Faʻamau ma suʻe le Yandex.Transport i luga o le Windows PC


Yandex.Transport o se auaunaga Yandex lea e maua ai le tomai e vaʻavaʻai i le taimi moni le feʻaveaʻi o taavale afi i luga o latou auala. Mo tagata faʻaaoga, o se talosaga ua faʻapipiʻiina i luga o se telefoni, ua mafai ona e vaʻai i le taimi o le taunuu mai o se vaʻavaʻa, tram, trolleybus poʻo pasi i se nofoaga faapitoa, fuafua le taimi na faʻaaluina i le auala? ma fausia lau lava auala. O le mea e faanoanoa ai mo tagata e umia le PC, e na o le Android po o le iOS e mafai ona faʻaogaina. I lenei tusiga, tatou te "faaseseina le faiga" ma taʻavale i luga o Windows.

Faʻapipiʻi le Yandex.Transport i le PC

E pei ona taʻua i luga, o le 'auʻaunaga e maua ai se talosaga mo na o smartphones ma tablets, ae o loʻo i ai se auala e faʻapipiʻi ai i luga o se komepiuta Windows. Ina ia faia lenei mea, matou te manaʻomia se Android emulator, o se masini masini ma le faʻaogaina o le faʻatinoina o loʻo faʻaogaina i luga. E tele polokalame i luga o le upega tafailagi, o le tasi, BlueStacks, o le a faʻaaoga.

Vaʻai foi: Filifilia se faʻasologa o BlueStacks

Faamolemole ia maitauina e tatau i lau komipiuta ona fetaui ma mea e manaʻomia mo le polokalama.

Faitau atili: BlueStacks system requirements

  1. A maeʻa ona sii mai, faʻapipiʻi ma muamua faʻatautaia le emulator, matou te manaʻomia le saini i totonu o lau Google account e ala i le ulufale atu ile tuatusi imeli ma le upega tafailautusi. Ina ia faia lenei mea, e te le manaʻomia le faia o se mea, talu ai o le polokalama o le a otometi ona tatalaina lenei faamalama.

  2. I le laasaga e sosoo ai, o le a uunaia oe e faʻapipiʻi le faʻamaumauga, geolocation, ma faʻafesoʻotaʻiga. O mea uma lava e matua faigofie lava iinei, ua lava lea e suesue ma le totoʻa ai manatu ma aveese pe tuu ai le fetaui tutusa.

    Vaʻai foi: Faʻatulagaga tatau o BlueStacks

  3. I le isi siata, tusi lou igoa e faʻamaonia le talosaga.

  4. A maeʻa ona faʻatulagaina tulaga, faʻaoga le igoa o le talosaga i le fanua suʻesuʻe ma kiliki i le moli moli ma se tioata tetele i le nofoaga e tasi.

  5. O se faamalama faaopoopo o le a tatalaina i se sailiga sailiiliga. Talu ai ua matou ulufale i le igoa sao, o le a vave ona matou "siitia" i le itulau ma le Yandex.Transport. Kiliki ii "Faʻamau".

  6. Matou te tuuina atu le faatagaga e faaaoga ai a matou faʻamatalaga.

  7. Ona amata lea ona sii mai ma faʻapipiʻi.

  8. A maea le faagasologa, kiliki "Tatala".

  9. A o faia le mea muamua i luga o le faʻafanua ua tatalaina, o le a manaʻomia e le polokalama oe talia le maliega o le tagata e faʻaaogaina. A aunoa ma lenei mea, o le a le mafai ona galue.

  10. Faia, Yandex.Transport o loʻo tamoe. O lenei e mafai ona e faʻaaogaina galuega uma o le tautua.

  11. I le lumanaʻi, e mafai ona tatalaina le talosaga i le kilikiina o lana icon i luga o le lisi "O aʻu talosaga".

Faaiuga

I aso nei, matou te faʻaaogaina le Yandex.Transport faʻatasi ai ma le fesoasoani a se emulator ma sa mafai ona faʻaaogaina, e ui lava o le mea moni e mamanuina mo Android ma iOS. I le auala lava e tasi, e mafai ona e tamoe toetoe o soo se telefoni mai le Google Play Market.