Tusa 3.2

O ata matagofie ua mamanuina faatosina ma fiafia i mata. I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le fiaafe o faila eseese: mai le faigofie ma tuusao i le faanenefu ma le faanenefu. Ae peitaʻi, afai e le mafai ona e maua se mea e te manaʻo ai, pe e te manaʻo e fatu se mea moni moni, ona mafai lea e polokalama eseese mo le atinaʻeina o oe lava fonuka ona fesoasoani ia te oe. O se tasi oi latou o le ituaiga, ma o ona foliga o mea nei:

Faʻatuina o matata mai le sasa

O le polokalama o loʻo i ai se seti o meafaigaluega faigofie, e faʻaogaina ai mea e mafai ona e fatuina ai lau lava faʻailoga tulaga ese.

Faʻataʻatiaina o faila ua saunia

Tusa o loʻo iai le tomai e tatala uma ai faila faila faila. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona faigofie ona e sii mai le vai papatisoga e te fiafia i ai mai le Initaneti ma faasaʻo e tusa ai ma ou lava manaoga.

Polokalame faʻatulagaina

I le faʻaopoopoga i meafaigaluega o loʻo faʻamatalaina i luga, i totonu o le ituaiga o loʻo i ai le avanoa e faʻaaoga ai le tele o tulafono ia i se auala patino e suia ai le amio na e faia.

Ae ui i lea, o lenei polokalama e le faatapulaaina i na o tulafono faatonutonu - e mafai ona toe faatulaga e faatino taga e te manaʻomia.

E le gata i lea, mo le faigofie o le faʻaogaina, e mafai ona e tofia ni ki vevela e nafa ma le faʻatinoga o nisi o tulafono.

Vaʻai i le taunuʻuga

Ina ia mafai e le tagata faaaoga ona i ai se manatu o mea o loʻo ia faia, e tele meafaigaluega i le ituaiga e matamata ai i le iuga. Muamua lava, o suiga e te faia o le a faʻaalia i totonu o se tamai faamalama e aofia uma ai tagata na fatuina.

O le isi tagata matamata o le "Ulutala Glyph".

Ina ia mafai ona i ai se manatu lautele o mea uma na e faia, e tatau ona e faʻaaogaina le tagata matamata.

Afai e te fia iloa pe faʻapefea ona faʻaogaina le mamanu na e fatuina i le tusitusiga, ona mo lenei faamoemoe, o le ituaiga o loʻo i ai le gafatia e matamata i le faʻataʻitaʻiga o tusitusiga na faʻaaoga e faʻaaoga ai lau mamanu.

Mama

  • Faigofie faʻaaoga;
  • Malosiaga e matamata i le iuga i le taimi o le foafoaga.

Faʻafitauli

  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

O le ituaiga o se faʻataʻitaʻiga o le faila o loʻo faʻatulagaina mo faʻatau ma isi tagata e aofia i le mamanu o tusitusiga. O lenei polokalame e mafai ai e oe ona fatuina lau lava mamanu tulaga ese mai le vevesi poʻo le faasaʻoina o se mea e tasi.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le ituaiga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

FontForge Faʻamaumauga o le fatuina o momoli Scanahand Faʻafefea ona faʻapipiʻi fonuka i le AutoCAD

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tasi o se faatonu sili ona lelei mo le fatuina poʻo le fesuisuiaʻi o le numera. O loʻo i ai meafaigaluega uma e manaʻomia e atiaʻe ai se faʻailoga tulaga ese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Cr8Software
Tau: $ 55
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.2