Faʻasalaga faʻasalalauga i Facebook

O le Facebook social network, e pei o le tele o isi nofoaga i luga o le upega tafailagi, e mafai ai e soʻo se tagata faʻaaoga ona faia faamaumauga faʻamaumauga o ituaiga eseese, lolomiina ma se faʻamatalaga o le uluai punavai. Ina ia faia lenei mea, ia naʻo le faʻaaogaina o galuega fai. I le gasologa o lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina e uiga i le faʻataʻitaʻiga o se upega tafaʻilagi ma se telefoni feaveaʻi.

Faʻamaumauga tusitusi i facebook

I le fesoʻotaʻiga faʻapisinisi e na o le tasi lava le auala e faʻasoa ai faʻamaumauga, e tusa lava poʻo a latou ituaiga ma anotusi. E tutusa lelei lenei mea i le nuu atoa ma le itulau patino. I le taimi lava e tasi, o pou e mafai ona lomia i nofoaga eseese, ia avea ma lau lava tala fou poʻo le faʻatalanoaga. Ae ui i lea, e taua le manatuaina e tusa lava pe o lenei galuega e iai le tele o tapulaʻa.

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

Ina ia mafai ona toe faʻaleleia i le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e mauaina muamua le faʻamaumauga e te manaʻo ai ma filifili po o fea e te manaʻo e auina atu. I le faʻamalamalamaina o lenei vaega, e mafai ona e amata amataina se toe faʻaleleia. I lenei tulaga, ia maitauina e le o kopi uma e kopiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pou na faia i totonu o 'aʻai vavalalata e mafai ona lafoina i ni savali faalilolilo.

  1. Tatala Facebook ma alu i le pou e te manaʻo e kopi. O le a matou avea o se faavae o le talafaamaumau na tatalaina i le ata o le matamata ata atoa ma lolomiina i le taimi muamua i le lautele o tagata lautele.
  2. I lalo o le pou poʻo le itu taumatau o le ata, kiliki i luga o le sooga. Fetufaai. O loʻo faʻaalia ai foi fuainumera o le 'aufaipisinisi', lea o le a faʻatautaia ai oe pe a uma le fausiaina o le faʻasalalauga.
  3. I le pito i luga o le faamalama matala kiliki i luga o le sootaga. "Faasoa i laʻu tusi" ma filifili le filifiliga talafeagai. E pei ona fai mai, o nisi nofoaga e mafai ona taofia ona o le natura o le le faalauaiteleina.
  4. Afai e mafai, ua valaʻauina foʻi oe e fetuutuunai le le faalauaiteleina o le tusiga e faʻaaoga ai le lisi pa'ū "Uo" ma faʻaopopo lau lava anotusi i le tasi. I lenei tulaga, soʻo se faʻamatalaga faaopoopo o le a tuʻuina i luga o le uluai faʻamaumauga.
  5. I le maea ai o le faasaʻo, kiliki "Lolomi"ia faia se toe faʻaleleia.

    Mulimuli ane, o le a lafo le pou i se nofoaga na filifilia muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te faʻamaumauga na lomia i le tusi.

Faamolemole ia maitauina pe a uma le faia o taga, e le o faasaoina ia faamatalaga a le tagata lava ia, pe fiafia pe faʻamatalaga. O le mea lea, o le faia o faʻasalalauga e talafeagai mo na o le faʻasaoina o soʻo se faʻamatalaga mo oe lava pe mo uo.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

O le faʻatinoga mo le fatuina o faʻasalalauga faʻasalalauga i le pepa aloaia Facebook mobile e toetoe tutusa lava ma le web pages o le 'upega tafailagi, faʻatasi ai ma le atinaʻe. E ui lava i lea, matou te faʻaalia pea pe faʻapefea ona kopi se pou i se telefoni. E le gata i lea, o le faʻamasinoina e fuainumera, o le toʻatele o tagata faʻaoga e faʻaaoga le telefoni feaveaʻi.

  1. Po o le a lava le tulaga, tatala le mea Facebook ma alu i le pou o le tagata na te faʻatagaina e te manaʻo e fai. E pei lava o le upega tafaʻilagi, e mafai ona toetoe o soʻo se meli.

    Afai e te manaʻomia le toe faʻaliliuina o le faʻamaumauga atoa, e aofia ai ata ma faʻamaufaʻailogaina, o isi gaioiga e manaʻomia ona faia e aunoa ma le faʻaogaina o le matamata ata atoa. A leai, faʻateleina le faʻamaumauga i le ata atoa i le kilikiina o soʻo se vaega.

  2. Le isi, e tusa lava po o le a le filifiliga, kiliki le ki. Fetufaai. I tulaga uma, o loʻo tu i le pito i lalo o le lau i le itu taumatau.
  3. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faʻaalia se faamalama i le pito i lalo o le lau, lea e talosagaina ai oe e filifili le nofoaga mo le faʻasalalauga lautele e ala i le kiliki "Facebook".

    Pe mafai foi ona e faʻapipiʻiina au faʻamatalaga patino e ala i le taina "Naʻo aʻu".

  4. E mafai ona faatapulaa i se faamau "Auina Atu e ala i le Faauuga" poʻo "Kopi le Fesootaiga"ia tutoatasi le lafoina o se meli. A maeʻa aʻoaʻoga, kiliki "Fetufaai Nei", ma o le a faʻaumatia faamaumauga o le faʻasao.
  5. Ae ui i lea, e mafai foi ona e kiliki i luga o le atigipusa i ni laupe se lua i le pito i luga taumatau, ma tatala ai le pepa fausiaina o le repost, e tutusa ma lea na faaaoga i le upega tafaʻilagi.
  6. Faʻaopopo nisi faʻamatalaga, pe a talafeagai ai, ma suia le nofoaga o le lomitusi e faʻaaoga ai le lisi pa'ū i luga.
  7. Ina ia faamaea, kiliki "Lolomi" i luga o le pa luga lava. A maeʻa lenei faʻaliliuga o le a lafo.

    Saili se meli i le lumanaʻi, e mafai ona e faia lau lava tala i luga o se isi faʻamau.

O le faʻamoemoe, na mafai ona matou taliina le fesili na mafua mai i le faʻatutuina ma le faʻaaogaina o faʻamaumauga faʻamaumauga e ala ia matou lava faʻataʻitaʻiga.