Lima faʻalogo tutusa fua ole tusitala o tusitusiga a le Microsoft Word


Faʻasaga i le mea moni o lau punaoa i luga ole Initaneti ua poloka e se tagata e tuʻuina atu polokalama poʻo le faʻafoega polokalama, e le tatau ona e faʻagaloina lenei punaoa. O le faʻaopoopoga saʻo faʻapipiʻiina mo le Mozilla Firefox browser o le a pasi ai ia loka.

friGate o se tasi o faʻaopoopoga pito i sili ona lelei mo Mozilla Firefox, e mafai ai ona e avanoa i nofoaga puipuia i le faʻafesoʻotaʻi atu i se faʻaufaʻailoga sui o le a suia lau tuatusi IP moni.

O le tulaga ese o lenei tala faaopoopo i le mea moni e faapea o le a pasia e ala i lana auʻaunaga sui, e le o saite uma, e aofia ai ma avanoa, ae muamua siaki le saite mo le faʻaaogaina, pe a maeʻa ona filifili le friGate algorithm pe faʻataga le sui e galue pe leai foi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi friGate mo Mozilla Firefox?

Ina ia faʻapipiʻi le Frigate mo Mazila, kiliki le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga ma filifili "FriGate mo Mozilla Firefox".

O le a toe tuʻuina atu oe i le falemalaga aloaia a Mozilla Firefox i le itulau lautele, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Faʻaopoopo i Firefox".

O le a amata e le masini le downloadina o le faʻaopoopoga, mulimuli ane o le a musuia oe e faʻaopoopo i Firefox e ala i le kilikiina o le ki "Faʻamau".

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻi o fualaau faʻanatura, e tatau ona toe toe amataina lau sailiga, faʻamaonia lenei ofo.

Ua faʻapipiʻiina le faʻalauteleina o lau faʻataʻitaʻiga i lau sailiga, e pei ona faʻaalia e le ata faʻataʻoto laʻititi i le pito i luga taumatau o Firefox.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tupe?

Ina ia mafai ona tatala avanoa tau tupe, e tatau ona e kiliki i le meli faʻaopoopo, mulimuli ane o le a faʻaalia le faamalama e tutusa.

O le galuega o le faʻamaliega o le faʻaopopo lea o se 'upega tafaʻilagi lea o loʻo poloka faʻafuaseʻi e se kamupanī poʻo le faʻafoega o polokalama ile lisi o le lisi.

Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau o le 'upega tafaʻilagi, alu i le lisi o le lisi o meaʻai "Nofoaga e le mai le lisi" - "Faʻaopoopo se saite i le lisi".

O le taimi lava e tuʻuina atu ai le 'upega tafailagi i le lisi, o le a fuafua e le faʻamasinoga lona avanoa, o lona uiga afai e poloka le saite, o le faʻaopoopoga o le a otometi lava ona faʻafesoʻotaʻi i le faʻaufaʻailoga.

I totonu o le faasologa o loʻo i le laina lona lua o loʻo e maua ai le avanoa e sui ai le faʻaufaʻailoga o le sui, ie. filifili le atunuu o le a avea ai lau tuatusi IP.

O le faʻataʻitaʻiga faaopoopo e mafai ai ona e setiina se tasi o atunuu mo nofoaga uma, ma faʻamaonia ai se mea patino mo se nofoaga filifilia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le punaoa e te tatalaina e na o le galue i le Iunaite Setete. I lenei tulaga, na o oe e tatau ona e alu i le itulau o le laupepa, ona fai lea i le tusi faʻamaonia le mea "O lenei 'upega tafaʻilagi e na o US".

O le laina lona tolu i le faʻailoga o le mea lea "Faʻamalosia le malosi o turbo".

O lenei mekasini o le a sili ona aoga pe afai o oe o se tagata Initaneti ma se numera faatapulaa o feoaiga. E ala i le faʻamalosia o le turbo-compression, o le a faʻafeiloaʻi uma i luga o nofoaga uma e ala i le sui, faʻaitiitia le tele o le ata e maua mai e ala i le faʻamalosiina o ata, vitio ma isi elemene i luga o le itulau.

Faamolemole ia matau o le turbo compression o loo i ai nei i le tulaga o le suʻega, ma o le mea lea o le a mafai ai ona e feagai ma galuega le maluelue.

Sei o tatou toe foi atu i le lisi autu autu. Meataitasi "Faʻamalo le le faʻamaonia (e le fautuaina)" - O se meafaigaluega sili lenei mo le faʻasolosoloina o siaki tifaga o loʻo i ai i le toetoe o nofoaga uma. O nei upega e aoina ai faʻamatalaga uma o le fiafia i tagata faaaoga (auai, manaʻoga, itupa, matutua, ma le sili atu), aoina o fuainumera faʻapitoa.

Ona o le le mafai, o le iloiloga o fuainumera o le maua o nofoaga mai le lisi. Afai e te manaʻomia le galuega faifaipea a le sui, ona o mea nei o loʻo i ai i totonu o faʻaopoopoga mea faʻaopoopo "Faʻatonu le sui mo nofoaga uma" ma "Faʻamaonia le sui mo nofoaga mai le lisi".

Afai e le o toe manaʻomia le faʻaiʻuga, e mafai ona faʻavaivaia le faʻataʻitaʻiga faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le lisi. "Faʻalēaogāina le faʻaiʻuga". O le faʻaagagaina o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina i le lisi e tasi.

friGate o le Mozilla Firefox faʻatagaina VPN mo le tele o tagata faʻaoga. Faʻatasi, o le a le toe avea oe ma papupuni i le Initaneti.

Tikiake tupe mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia