Taʻiala mo le aveesea o le puipuiga mai se kata manatua

E masani lava, o tagata faʻaaoga mai le salafa o le lalolagi o loʻo feagai ma le mea moni o le galue faʻatasi ma se kalama pele e le mafai ona o le mea moni e puipuia. I le taimi lava e tasi, e vaʻai tagata i le feʻau "O le disk ua tusia puipuia". E seasea lava, ae o loʻo i ai taimi e leai se savali e mafai ona iloa, ae o le tusitusi pe kopiina se mea e iai le microSD / SD e matua faigata lava. I soo se tulaga, i totonu o la matou taʻiala o le ae maua se auala e foia ai lenei faafitauli.

Aveese le puipuiga mai se kata manatua

Toeitiiti o auala uma o loʻo faʻamatalaina i lalo e faigofie. O le mea e lelei ai, o lenei faafitauli e le sili ona ogaoga.

Metotia 1: Faʻaaoga le ki

E masani lava o loʻo i ai se ki i luga o microSD poʻo le au faitau kata mo i latou, faʻapea foʻi ma kata SD tetele. E nafa ma le puipuiga mai tusitusiga / kopiina. E masani lava i luga o le masini lava ia ua tusia, o le a le uiga o lona uiga mo le tau "tapunia"o lona uiga "loka". Afai e te le iloa, taumafai e sui ma toe taumafai e faapipii i lau komepiuta ma kopi le faamatalaga.

Metotia 2: Faʻatulagaga

E tupu se siakiina lelei o se siama i luga o se SD card poʻo ua afaina i le faaleagaina o masini. Ona mafai lea ona e foia le faafitauli i se auala tulaga ese, aemaise lava i le faatulagaina. A maeʻa ona faia se faʻataʻitaʻiga, o le a avea le kata o le mafaufau ma fou ma o faʻamaumauga uma o le a soloia.

Mo faʻamatalaga pe faapefea ona faʻapipiʻi le kata, faitau la matou lesona.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻiina se kalama memori

Afai e le mafai ona fai se faatulagaga mo nisi mafuaaga, faʻaaoga a matou faatonuga mo ia tulaga.

Faatonuga: E le o faʻapipiʻiina le kati mo mafaufauga: mafuaʻaga ma fofo

Metotia 3: Faʻafesoʻotaʻi mama

O nisi taimi o le faafitauli ma le puipuia o mafaufauga e tulaʻi mai ona e matua palapalō tagata. I lenei tulaga, e sili ona lelei le faamama. E faia lenei mea i le fulufulu mamoe masani ma le ava malosi. O le ata oi lalo o loʻo faʻaalia ai fesoʻotaʻiga tatou te talanoa ai.

Afai o isi mea uma ua le manuia, e sili ona lelei le faʻafesoʻotaʻi o se nofoaga autu mo le fesoasoani. E mafai ona e mauaina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o lau kata. I le mataupu pe a leai se mea e fesoasoani, tusi e uiga i ai i le faʻamatalaga. O le a tatou mautinoa lava le fesoasoani.