Faʻapipiʻi le fesoasoani leo i le Android

O loʻo maua le avefeau telefoni Telegram e le gata i masini feaveai ma Android ma iOS i luga o le vaa, ae faʻapea foi luga o komepiuta ma Windows. Faʻatino se polokalama atoatoa i le PC ile tele o auala, lea o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Faʻamau le Telegram i luga o le PC

E na o le lua lava filifiliga mo le faʻapipiʻiina o le avefeau vave i le komepiuta. O se tasi oi latou e lautele, o le lona lua e naʻo le faʻaaogaina o le "valu" ma le "sefulu". Manatunatu ia i latou taʻitasi i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Po o le a lava le polokalama e te manaʻo e faʻapipiʻi i lau PC, o le mea muamua e tatau ona e faia i taimi uma o le faʻafesoʻotaʻi lea o le upega tafaʻilagi aloaia o ona atinaʻe. I le tulaga o Telegram, o le a matou faia foi le mea e tasi.

  1. I le mulimuli ai i le fesoʻotaʻiga i le amataga o le tusiga, alu i le itulau download download ma tusi i lalo lalo ifo.
  2. Kiliki i luga le hyperlink "Telegram mo PC / Mac / Linux".
  3. O le faʻaaogaina o le polokalama o le a iloagofie ai, o lea i luga o le isi itulau e na o le kiliki lava "Maua le Telegram mo Windows".

    Manatua: E mafai foi ona e sii maia le feaveaʻi feaveaʻi o le avefeʻau, lea e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina ma e mafai ona taʻavale mai i fafo atu o se avega i fafo.

  4. A uma ona sii mai i luga o lau komepiuta le faʻapipiʻi telegram Telefoni, faʻa-lua-kiliki e amata ai.
  5. Filifili le gagana e faʻaaoga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le avefeau, ma kiliki "Lelei".
  6. Faʻamatala le pusa e faʻapipiʻi ai le talosaga pe tuʻu le tau le aoga (fautuaina), ona e alu lea "Lisi".
  7. Faʻamaonia le fatuina o le laina Telegram i le lisi. "Amata" pe, a le isi itu, ia teena. Ina ia faaauau, kiliki "Lisi".
  8. Tuʻu se pepa i luma o le mea "Fausia le ata o le laulau"afai e te manaʻomia le tasi, pe, i se isi itu, aveese. Toe kiliki "Lisi".
  9. I le isi folau, toe iloilo mea uma ua faʻamautuina muamua ma ia mautinoa ua sao, ona kiliki lea "Faʻamau".
  10. O le faʻatulagaga o le Telegram i luga o le komepiuta e ave ai ni nai sekone,

    i le faaiuga o le a mafai ai ona e tapunia le window installer ma, afai e te le tatalaina le siaki i le ata o loʻo i lalo, vave faʻalauiloa le avefeau.

  11. I le faʻafeiloaiga o le faamalama o le Telegram, lea o le a aliali mai i le taimi lava e uma ai lona faʻamuamua, kiliki le sootaga "Faaauau i le Rusia" poʻo "Amata Fesoʻotaʻiga". Afai e te filifilia le filifiliga lona lua, o le a faʻaoga le faʻaoga i le Igilisi.

    Kiliki le ki "Amata talanoaga".

  12. Ulufale i lau numera o le telefoni (o le atunuu ma lona numera o le a faʻamautuina aunoa, ae afai e tatau ai, e mafai ona e suia), ona e lolomiina lea "Faaauau".
  13. Ulufale i le numera na oʻo mai i le numera telefoni feaveaʻi poʻo le tuusaʻo i Telegrams, pe afai e te faʻaaogaina i luga o se isi masini. Kiliki "Faaauau" e alu i le faamalama autu.

    Mai lea itu ile Telegram o le a saunia mo le faʻaaogaina.

  14. O lea e na o oe lava e mafai ona siiina mai Telegram mai le ofisa aloaia, ona faʻapipii lea i lau komepiuta. Talu ai ona o le faʻaogaina o le 'upega tafaʻilagi o ia lava ma le Faʻatulagaina o le Wizard, o le faagasologa atoa e vave ona maua vave, e aunoa ma ni nuances ma faigata. O le a tatou mafaufau i se isi filifiliga.

Metotia 2: Faleoloa Microsoft (Windows 8 / 8.1 / 10)

O le metotia ua faʻamatalaina i luga e talafeagai mo tagata faʻaaogaina soʻo se faʻavae o Windows OS. O i latou o loʻo i luga o latou komepiuta o loʻo i ai le "sefulu" po o le "valu" i luga o le komepiuta e mafai ona faʻapipiʻiina le telefoni mai le Faleoloa a le Falemaʻi - faʻapipiʻi oloa ua faʻapipiʻiina i le polokalama. O lenei filifiliga e le naʻo le vave, ae e faʻagata ai foi le asiasi atu i le nofoaga aloaia, ma faʻaumatia foi le faʻatulagaina o le faʻatulagaga i lona masani masani - o le a faia uma lava mea uma, o mea uma e tatau ona e faia o le amataina lea o le faagasologa.

  1. I soo se auala faigofie, tatala le Faleoloa a Microsoft. E mafai ona faʻapipiʻi i le fale faigaluega a Windows poʻo le lisi. "Amata", pe i ai iina, ae ua i ai i le lisi o talosaga uma faʻapipiʻi.
  2. Suʻe le ki i luga o le fale o le faleoloa a le Microsoft Store "Saili", kiliki i luga ma ulu i totonu o le laina le igoa o le manaʻoga manaʻomia - Telegram.
  3. I le lisi o mea vave e aliali mai, filifili le filifiliga muamua - Tekonolosi Telegram - ma kiliki i luga e alu i le itulau o le talosaga.
  4. Kiliki le ki "Faʻamau",

    pe a uma ona amataina le siiina ma le faapipiiina vave o le Telegrams i luga o le komepiuta.

  5. I le maeʻa ai o le faʻatinoga, e mafai ona faʻalauiloa le avefeʻau i le kiliki i luga o le kesi talafeagai i luga o lona itulau ile Faleoloa.
  6. I le faamalama o le talosaga lea e aliali mai ina ua uma, ona kiliki lea o le sootaga. "Faaauau i le Rusia",

    ona fai lea i luga o le ki "Amata talanoaga".

  7. Faʻamatala mai le numera telefoni o loʻo fesoʻotaʻi ai lau Telegram account, ma kiliki "Faaauau".
  8. I le isi, ulufale i le code na maua i SMS poʻo le avefeʻau lava ia, afai o loʻo tamoe i luga o se isi masini, ona toe fai lea "Faaauau".

    A maeʻa nei laasaga, ua saunia le kalani mai le Faleoloa a Microsoft mo le faʻaaogaina.

  9. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le siiina ma le faʻapipiʻiina o Telegrams e ala i le faleoloa o loʻo teu i le Windows, o se galuega sili atu ona faigofie nai lo le faʻatulagaga masani. Manatua o le tutusa lava lenei o le avefeʻau o loʻo ofoina atu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ma e maua ai faʻamatalaga i le auala lava e tasi. O eseesega ua na o le auala e tufatufa atu ai.

Faaiuga

I lenei tusiga, na matou talanoa e uiga i ni mea e lua e faʻatulagaina ai mo le avefeʻau Telegram lauiloa i lau komepiuta. O fea e filifilia, oe filifili. O le faʻalogoina e ala i le Faleoloa a Microsoft o se filifiliga vave ma sili atu ona faigofie, ae o le a le aoga mo i latou na nonofo i tua o le G7 ma e le mananao e sui i le taimi nei o Windows.