Aisea e le galue ai le masini faaleotele leo i le uaea, ma pe faapefea ona foia lenei faafitauli

O le masini faaleotele leo ua leva ona avea ma se mea e manaʻomia mo se komepiuta, komepiuta po o se atamai. E le gata ina fesoasoani i le fesoʻotai i le "Lima Free" mode, ae faʻatagaina foi oe e pulea galuega o meafaigaluega e ala i le faʻaaogaina o leo, gagana liliu i tusitusiga ma faia isi galuega faʻalavelave. O faʻamatalaga sili ona talafeagai o le faʻailoga o faila ma se masini leo, ma maua ai le atoatoa o le leo o le gadget. Ae ui i lea, e mafai ona latou toilalo. O le a matou faʻamatalaina pe aisea e le galue ai le masini masini i le pulou, ma fesoasoani e foia lenei faafitauli.

O le anotusi

  • Mafatiaga faʻapitoa ma auala e faʻaumatia ai
  • Vaevaega o Wire
  • Faʻafesoʻotaʻiga faʻasoasoa
  • Le lava ni avetaavale kiliva lelei
  • Faiga faʻalavelave

Mafatiaga faʻapitoa ma auala e faʻaumatia ai

O faafitauli autu ma le ulu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: masini ma masini

O faʻafitauli uma e mafai ona vaevaeina i le masini ma le masini. Muamua e foliga faafuaseʻi, tele lava - i se taimi i le maea ai o le faʻatau o le faʻaofo. O le a tulaʻi mai nei i le taimi nei pe e fesoʻotai saʻo lava i suiga o polokalama a le gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻaleleia o le masini faʻaoga, faʻafouina o avetaavale, siiina o polokalama ma polokalama fou.

O le tele o faafitauli mic ma se telefoni faʻanofo poʻo le leitio e faigofie ona foʻia i le fale.

Vaevaega o Wire

E masani lava o le faafitauli e mafua ona o se uaea uaea.

I le 90% o mataupu, o faafitauli ma le leo o le uaea poo le faailo o le telefoni e tulai mai i le taimi o le faʻaoga o le ulu e fesoʻotaʻi ma le solia o le saʻo o le eletise eletise. O le pito sili ona maaleale i laufanua papaʻe o sooga o taʻavale:

  • TRS connector standard 3.5 mm, 6.35 mm poʻo isi;
  • leo e faʻafefe ai le leo (e masani lava ona faia e avea o se vaega eseese ma le puʻupuʻu o le pule ma le pule);
  • fesootaiga lelei ma le le lelei o masini faaleotele leo;
  • Fesoʻotaʻiga faʻaonaponei Bluetooth i mamanu le mama.

O le iloaina o se faʻafitauli faapena o le a fesoasoani i le sologa lelei o le gaioiga o le uaea i itu eseese o loʻo faʻataʻatia ai le vāega faʻatasi. E masani lava, o se faailo e masani ona aliali mai, i nisi o tulaga o le taʻitaʻitaʻa atonu o le a mausali lelei.

Afai ei ai ou tomai e toe faʻaleleia eletise eletise, taumafai e tata le matamata matala ma se multimeter. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le pino o le laʻau tuʻufaʻatasia e sili ona lauiloa Mini-Jack 3.5 mm.

Pinout ato ato 3.5 mm jack 3.5 mm

Ae ui i lea, o nisi tagata gaosi oloa e faʻaaogaina fesootaʻiga ma se isi faatulagaga o fesoʻotaʻiga. Muamua lava, o se masani masani o telefoni tuai mai Nokia, Motorola ma le HTC. Afai e iloa se malologa, e faigofie ona aveeseina e ala i le soliina. Afai e te leʻi maua lava se avanoa e galue ai ma se uʻamea soli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se aʻoga faʻapitoa. O le mea moni, o lenei mea e na o le taugata ma le maualuga o le faʻalogo, o le toe faʻaleleia o le "lafoaʻiina" o le ulu Ulu Samoa e le talafeagai.

Faʻafesoʻotaʻiga faʻasoasoa

E mafai ona eleelea faʻasoga i le taimi o le taotoga.

I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a mavae le teuina o taimi uumi poʻo le masani ona faʻafefeteina i le pefu ma le susu, o faʻafesoʻotaʻiga o faʻafesoʻotaʻi e mafai ona faʻaputuina palapala ma oxidize. E faigofie ona iloa fafo - lumanaʻi o le efuefu, lanu enaena po o lanu lanumeamata o le a faʻaalia i luga o le masini poʻo le sola. O le mea moni, latou te motusia le fesoʻotaiga eletise i le va o luga, ma puipuia ai le masani masani o le ulu.

Aveese le palapala mai i le faamoega e mafai ona avea ma uaea lelei poʻo se nifo. E sili atu le faigofie ona fufulu le polo - soʻo se mea laugatasi, ae e le o se mea e sili ona malosi e faia. Taumafai e aua neʻi tuʻuina atu ni mea loloto loloto i luga - o le a avea i latou ma vevela mo le faʻaluaina mulimuli ane o fesoʻotaʻiga. O le faʻamamāina mulimuli e faia faʻatasi ma le cotton ua faʻamamaina i le ava malosi.

Le lava ni avetaavale kiliva lelei

O le mafuaaga e ono fesoʻotaʻi ma le avetaʻavale kiliva lelei.

Kili pepa, fafo poʻo le faʻaogaina, o loʻo i totonu o soʻo se eletise faaeletonika. E nafa ma le felagolagomaʻi o leo ma numera. Ae mo le saʻo lelei o le faʻaogaina o masini, e manaʻomia le telefoni faʻapitoa - o se avetaʻavale lea o le a fetaui ma manaʻoga o le faʻaogaina o le masini ma le tomai faapitoa o le ulu.

E masani lava, o se avetaavale o loʻo aofia i totonu o le pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le mamanu poʻo le masini feaveaʻi, ae a toe faʻaleleia pe toe faʻafouina le OS, e mafai ona faʻauluina. E mafai ona e siakiina le i ai o se avetaʻavale i le lisi o le Pule Faʻatonu. O le auala lea e foliga ai i le Windows 7:

I le lisi lautele, saili le mea "Leo, ata vitio ma mea taalo"

Ma o iinei o se faamalama talitutusa i le Windows 10:

I le Windows 10, o le Pule Sili o le a laʻititi ese mai le faʻataʻitaʻiga i le Windows 7

O le kiliki i le laina "Leo, ata vitio ma mea taalo", o le ae tatalaina se lisi o avetaavale. Mai le lisi autu, e mafai ona e faia a latou faʻamaumauga faʻamaumau. Afai e le fesoasoani lenei, e tatau ona e maua le avetaavale Realtek HD Audio mo lau masini komepiuta ile Net.

Faiga faʻalavelave

Feteʻenaʻiga ma nisi polokalama e mafai ona faʻalavelave ai i gaioiga faʻapipiʻi.

Afai e le lelei le tautua o le masini masini pe musu foi e galue ma se polokalama patino, o le a e manaʻomia se faʻamatalaga auiliili o lona setete. Muamua lava, siaki le module eletise (pe a fai o le fesoʻotaʻiga ma le ulu e ala i le Bluetooth). O nisi taimi o lenei auala e faʻagaloina e faʻaali, o nisi taimi o le faafitauli o loʻo i totonu o le avetaʻavale ua le toe alu.

Ina ia suʻeina le faailo, e mafai ona e faʻaogaina le mafai gafatia o le PC ma le Initaneti. I le tulaga muamua, ua lava le kiliki-i luga o le icon icon o loo i le itu taumatau o le Taskbar ma filifili le "Mea e Faamau ai Mea". O se masini faaleotele leo e tatau ona i ai i le lisi o masini.

Alu i tulaga o le au failauga

O le kiliki faalua i luga o le laina ma le igoa o le masini faaleotele leo o le a aumaia ai se isi lisi mea e mafai ai ona e fetuutuunai le lagona o le vaega ma le mauaina o le masini faaleotele leo. Seti muamua le fesuiaiga i se maualuga, ae o le lona lua e le tatau ona siitia i luga atu o le 50%.

Fetuunai le faʻaoga leo

Faatasi ai ma le fesoasoani o punaoa faʻapitoa, e mafai ona e siaki le taotoga o le masini masini i le taimi moni. I le taimi o le suʻega, o le a faʻaalia ai se tala o laina ole leo. I le faʻaopoopoga, o le punaoa o le a fesoasoani e fuafua le soifua maloloina o le webcam ma ona tulaga masani. O se tasi o nei nofoaga //webcammictest.com/check-microphone.html.

Alu i le saite ma suʻe le ulu

Afai o le suʻega na maua ai se taunuuga lelei, o le avetaavale e LELEI, ua setiina le voluma, ae le o iai le faailo o le telefoni, taumafai e toe faʻaleleia lau avefeau poʻo isi polokalama na faʻaaogaina - masalo o le mataupu lea.

E faʻamoemoe, na matou fesoasoani ia e iloa ma faʻafitauli le masini masini. Ia faʻaeteete ma faʻaeteete pe a fai se galuega. Afai e te le o mautinoa i le taimi muamua o le manuia o le toe faaleleia, e sili atu le tuʻuina atu o lenei pisinisi i tagata tomai.