Faʻatulaga le Ofisa 2013

E pei ona ou tusia, o le lomiga fou o le komipiuta ofisa Microsoft Office 2013 sa faʻatau atu. O le a ou le maofa pe a i ai i totonu o aʻu aufaitau e i ai i latou e mananao e faataitai se ofisa fou, ae e le tele se naunau e totogi. E pei o le taimi muamua, ou te le fautuaina le faʻaaogaina o vaitafe poʻo isi punavai o le polokalama le laiseneina. O lea la, i lenei tusiga o le a ou faamatalaina pe faapefea ona faʻatulafonoina le faʻatulagaina o se Microsoft Office 2013 fou i luga o se komepiuta - mo le masina poʻo le lua masina atoa (ma le filifiliga lona lua e sili atu ona saoloto).

O le auala muamua o se saofaga saoloto i le Office 365

O le auala sili lea ona manino (ae o le filifiliga lona lua, o loʻo faamatalaina i lalo, i loʻu manatu, e sili atu le lelei) - e tatau ona e alu i le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft, o le mea muamua o le a matou vaʻaia o se ofo e faʻataʻitaʻi le Office 365 Home Advanced. Faitau atili e uiga i le mea na i ai, na ou tusia i se mataupu na muamua atu i lenei autu. O le mea moni, o le Microsoft Office 2013 lava lenei, ae tufatufaina atu i luga o le faavae o le totogi o masina taʻitasi. Ma i le masina muamua e leai se totogi.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le Office 365 Home Faʻaauau mo se masina e tasi, o le a manaʻomia ona e faʻatasi ma lau Windows Live ID account. Afai e te leʻi mauaina, o le a talosagaina oe e fatuina. Afai ua uma ona e faʻaoga SkyDrive poʻo le Windows 8, ona e maua ai lea o le Live ID - naʻo le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga tutusa.

Faʻailogaina i se ofisa fou

A uma ona e ulufale i totonu o lau faʻamatalaga Microsoft, o le a talosagaina oe e faʻaaoga le Office 365 mo le masina e aunoa ma se totogi. I le taimi lava e tasi, muamua e te ulufale i lau Visa poʻo MasterCard credit card information, pe a maeʻa 30 rubles o le a tolopoina (mo le faʻamaoniga). Ma e na o le maeʻa lava lena o le a mafai ai ona amata le downloadina o le faila e manaʻomia. O le faʻatulagaina o le faiga lava ia ina ua uma le lauliliuina o le faila e le manaʻomia ai soʻo se gaioiga mai le tagata faʻaogaina - o loʻo maua mai vaega mai le Initaneti, ma o le faʻamatalaga faʻamatalaga i le pito i lalo taumatau o le mata o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le pasene i le pasene.

A maeʻa le download, o loʻo i ai lau tagata faigaluega 365 i luga o lau komepiuta. I le auala, e mafai ona faʻalauiloa polokalama i totonu o le afifi ao lei maeʻa le download, e ui o lenei tulaga e mafai ona tuai.

Faʻamaumauga o lenei filifiliga:
  • E 30 laupepa na leiloa (O aʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi toe foʻi mai)
  • Afai e te filifili e taumafai, ae leʻi faʻamalologa mai le faʻasalaga seia oʻo i le amataga o le masina a sau, o le a otometi lava ona molia oe mo le isi masina e faʻaaoga ai le Ofisa. Ae ui i lea, e le taua tele pe afai e filifili e faʻaauau pea ona faʻaaogaina lenei polokalama.

Faʻafefea ona download le Ofisa 2013 mo le saʻolotoga ma maua le ki

O se auala e sili atu ona manaia pe afai e te le o totogia se tupe, ma fuafua e na o le suʻeina o se oloa fou - download ma faʻapipiʻi le version o le iloiloga a Microsoft Office 2013. I lenei tulaga, o le a tuʻuina atu ia te oe se ki mo Office 2013 Professional Plus ma le lua masina o le leai se totogi e aunoa ma ni tapulaa. I le faaiuga o le vaitaimi, e mafai ona e maua se saofaga totogi pe faʻatau mai lenei masini i le taimi e tasi.

O lea la, pe faapefea ona faʻapipiʻi le Microsoft Office 2013 mo le leai o se totogi:
  • Alu i //technet.microsoft.com/ru-ru/evalcenter/jj192782.aspx ma faitau mea uma na tusia iina
  • Sainia i le faʻaaogaina o lau Windows Live ID. Afai o loʻo misi, ona fai lea
  • Matou te faatumuina faʻamatalaga patino i le pepa, taʻu mai po o le fea o faʻauiga e manaʻomia - 32 po o le 64 tikeri
  • I le itulau e sosoo ai o le a matou mauaina le ofisa o le Ofisa 2013 Professional Plus mo le 60 aso. Lenei e tatau ona e filifilia le gagana ua manaʻomia.

    Microsoft Office 2013 Key

  • A maeʻa lena, kiliki le Download ma faatali seia oʻo ina sii mai le ata o le ata i lau kopi o le Office i lau komepiuta.

Faʻatinoga faʻagasologa

O le faʻatulagaga o Office 2013 lava ia e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli. Faʻatoʻa le setup.exe faila, faʻatūina le ata puʻe ma le ofisa i luga o le komepiuta, pe a maeʻa:

  • Filifili pe tatau ona aveese lomiga muamua o Microsoft Office
  • Afai e tatau ai, filifili vaega talafeagai a le Ofisa.
  • Faatali seia maeʻa le faʻapipiʻi

Ofisa 2013 Faʻamouina

A e faʻamuamua se tasi o talosaga e aofia ai i le ofisa fou, o le a uunaia oe e faʻaaogaina le polokalama mo le faʻaaogaina i le lumanai.

Afai e te ulufale i lau I-meli, o le isi aitema o le a avea ma saofaga i le Office 365. Matou te fiafia foi i le aitema i lalo ifo - "Ulufale i totonu le kuki." Ulufale mai le ki mo le ofisa 2013, maua muamua ma maua se faʻataunuʻuga atoatoa o le polokalama o le ofisa office. O le faʻamaoni o le ki, e pei ona faʻaalia i luga, e 2 masina. I le taimi lea, e mafai ona e maua le taimi e tali ai mo oe lava le fesili - "e aoga mo au?"