Matou te faʻaaogaina le Windows XP operating system

3D modeling is a very popular, development and multi-tasking direction i le komepiuta komepiuta i aso nei. O le fatuina o mamanu mamanu o se mea ua avea ma se vaega taua o le gaosiga o ona po nei. O le faʻatagaina o faʻamaumauga o le aufaasālalau, e foliga mai, e le toe mafai e aunoa ma le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻatautaia ma ata. O le mea moni, o polokalama faapitoa e tuʻuina atu mo galuega eseese i lenei pisinisi.

Filifilia o se siosiomaga mo le faʻatulagaina e tolu-tolu, muamua lava, e tatau ona fuafua le tele o galuega e talafeagai. I la tatou iloiloga, tatou te talanoaina foi le mataupu o le lavelave o le suesueina o se polokalama ma le taimi na faaaluina e fetuunai ai, talu ai o le galue i le tolu-dimensional modeling should be rational, fast and convenient, ma o le taunuuga o le a sili ona maualuga ma sili ona fatufatu.

Auala e filifili ai se polokalama mo le faʻalanoaina o 3D: faʻataʻitaʻiga vitio

Sei o tatou liliu atu i le auʻiliʻiliga o mea sili ona lauiloa mo le faʻataʻitaʻiga 3D.

Autodesk 3ds max

Autodesk 3ds Max, o le sili ona mamana, faʻatinoga ma faʻaaogaina lautele mo ata faʻataʻitaʻiga tolu-tolu, o loʻo avea pea ma sui e sili ona lauiloa o faʻataʻitaʻiga 3D. 3D Max o se faʻataʻitaʻiga lea na faʻatautaia ai le tele o plug-ins, faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina 3D ata, na faʻapipiʻiina gigabytes o tusitala tusitala ma faʻataʻitaʻiga vitio. Faatasi ai ma lenei polokalama, e sili ona lelei le amata amataina o ata faakomepiuta.

O lenei faiga e mafai ona faʻaaoga i faʻalapotopotoga uma, e amata mai le fausaga fale ma le mamanu o totonu i le fausiaina o ata taʻavale ma ata vitio. Autodesk 3ds Max e sili ona lelei mo faʻatagata faʻatagata. Faatasi ai ma le fesoasoani mai, o ata moni o totonu, o fafo, o mea faitino taitoatasi e vave ma faia tekinolosi. O le tele o ata atinaʻe 3D ua fausia i le 3ds Max format, lea e faʻamaonia ai le tulaga maualuga o le oloa ma o lona sili atu tele.

Download Autodesk 3ds Max

Ata Tifaga 4D

Ata Tifaga 4D - se polokalame e faʻatulagaina o se tauva i Autodesk 3ds Max. O le televise e toetoe lava o le faʻatulagaga tutusa o galuega, ae e ese mai i le faʻaogaina o le faʻatinoga ma auala o faʻatinoga. O lenei mea e mafai ona tupu ai se faʻafitauli mo i latou ua leva ona masani i le galue i 3D Max ma e manaʻo e faʻaaoga le Cinema 4D.

E faʻatusatusa i lana tauvaga tauvaga, o le Cinema 4D o loʻo faʻamanuiaina le tele o galuega faatino i le fatuina o ata vitio, faʻapea foi le mafai ona fatuina faʻataʻitaʻiga moni i le taimi moni. O le faʻaaogaina o le ata Cinema 4D, i le mea muamua, o lona lauiloa, ona o le numera o ata-3D-mo lenei polokalama e itiiti ifo nai lo le Autodesk 3ds Max.

Faʻaali le Ata Tifaga 4D

Sculptris

Mo i latou o loʻo faia o latou laasaga muamua i le fanua o se tagata faʻatau ata, o le faigofie ma le malie o Sculptris e lelei. Faatasi ai ma lenei talosaga, ua vave ona faatofuina le tagata faaaoga i le faagasologa matagofie o le vaneina o se ata faatagata po o se uiga. Uunaia e le foafoaga faʻavae o le faʻataʻitaʻiga ma le atiina ae o ou tomai, e mafai ona e alu i se tulaga faʻapolofesa o galuega i polokalama sili atu ona faigata. O avanoa o Sculptries ua lava, ae le maeʻa. O le taunuuga o le galuega o le faia lea o se faʻataʻitaʻiga se tasi e faʻaaoga pe a galue i isi faiga.

Download Sculptris

Iclone

IClone o se polokalame ua fuafuaina faapitoa mo le fatuina o ni faʻavavega vave ma moni. Faʻafetai i le tele ma le maualuga o le faletusi o primitives, o le tagata faʻaoga e mafai ona masani lelei i le faagasologa o le fatuina o le faʻalauiloa ma maua o latou tomai muamua i lenei ituaiga fatufatuga. Scene i IClone e faigofie ma malie. E fetaui lelei mo le uluai suesuega o le ata i vaega o le tusitusi.

ICLI e talafeagai lelei mo le aʻoaʻoina ma le faʻaaogaina i ni mea faigofie pe maualalo-tupe. Ae ui i lea, o lona gaioiga e le lautele ma lautele e pei o le Cinema 4D.

Tikiake iClone

Top 5 polokalama mo le faʻatulagaga 3D: vitio

Autocad

Mo faamoemoega o le fausiaina, inisinia ma mea tau fale gaosi oloa, o le ata sili ona lauiloa e faaaoga - AutoCAD mai Autodesk. O lenei polokalama e sili ona manaia galuega mo ata e lua-dimensional, faapea foi ma le mamanu o vaega e tolu-eseese o le eseesega ma le faamoemoega.

I le aʻoaʻoina o le auala e galue ai i le AutoCAD, o le a mafai ai e le tagata faʻapitoa ona mamanuina mea faigata, fausaga ma isi oloa o le lalolagi ma tusia ni ata tusi mo i latou. I luga o le itu e faʻaaogaina o loʻo i ai se lisi a le gagana Rusia, fesoasoani ma se faʻataʻitaʻiga mo faʻatonuga uma.

O lenei polokalame e le tatau ona faʻaaogaina mo ata vaaia matagofie, pei o Autodesk 3ds Max poʻo le Cinema 4D. O elemene o le AutoCAD o loʻo galue i ata tusi ma faʻataʻitaʻiga auʻiliʻiliga faʻapitoa, o le mea lea mo ata faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, fausaga ma le mamanu, e sili atu le filifilia o se mea e sili atu ona fetaui mo nei faʻamoemoe Faʻailoga.

Tikiake AutoCAD

Tusi i luga

O le Sketch Up o se polokalama faʻaogaina mo tagata mamanu ma tusiata tusi lea e faʻaaogaina e vave fausia ai ni ata se tolu o mea faitino, fausaga, fale ma totonu. Faʻafetai i le gaioiga o le galue, e mafai e le tagata faʻaoga ona iloa lelei lona manatu ma manino le malamalama. E mafai ona tatou fai atu o le Sketch Up o le faʻaoga faigofie lea e faʻaaogaina mo le tolu faataitai i le fale.

O loʻo i luga le faʻataʻitaʻiga o le mafai ona fatufatu faʻataʻitaʻiga saʻo ma ata tusi, lea e vaʻaia ai mai Autodesk 3ds Max ma le Cinema 4D. O le Tusitusi o loʻo i lalo e itiiti ifo nai lo le auiliiliga o mea faitino ae le o le tele o ata 3D mo lona faatulagaga.

O le polokalame e faigofie ma faauo uiga, e faigofie ona aʻoaʻoina, faafetai lea e maua ai le tele o isi lagolago.

Tusia le tusitusi

Aiga lelei 3d

Afai e te manaʻomia se polokalama faigofie mo le faʻataʻitaʻiga 3D-o se fale mautotogi, e lelei atoatoa le Aiga Sweet 3D mo lenei matafaioi. E oʻo lava i se tagata e le o saunia e faʻaaogaina o le a mafai ona vave tosoina puipui o se fale mautotogi, tuu faamalama, faitotoa, meaafale, faʻaoga mea lanu ma maua se ata o latou fale.

Sweet Home 3D o se vaifofo mo na galuega faatino e le manaʻomia ai se ata vaaia moni ma le i ai o le puletaofia ma ata taʻitasi 3D. Fausiaina o se fale faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o fausaga o fale faitautusi.

Download Sweet Home 3D

Totogi

O le polokalama saoloto Blender o se mea sili ona mamana ma sili ona lelei mo le galue ai ma ni ata e tolu-dimensional. Faatasi ai ma le numera o ana galuega tauave, e masani lava e le itiiti ifo i le tele ma taugata 3ds Max ma le Cinema 4D. O lenei faiga e talafeagai mo le fatuina o ata 3D, faʻapea foʻi ma le atinaʻeina o vitio ma ata tifaga. E ui i le le mautonu ma le leai o se lagolago mo le tele o mamanu faataitai o le 3D, e fiafia lava Blender i le mea e tasi e fai ma meafaigaluega mo 3ds Max.

E mafai ona faigata le faʻaleleia o le faʻaleleia, ona o loʻo i ai se faʻalavelave faigata, faʻaaogaina le faʻaogaina masani ma se lisi e leʻi faʻaolaina. Ae faʻafetai i se laisene tatala, e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia mo fuafuaga faapisinisi.

Download Blender

Nanocad

O le NanoCAD e mafai ona mafaufauina o se lomiga sili ona teuteuina ma toe faafouina o le AutoCAD multifunctional. O le mea moni, o Nanocad e le o iai sona gafatia lelei o lona tuaa, ae e talafeagai mo le foia o faafitauli laiti e fesootaʻi ma ata e lua.

O galuega o le faʻatusatusaina o le tolu-tolu o loʻo i ai i le polokalama, ae e matua aloaia lava ma e le mafai ona latou manatu i ai o ni meafaigaluega faʻavavevave. E mafai ona fautuaina Nanocad ia i latou o loʻo auai i galuega vaapiapi poʻo le faia o laasaga muamua i le suʻesuʻeina o ata tusi ata, e aunoa ma le avanoa e faʻatau ai masini laiseneina taugata.

Download NanoCad

Lego mamanu mamanu

Lego Digital Designer o se siosiomaga taalo lea e mafai ai ona e fausia Lego designer i lau komepiuta. O lenei talosaga e mafai ona naʻo le faʻatulagaina i faiga mo le faʻataʻitaʻiga 3D. O sini a Lego Digital Designer o le atiina ae o mafaufauga faʻapitoa ma tomai o le faʻapipiʻiina o pepa ma i la tatou iloiloga e leai ni tauva mo lenei mea ofoofogia.

O lenei polokalame e atoatoa mo tamaiti ma talavou, aʻo tagata matutua e mafai ona latou fausia le fale poʻo le taavale oa latou miti mai pu.

Download Lego Digital Designer

Visicon

Visicon o se faiga faigofie lava e faʻaaogaina mo le tolu faʻaleleiina o totonu. Visicon e le mafai ona taʻua o se tagata tauva mo le sili atu ona 3D applications, ae o le a fesoasoani i se tagata e leai se poto masani e taulimaina le faia o se ata faataitai o mamanu totonu. O lona gaioiga e pei lava o le Sweet Home 3D, ae o Visicon e itiiti lava ona uiga. I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa o le fatuina o se poloketi e mafai ona vave, faʻafetai i se faʻaoga faigofie.

Faʻaalia Visicon

Pepa 3d

O le auala sili ona faigofie e fatuina ai mea faitino faigofie ma a latou faʻapotopotoga i le siosiomaga o le Windows 10 o le faʻaaogaina lea o le Pule o le 3D palota i totonu o le faiga faʻaoga. Faatasi ai ma le meafaigaluega, e mafai vave ona faigofie ma faigofie ona fatufatu ma faʻataʻitaʻi ata i vaega e tolu.

O le tusi talosaga e atoatoa mo tagata faʻapitoa oe latou te faia laasaga muamua i le suʻesuʻega o le 3D-faʻataʻitaʻiga ona o le faigofie o le aʻoaʻoina ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o ata. E mafai ona faʻaaoga e tagata faʻapitoa le poto o le Paint 3D o se auala e vave faia ai ni ata o ni mea e tolu-siʻitia mo le faʻaoga atili i faatonu sili atu.

Maua le Ata 3D mo le leai o se totogi

O lea na matou toe iloiloina ai tali sili ona lauiloa mo le faʻataʻitaʻiga 3D. O se taunuuga, o le a tatou faia se laulau o le tausisia o nei oloa ma galuega.

Faʻataʻitaʻiga faʻatatau i totonu o le ata - Visicon, Sweet Home 3D, Sketch Up
Faʻaaliga faʻapitoa o totonu ma fafo - Autodesk 3ds Max, Cinema 4D, Faʻavaeina
3D Design Design - AutoCAD, NanoCAD, Autodesk 3ds Max, Cinema 4D, Blender
Sculpting - Sculptris, Blender, Cinema 4D, Autodesk 3ds Max
Faʻatuina o ata - Blender, Cinema 4D, Autodesk 3ds Max, IClone
Ulufaleina o faʻataʻitaʻiga - Lego Digital Designer, Sculptris, Paint3D