu Eugene Roshal i ana galuega faatino, aemaise lava le atinaʻega o WinRAR, ma le FAR Manager na faʻamalumaluina. Mo nisi tagata faʻaoga, o le polokalame e foliga mai e le o toe i ai, talu ai e le oi ai se faʻamatalaga kalafi, ma na o le faʻamafanafanaga e faʻaaogaina.

Ae ui i lea, o lenei oloa o loʻo i ai pea i ona soo, oe talisapaia. Muamua lava, mo le faigofie o le galuega, ma le maualalo o manaoga mo punaoa faʻalapotopotoga. Sei o tatou saili atili e uiga i mea uma.

File System Navigation

O le siitiaina o se tagata faaaoga e ala i le faila o le komepiuta o se tasi lea o galuega autu a le polokalama a le Pule Sili. Mo le agai i luga ina ia faigofie ona faʻafetai, faʻafetai i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga lua-pane. O loʻo i ai foi se faʻaaliga o le ituaiga lava faila faila, lea e afaina ai le faʻaogaina o le tagata.

O le faʻafeiloaiga e ala i le faila o le faila e toetoe lava tutusa ma le faʻaaoga i le Total Commander ma Norton Commander faila faila. Ae o le a le mea e aumaia ai le FAR Manager e latalata i le Norton Commander, ma o le a le mea e faʻamaonia ai le Aofaʻi o le Faʻatonu mai se talosaga, o le i ai o se faʻatautaia le faʻamafanafana.

Faʻamalo faila ma faila

E pei lava o isi faila faila, o galuega a le FAR Manager e aofia ai foʻi le tele o manipulations ma faila ma faila. Faatasi ai ma lenei polokalame e mafai ona e kopiina faila ma directories, tape ese, siitia, maimoa, suia uiga.

O le feaveaiina ma le kopiina o faila e sili atu ona faigofie ona o le lua-pane Far Manager Manager. Ina ia kopi pe faʻanofo se faila i le isi laulau, ia filifili ma kiliki i le laina tutusa i le pito i lalo o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalama autu.

Galue faʻatasi ma masini

O faʻavae autu o le polokalama FAR Manager e faʻalauteleina ai le plug-ins. I lenei itu, o lenei talosaga e le maualalo ifo i le faletusi iloga o le Pule Sili. E sili atu i le 700 plug-ins e mafai ona fesootai i le Far Manager. O le tele oi latou e avanoa mo le siiina mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ae o isi plugins o loʻo aofia i totonu o le faʻailoga masani o le polokalama. O nei mea e aofia ai se elemene mo fesoʻotaʻiga FTP, se mea e teu ai faamaumauga, faʻapipiʻi mo le lolomiina, faʻavasegaina o faila ma le initaneti. E le gata i lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi plug-ins e faʻaaogaina ai mea o loʻo i totonu o le ato, faʻamau le resitala, maeʻa upu, faila faʻailoga, ma le tele o isi.

Faamanuiaga:

  1. Faigofie le pulea;
  2. Atina faʻateleina gagana (e aofia ai le Rusia);
  3. Faʻasalaga i punaoa tau punaʻoa;
  4. Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi plugins.

Faʻafitauli:

  1. Le leai o se faʻamatalaga kalafi;
  2. O loʻo faʻatupulaia lemu le poloketi;
  3. E naʻo lalo lava o le polokalama faʻaogaina Windows.

E pei ona tatou vaʻaia, e ui i le faigofie tele, ma e oʻo lava, e mafai e se tasi ona fai mai, atunuʻu masani, o le galuega a le FAR Manager e tele tele. Ma faatasi ai ma le fesoasoani a faila faila, e mafai ona faʻateleina atili. I le taimi lava e tasi, o nisi masini e mafai ai e oe ona faia se mea e le mafai ona fai i totonu o ia faila lauiloa e pei o Total Commander.

Faʻasaʻo le FAR Manager mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia