E faʻafefea ona toe faʻaaogaina se vaega i Photoshop

Soo se avefeau vave, e oo lava i se tasi o galuega faatino, e pei o Viber, e aunoa ma le avanoa i igoa ma mea e iloagofie ai isi tagata o le auaunaga mo le auina atu o faamatalaga ia i latou, o le a avea ma se meafaigaluega e leai se aoga. O le mea lea, o le uluai gaoioiga lea e masani ona faia e le aufaipisinisi pe a maeʻa le faʻasologaina o faʻamatalaga, o le faʻatumu lea o le tusi tusi telefoni o loʻo tuʻuina atu i le tagata o talosaga. Mafaufau pe faʻapefea ona faʻaopoopo fesoʻotaʻiga i le lisi o loʻo maua mai i le Viber mo faʻalavelave faʻaauau.

O le mea moni, talu mai "Faʻafesoʻotaʻi" o se tasi o laupega autū a le avefeʻau, o le maeʻa o le lisi o faʻamaumauga ua faia tonu lava ma e manaʻomia ai se numera aupito itiiti o faʻatinoga mai le tagata faʻaaogaina. O lenei auala e faʻaaogaina i lomiga uma e tolu o le tagata o le Viber, talanoaina i lalo: mo Android, iOS ma Windows.

Faʻafefea ona faʻaopoopo se faʻafesoʻotaʻi i le Viber

O i latou o loʻo sailia ni auala e faʻapipiʻi ai fesoʻotaʻiga pe a faʻaaogaina talosaga a tagata o tausia auaunaga mo faʻalapotopotoga eseese, pe a uma ona faitau faʻasalalauga o loʻo i lalo, o le a mafai ona mautinoa o le mataupu o le taotoga e toetoe lava a tutusa uma i polokalama uma. Eseesega i le faʻatinoina o laasaga patino e mafua ona o le eseesega o mamanu o le atinaʻe o avefeau vave.

Android

O tagata e faaaogaina Viber mo le Android i mataupu e seasea tupu ona faigata ona faʻaopoopoina faʻamatalaga o isi tagata o le auʻaunaga e fesiligia i latou "Faʻafesoʻotaʻi". A maeʻa le faʻamalosia o le teugatupe i le tautua, e mafai ona e faʻaaogaina ni auala e teu ai faʻamatalaga e uiga i isi tagata i lau tusi telefoni.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i Viber ma se masini Android

Metotia 1: Faʻatasi ma le tusi telefoni Android

Faatasi ai ma foliga o le faagaoioia o le module "Faʻafesoʻotaʻi" i totonu o Viber, o le mafai ona vavalalata fesootaiga ma le vaega Android o le igoa e tasi e tatau ona faamamafaina. I le isi itu, afai e te faasaoina le igoa ma le telefoni feaveaʻi o le tagata manaʻoina e faʻaaoga ai le Android, o le a maua lenei faʻamatalaga i Vibera ma le isi itu.

Pe a uma ona amata le tagata o tausia le talosaga o le fefaʻatauaʻiga o faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻafeiloaʻi i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" faamaumauga e le o iloa, e mafai ona taʻuina - e le mafai e le polokalama ona maua le aoga i le Android. O lona uiga o le faʻatagaga talafeagai e leʻi tuʻuina atu i le avefeau i le taimi na faʻataʻapoʻaina ai, poʻo le faʻasaina mulimuli ane. Ina ia faʻaaogaina mea e puipuia ai le faʻatautaia, fai mea nei:

  1. Tatalaina mea taulaʻi Android, alu i le vaega "Meafaigaluega" ma paʻi i le itu "Talosaga" . Le isi, filifili "Talosaga uma".
  2. Saili "Viber" i le lisi o polokalama faʻapipiʻi. Alu i le lau "E uiga i le app"e ala i le faapipiiina o le igoa o le avefeau. Le isi, tatala le mea "Faʻatagaga".
  3. Faʻatoaga le fesuiaiga i tafatafa o le filifiliga "Faʻafesoʻotaʻi". I le taimi lava e tasi, e mafai ona e tuʻuina atu le talosaga e fesiligia ai le avanoa i isi vaega o le Android, mo se faʻataʻitaʻiga, "Manatua" - ia mafai ona auina atu faila e ala mai i Viber mai le teuina o le telefoni, "Microphone" - ia faia ni leo puʻe, ma isi.
  4. A uma ona tuʻuina atu le faʻatagaga, tatala le avefeau ma siaki o loʻo i ai uma faʻamaumauga mai le tusi telefoni a le telefoni. E lata i igoa o na tagata taitoatasi o sui auai o le auaunaga i le Viber, e leai ni kulini "Valaaulia" ma i le tele lava o mataupu o loʻo tuʻuina atu i le faʻamaumauga. Faatasi ai ma ia tagata e lesitala, e mafai loa ona e amata faafesuiai faamatalaga e ala i VibER.
  5. I le auala, i le Viber mo le Android o loʻo i ai le avanoa e natia ai mea e iloagofie ai e le o faamauina i le avefeau ma o le lisi o tagata o loʻo auai i le polokalama e faʻaalia i luga o le lau, ia e mafai ona faigofie pe afai e tele ni faʻamatalaga i totonu o le tusi telefoni. Ina ia faʻamamā oe e na o le pau lava le mea e te tago ai i le faʻala. "Viber"e latalata i lou lava igoa ile vaega "Faʻafesoʻotaʻi" tusi talosaga.

  6. Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi atu e ala atu i Viber ma tagata na e leʻi i ai i totonu o le polokalama, e mafai ona e auina atu ia i latou se valaaulia e ala i le SMS. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "Valaaulia" i tafatafa o le igoa o le tagata vavalalata ma auina mai se feau, e aofia ai se sootaga e sii mai ai tagata faatau Viber mo faʻavae uma.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamatalaga

O le mea moni, o le fesoʻotaʻiga e le faatapulaa ai le mafai ona faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga i le avefeʻau. I soo se taimi, e aunoa ma le tuua o Viber, e mafai ona e fatuina se pepa fou i totonu o le tusi telefoni. E tele avanoa e maua.

  1. Tatala le tab i le avefeʻau "Faʻafesoʻotaʻi" ma paʻi i le faamau "Faaopopo le Fou" i le pito i lalo o le lau i le taumatau.

    Le isi, ulufale i le telefoni feaveaʻi ole telefoni feaveai i le matata talafeagai ma tap "Faaauau". Faatumu le fanua "Igoa", o le a tatou faaopoopoina / suia se ata po o se ata, lea o le a avea ma avatar a le tagata e faʻafesoʻotaʻi, kiliki "Fai".

  2. O le filifiliga lona lua e talafeagai e faʻaoga pe afai o le tagata o loʻo i ai ona faʻamatalaga i totonu o le tusi telefoni a le avefeau e lata ane lata mai ma e mafai ona maua i lana telefoni feaveaʻi le faʻatulagaina o le auaunaga o loʻo fesiligia:
    • I luga o le komepiuta Android o le avefeau o le avefeʻau o loʻo faaopoopo i fesoʻotaʻiga, e tatau ona e tatalaina le lisi autu o Weiber, e ala i le taina o laina e tolu i le pito i luga o le mata i le itu tauagavale, filifili le mea "QR code".

      Le isi, kiliki "O laʻu QR code".

      Afai o le tagata vavalalata i le lumanaʻi ei ai se iPhone, e tatau ona tatala Viber, alu i le lisi "Sili atu" i totonu o le app ma paʻi i le ata laitiiti o le QR code i le pito i luga taumatau o le mata.

    • O le ata na faʻaalia mai o se taunuuga o le ata na muamua atu e siakiina e faʻaaoga ai le ataata o lau masini, amata muamua le lisi autu o VibER ma valaʻauina le filifiliga mai ai "QR code". O se taunuuga o le faʻataʻitaʻiga, o le a aliali mai se mata ma faʻamatalaga e uiga i le tagata, e aofia ai le igoa o le avefeʻau, ata ma le telefoni feaveaʻi na filifilia e ia. E tumau pea e taomi le ki "Fai", faatasi ai ma le taunuuga o le a faaopoopo se pepa fou i "Faʻafesoʻotaʻi".

  3. Ma o se isi metotia e sili atu ona lelei e toe faʻatumu ai le telefoni feaveai a Weiber e faʻasaʻo ai faʻamatalaga a isi tagata faaaoga, e iloa ai soʻo se telefoni poʻo ni feʻau. O lona uiga, e tatau ona e fesili i se uo o loʻo i ai lau numera feaveaʻi, faʻaaoga e avea o se saini i le avefeau, e valaʻau mai ia i matou pe lafo se savali e ala mai i Viber. Le isi i luga o le lisi "Talitonuga" Tatou te paʻi atu i le igoa o le faila / tusitala.

    I luga o le isi laiga tatou te tapuni "Faaopoopo" i lalo o le faaaliga "O le fuainumera e le i totonu o le lisi o fesoʻotaʻiga". E tumau pea le suia o le igoa o le vaalele i le lumanaʻi i le loto ma le lolomiina "Fai".

iOS

O le galulue faatasi ma fesoʻotaʻiga a tagata faʻapitoa o Viber mo le iPhone, faʻapena foi i luga o isi faʻavae, e toetoe lava faʻaogaina aunoa, ma o laasaga uma e manaʻomia ona fai e faaopoopo ai faʻamatalaga fou i le avefeau e faigofie ma talafeagai. A maeʻa le lesitalaina o se teugatupe i Viber, e tele filifiliga e teu ai faʻamatalaga o se isi sui o le auaunaga i lau lisi o faʻamatalaga avanoa.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i Viber ma le iPhone

Metotia 1: Faʻatasi ma le tusi telefoni iOS

O le vibera mo iOS e fegalegaleai vavalalata ma vaega o le polokalama faʻaoga, ma i se tulaga aoao e seasea ona mafaufau le tagata faʻaoga pe faʻapefea ona faʻaopoopo se faʻamatalaga i "Faʻafesoʻotaʻi" avefeau, ona o le tele o faʻamatalaga e aliali mai i ai na o se taunuuga o le fesoʻotaʻiga ma le tusi telefoni a le iPhone.

I se isi faaupuga, ina ia mafai ai ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se isi tagata e ala mai i Viber, i se tulaga lautele, naʻo le faʻasaʻoina o lona igoa ma lona numera telefoni i "Faʻafesoʻotaʻi" iOS. Afai e le galue faʻatasi, o lona uiga, o le lisi o mea e iloagofie ai i le tagata o loʻo gaogao e leai se aoga, e ui i le mea moni o le tusi tusi o le iPhone, ua tatou faia mea nei.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" iOS, alu i le vaega "Le Faalauaiteleina".
  2. I le lisi o vaega o mea e foliga mai, kiliki "Faʻafesoʻotaʻi". Le isi e maua "Viber" i le lisi o tusi talosaga na maua ai le module filifilia, ma faʻagaoioia le ki i le taumatau o le igoa o le talosaga.
  3. Matou te amata le tagata faʻatau mai le avefeʻau ma faʻamautinoa o loʻo maua uma faʻailoga mai le tusi telefoni IOS i Vibera i le taimi nei.

O na tagata e le i faamauina i totonu o le fesoʻotaiga o faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona auina atu se SMS e valaʻauina ai i latou e auai i le polokalama ma se fesoʻotaʻiga e download ai talosaga a tagata o tausia mo tulaga eseese. Ina ia auina atu sea ituaiga o feau, ona faapipii lea o le fetaui e sosoo ma le igoa o le tagata fai saofaga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamatalaga

Ina ia mafai ona teuina faʻamatalaga o se isi sui o le tautua i le tusi telefoni o le Viber e aunoa ma le alu ese mai le avefeʻau, e mafai ona e faʻaaogaina nisi o meafaigaluega e aoga e tusa lava pe faʻatautaia ma "Faʻafesoʻotaʻi" iOS.

  1. Tatala VibER, alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" ma paʻi "+" i le pito i luga o le mata i le taumatau. I totonu o le fanua "Numera o le fesoʻotaʻiga" matou te ulufale atu i le faʻamatalaga feaveaʻi o le fegalegaleaiga i le lumanai ma kiliki "Fai".

    I le isi, matou te mautinoa o le numera o loʻo ulufale e fetaui ma le tagata na manaʻomia, suia le igoa o le tagata e manaʻomia, ma tap "Faasaoina".

  2. Afai o le tagata o ana faʻamaumauga ua fuafua e faʻaopopo i le tusi tuatusi, poʻo le, o lona atamai ma le avefeau feʻaveaʻi o le isi:
    • Matou te talosagaina le tagata vavalalata i le lumanaʻi e faʻaali lana QR code i Vaybera. I luga o le iPhone, e tatau ona e paʻi i le tab "Sili atu" ma tapuni le ata o ata i le pito i luga taumatau o le lau.

      I luga o le masini Android e valaau ai le QR code e fesoʻotaʻi ma le teugatupe, alu i luga o le mata o le menu autu o Viber, filifili "QR Scanner" ma paʻi "O laʻu QR code".

    • Matou te tatalaina i la matou Vaybera mo le vaega IOC "Sili atu" ma valaau le galuega "QR Code Scanner", matou te faʻatonuina le telefoni i le ata na faʻaalia e le telefoni o se isi sui o le tautua.
    • Ma le isi, i luga o le lauulu faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga na maua mai o se taunuuga o le suʻesuʻeina o le numera, kiliki "Faasaoina".

  3. I le mataupu pe a amataina e le isi sui o le auaunaga Viber le faagasologa o faʻamatalaga faʻamatalaga e ala mai i se avefeʻau vave, auina atu o feʻau poʻo le faia o ni leo, e mafai ona e faʻasaoina ana faʻamatalaga i lau lisi o le aufailautusi avanoa i lenei auala:
    • Tapuni i le ulutala o le talanoaga talanoaga "Talitonuga" poʻo le numera o le faila ile vaega "Luitau". Le isi, filifili "Faaali le savali".

    • I le lisi o loʻo faʻaalia "O lenei tagata e lafo i luga o le lisi ..." filifili "Faaopoopo i Tagata e Fesootai"ona paʻi atu lea "Faasaoina".

    • Pe o le a matou tapunia le lisi autu, faʻaauauina le tusitusi, ma pe a matou filifili e faʻapipiʻi le faʻamatalaga a le tagata faʻasalalauga i la matou telefoni, faʻapipiʻi lona igoa i le ulutala talatalanoa, filifili "Faamatalaga ma Faʻamaumauga", toe faʻafesoʻotaʻi le igoa o le isi tagata o le talanoaga.

      Ma le isi, i luga o lau o loʻo i ai faʻamatalaga o le faʻafesoʻotaʻiga i le lumanaʻi, kiliki "Faasaoina" faalua.

Windows

E pei ona e iloa, o le tagata faatau i le komipiuta o PC, o le mea moni, o se "faʻata" o se tusi faʻapipiʻiina i luga o se masini Android poʻo iOS, o lona uiga, e le mafai ona galue faʻatasi. O lenei vaega e fuafua ai le i ai o le auala e tasi e faaopoopo ai faʻamatalaga i le tusi telefoni a le avefeau o loʻo galue i le siosiomaga o Windows - fegalegaleaiga ma Vibers i luga o se telefoni po o se papa.

  1. I le taimi lava e uma ai le faʻamalosia o le Client Client o le avefeʻau, faʻatautaia ma le mea na faʻaogaina i le telefoni feaveaʻi, ma o se taunuuga, o faʻamaumauga uma e iloa ai isi tagata auai ma faʻapolopoloina i le telefoni feaveaʻi e faʻaluaina i le polokalame komepiuta.

    Vaʻai foi: Auala e faʻaagaoioia ai se tala i le Viber mo Windows

  2. Ina ia maua faʻamatalaga i le tusi tuatusi, filifili le aitema "Faʻaalia fesootaiga" mai le lisi "Vaʻai" i viber pc.

    E taua le matauina e leai se auala aoga e faʻafefe ai le faʻamaopoopoina o lisi o igoa ma faʻamatalaga o isi sui o le auʻaunaga i le telefoni feaveaʻi o le avefeʻau ma le faʻasalalauga mo Windows.

  3. I le lumanaʻi, e faʻaopopo se pepa fou i le telefoni i Vibera mo le PC, ua lava lea e teu ai faʻamatalaga o le tagata o loʻo moʻomia le tagata fai lafoga. "Faʻafesoʻotaʻi" telefoni feaveai tasi o mea o loʻo i luga mo Android poʻo IOS.

E ui o le teuina o faʻamatalaga o isi tagata Viber i le "Faʻafesoʻotaʻi" e le mafai, e ala i le faʻaogaina o le telefoni i le komipiuta mo le komipiuta, o le fesuiaiga o feʻau ma isi faʻamatalaga ma nei tagata e mafai. Ina ia auina atu se feau tusitusia pe fai se leo leo, o se tagata ua toesea mai le tusi telefoni a Viber e manaʻomia:

  1. Valaʻau le lisi "Vaʻai" ma filifili le filifiliga i ai "Faʻaalia le taitaʻi".
  2. Auina i le fanua "Lau numera telefoni", faʻamatagofiega taulaʻau faʻaaogaina e se isi failautusi e avea o se saini e ulufale ai i le avefeʻau lata mai.
  3. Filifili le ituaiga o fesootaiga ma lolomiina se tasi o faamau - "Fai se valaau" poʻo "Auina atu le Feau".
  4. O se taunuuga, o le a amataina se valaau i le tagata fai saofaga ma le faʻamatalaga ua faʻamatalaina muamua, pe o le a maua se talanoaga ma ia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i luga o se OS e leai ni faigata faʻapitoa pe a teuina faʻamatalaga e uiga i tagata ua resitalaina i le auaunaga Viber i le lisi o loʻo maua mai le avefeʻau. I le avea o se fautuaga, e mafai ona e ofoina atu e faʻaopoopo mea e iloagofie ai ma igoa i soʻo se tulaga "Faʻafesoʻotaʻi" Android po o iOS ma e le faʻalavelave i le avanoa o le tagata talosaga o le auaunaga ile tusi telefoni o le masini feaveaʻi. Faatasi ai ma lenei auala, o le fofo i le faafitauli o loo faamatalaina i totonu o le tusitusiga o le a le mafua ai se faalavelave.