IPEYE

O aso uma lava, o le polokalame o le siakiina o ata i luga o le initaneti ua amata ona faateleina le manaomia, aua o le saogalemu e le itiiti ifo le taua o oloa nai lo faamatalaga. O ia filifiliga e talafeagai e le gata mo le vaega o pisinisi, ae mo le faaaogaina e le tagata lava ia - e mananao tagata uma ina ia mautinoa le saogalemu oa latou lava meatotino ma ia malamalama (pe o le vaai) po o le a le mea e tupu i soo se taimi i totonu o le ofisa, faleoloa, fale teu oloa poo le fale . E tele telefoni feaveaʻi e mafai ai ona maua se ata vitio i luga o le initaneti, ma o le a tatou faʻamatalaina i le aso e uiga i se tasi oi latou, lea ua faamaonia e lelei tele.

Vaʻai foi: Vaavaaiga i le initaneti i le Initaneti

O le IPEYE o se polokalame lauiloa i luga o le initaneti faʻatasi ai ma le teuina o data, ma Yandex, Uber, MTS, Yulmart ma le tele o isi o tagata faʻatau ma paʻaga. Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga o mea taua ma meafaigaluega o loʻo tuuina atu e lenei 'upega tafaʻilagi i ona tagata faʻaoga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le IPEYE

Lagolago mo le tele o kamera

Mo le faʻapipiʻiina o polokalame mo le siakiina o le IPEYE, o soʻo se meafaigaluega e faʻaaogaina i lalo o le tulafono RTSP e mafai ona faʻaaogaina, e tusa lava po o le a le faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga. O nei mea e aofia ai kamera IP ma masini vitiō vitiō, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga puʻeina o loʻo faʻagaoioia le faʻamaoniga mai kameka analog.

E le gata i le mea moni o le IPEYE e faʻatagaina le faʻaaogaina o soʻo se meafaigaluega IP e avea ma faavae o se polokalama e mataʻituina ai, o loʻo faʻapipiʻiina foi e le kamupani ana lava atigipusa faʻatasi ma paʻaga. O se lisi tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Fesoʻotaʻiga mamao

Faʻafetai i le RTSP telefoni faʻatautaia o tafega o fesoʻotaʻiga vavalalata, e mafai ona fesoʻotaʻi le pueata i se mea e mataituina ai mai soʻo se mea i le lalolagi. Pau lava le mea e manaʻomia o le maua o le Initaneti ma se tuatusi IP fafo.

Lagolagosua mo masini, matala, numera

IPEYE video surveillance service ua maua ai le mafai gafatia e maua ai faʻamatalaga mai le puʻamea faʻapipiʻi ma masini eletise ma iloa ai o loʻo i totonu o se vailaʻau ua tuʻuina atu. Ma le isi, e mafai ona matamata i faʻamatalaga mai le faʻasalalauga asiasi. O sui o le vaega o pisinisi, o tagata e umia fefaatauaiga, o faleoloa tetele ma le tele o isi o le a manino le mauaina o se aoga aoga o nei galuega.

Faʻaaliga Faʻailoga

E mafai ona mataʻituina faʻamatalaga mai sensors ma mataʻitusi e le gata i lau oe lava tala, ae faapena foi i le taimi moni. Ina ia faia lenei mea, ia na o le faʻaagaoioia o le galuega o le tuʻuina atu o se faʻamatalaga poʻo se SMS i se telefoni fesoʻotai poʻo se papa. O le mea lea, o tagata faʻaaogaina le IPEYE i le initaneti e mafai ona mataʻituina mea tutupu i totonu o se faʻavaa po o se vailaʻau ua tuʻuina i soo se mea oi ai.

Ola faasalalau

O le ata vitio e ulufale atu i tioata o kamela e le gata ina vaʻaia i le taimi moni, faʻaaogaina se faʻamatalaga patino poʻo se faʻataʻitaʻiga, ae na faia foi faʻasalalauga faʻasalalau. O le lelei o le ata, mo mafuaʻaga manino, e faʻalagolago lava i le mafai gafatia o masini faʻaaoga ma le saoasaoa o le Initaneti. Auaunaga, i le isi itu, e maua le maualuga e faatagaina.

Manatua e mafai ona e vaʻavaʻai i le faasalalauga e pei o se tasi ataata patino, ma faʻateleina, ma e oʻo lava i mea uma e fesootai i le taimi e tasi. Mo nei faʻamoemoega, o loʻo i ai se vaega faapitoa i le IPEYE faʻamatalaga a le tagata lava ia - "Tele-maimoa".

Faʻamaumauga o faʻamaumauga

O le IPEYE o se polokalame e mataʻituina ai ata vitio, ma o lea o mea uma lava o loʻo vaaia e le pueata o loʻo faamaumauina i lana lava fale teu oloa. O le taimi aupito sili e teu ai mo le pueina o ata vitio e 18 masina, o se avanoa e le mafai ona maua mo tauvaga tauvaga. E le pei o le matamataina o faasalalauga i luga o le initaneti, lea e maua mo le saolotoga, faʻamaumauga faʻamaumauga i le upega o ao o se totogi totogi, ae o le tau e taugofie le taugofie.

Vaʻai ata

O lipine vitio eo mai i le teuina o le malulu e mafai ona vaʻai i totonu o le tagata taʻavale. O loʻo i ai le vaega tatau ole pulega, e pei o le amataga o le taʻaloga, malolo, taofi. Talu ai o faʻamaumauga a le fale teu oloa mo se vaitaimi umi, ma o mea na tutupu i totonu o le faavaa e talitutusa lava, o loʻo i ai se galuega o le faʻatupulaia o le toe foi (seia oo i le 350 taimi) e suʻe ai ni taimi faapitoa pe faigofie foi ona vaʻavaʻai faʻamaumauga i le tagata fai ata.

Faʻalogo faamaumauga

Soʻo se vaega talafeagai o le vitio, tuʻu i le cloud storage IPEYE, e mafai ona sii mai i se komepiuta poʻo se masini feaveaʻi. Suʻe le vaega manaomia, e mafai ona e faʻaogaina se masini suʻesuʻeina lelei, lea o le a talanoaina i lalo, ma o lona umi aupito umi e 3 itula. E sili atu lenei mea mo mataupu pe a, mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, e tatau ona i ai i lou lima se kopi numera o le vitio o se mea na tupu.

Suega suʻesuʻega

A oʻo mai i le tele o faʻamaumauga o faʻamaumauga e pei o se vitio ua leva ona faʻapolopolo mo le sili atu ma le tausaga, e faigata tele ona maua le vaega talafeagai. O le IPEYE 'auʻaunaga suʻesuʻe i luga o le initaneti o loʻo i ai se masini suʻesuʻe atamai mo lenei faʻamoemoe. Ua lava le faamaotiina o se taimi patino ma le aso poo le setiina o se taimi e matamata ai i le mea e manaʻomia pe e teuina e pei o se vitio.

Telefoni Map

O le 'upega tafaʻilagi a le IPEYE' oloʻo i ai se faʻamaumauga tele o kamela mataʻituina. I lenei vaega, e le gata ina mafai ona e vaai i le faasalalauga mai le masini, ae vaai foi i lona tulaga. E mafai e tagata faʻaogaina auaunaga ona faʻaopopo a latou kamela i le faafanua lava e tasi, faʻaalia ai lo latou nofoaga ma faʻaliliu atu le faailo mai ia i latou.

Tulaga faalilolilo

I totonu o le tagata lava ia o le polokalama o le siakiina o le vitio, e mafai ona e setiina tulaga e tatau ai mo oe lava ia - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina, taofio pe faʻasaina atoatoa le avanoa e maua ai e tagata lautele le faʻasalalauga. O lenei galuega o le a tutusa le aoga mo le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma le faʻaaogaina, ma o le a maua e le tagata lava ia le tele o lona faʻaaogaina. I le faʻaopoopoga, i le IPEYE faʻamatalaga a le tagata lava ia, e mafai ona e fatuina ni talaaga faʻapitoa a le tagata e faʻaaoga, tuʻuina atu ia i latou le aia tatau e maimoa ai i faasalalauga ma faʻamaumauga ma / poʻo le faʻasaʻoina foi o ia lava.

Faʻafesoʻotaʻiga

O faʻamatalaga uma na maua mai i le telefoni i le auaunaga mo le teuina o le ao, faʻamaonia ma faʻamaonia i luga o se fesoʻotaʻiga malupuipuia. O le mea lea, e mafai ona e mautinoa e le gata i le saogalemu o le pueina o vitio, ae i le mea moni foi e leai se tasi e mafai ona vaai ma / pe sii mai. O faʻamatalaga a le tagata faʻapitoa, lea na talanoaina i luga, e puipuia e ala i upu faalilolilo tulaga ese, ma na o le iloa lelei e mafai ona e mauaina le mea na tatala "e le pule poʻo le pule o le polokalama".

Meafaigaluega toe faʻaleleia ma faʻamaumauga

O meafaigaluega na faʻaaogaina mo le faʻatulagaga o le polokalame o le siakiina o le vitio ma le mauaina ma auina mai i le ata o le auvaʻa mai kamera IP e faʻasaoina e le auaunaga IPEYE. O lenei mea e faʻaitiitia ai le avanoa o le gau o faʻamaumauga ona o le faʻaaogaina o masini, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalavelave le faʻaaogaina e isi vaega.

Telefoni feaveaʻi

IPEYE, e pei ona tatau ona avea ma se polokalama telefoni feaveaʻi, ua avanoa e faʻaaoga e le gata i luga o se komepiuta (faʻamatalaga i luga o le initaneti poʻo polokalama faʻapitoa), ae faʻapea foi mai masini feaveaʻi. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga a le au faipisinisi i luga o laupepa o Android ma iOS, ma o latou gaioiga e le gata i lalo ifo o le telefoni feaveaʻi o le auʻaunaga, ae i le tele o auala e maualuga atu i ai.

O lenei maualuga i le faʻaaogaina e matua manino lava, o le i ai o se telefoni po o se laupepa i le lima, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faasalalauga mai soʻo se mea i le lalolagi o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi poʻo le leai foi. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le telefoni feaveaʻi, e faigofie ai ona e mauaina le vaega talafeagai o le vitio ma siiina mai mo le maimoaina o le tuusao poo le mulimuli ane.

Polokalame faʻaopoopo

I le faaopoopo atu i talosaga a tagata o tausia e avanoa i tagata komepiuta ma faʻalauiloa telefoni feaveaʻi sili ona lauiloa, IPEYE na tuʻuina atu le gafatia e faʻapipiʻi nisi polokalama faʻapitoa e sili atu ona fesoʻotaʻi ma le auaunaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega o "Downloads" o lau teugatupe e mafai ona e siiina le K-Lite Codec Pack, seti o codecs e maua ai le toe faafoiina saʻo o vitio i faʻalauiloa taʻutaʻua uma ma le faʻatautaia o mataupu. E mafai foi ona e sii mai le CCTV Client mo kamera UC i luga o se PC, o le aoga mo le faatulagaina ma le faaopoopoina o le telefoni a le IPEYE HELPER, faapea le plug-in ActiveX.

Mama

  • Faʻaavanoa avanoa e matamata ai i faʻasalalauga ma tau maualalo o le malulu;
  • Faʻamatalaga fesoʻotaʻiga faʻasinomaga Rusia ma faʻaoga telefoni;
  • Faʻaogaina o pepa lautele, mea e faʻaoga ma fesoasoani lagolago faʻapitoa;
  • O le avanoa e maua mai ai masini na faia e le IPEYE faʻatasi ma paʻaga;
  • Faʻafaigofie ma faʻafaigofie ona faʻaaogaina, faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le faʻatulagaina o lau lava polokalama o le siakiina o vitio;
  • O le i ai o se faʻamatalaga faʻamaonia lea e mafai ai ona e faamasaniina oe lava i vaega taua o le tautua.

Faʻafitauli

  • E le o le sili ona faʻaonapo nei faʻaonapo nei faʻamatalaga o le tagata lava ia i luga o le 'upega tafaʻilagi, polokalama o le kalani ma telefoni feaveaʻi

O le IPEYE o se faʻalauiloa tele, ae faigofie le faʻaogaina o vitio faʻataʻitaʻiga ma lona lava malulu faaputu, lea e mafai ai ona e faʻasaoina vitio ma le umi o le umi e oo atu i le tasi ma le afa tausaga. O le fesoʻotaʻi, faʻapipiʻiina o lau lava polokalama ma le faʻatulagaga e manaʻomia ai se laʻititi o gaioiga ma taumafaiga mai le tagata faʻaaoga, ma tali i soo se fesili, pe afai ei ai, e mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.