Hetman Partition Recovery 2.8

Mea e mafai ona fai (PE) o se faʻapipiʻiina o faila faila na faʻaalia i se taimi ua leva ma o loʻo faʻaaoga pea i luga o ituaiga uma o Windows. E aofia ai faila i le format * .exe, * .dll ma isi, ma o faila nei e aofia uma faʻamatalaga e uiga i le polokalama. Ae o soʻo se polokalame e mafai ona i ai se siama, ma ao leʻi tuʻuina e manaʻomia le iloa o mea o loʻo teuina i tua o le faila i lenei faatulagaga. E mafai ona aʻoaʻoina lenei mea i le faʻaaogaina o le PE.

O le TAMA o se polokalama ua mamanuina e matamata ma sui mea uma o loʻo i totonu o faila a le TES. O lenei polokalame na faia ma masani ona faʻaaoga e iloa ai siama, ae o le mea lea o loʻo le faʻatapulaʻa ai ona aoga aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina e aveesea ai faʻamatalaga faʻamatalaga poʻo le faaliliuina o soʻo se polokalama i le gagana Rusia.

Descrambler

I le taimi o le faʻalavelaveina o le polokalame, e masani ona faʻasalalau ina ia mafai ai e le tagata faʻapitoa poʻo se tasi ona vaʻavaʻai i mea uma e tutupu "i tua o vaaiga". Ae e le taofi e le PE Explorer, ona o le faafetai i se algorithm faapitoa, e mafai ona ia vavaeina nei faila ma faʻaali mea uma.

Vaʻai i ulutala

O le taimi lava e te tatalaina ai le faila o le TFA, o le polokalama o le a tatalaina le vaaiga ulu. O iinei e mafai ona e vaʻai i le tele o mea manaia, ae leai se mea e mafai ona sui, ma e le tatau.

Faʻamaumauga o faʻamatalaga

Faʻamaumauga o Faʻamaumauga (faʻamaumauga faʻamaumauga) o se vaega tāua o soʻo se faila faila, aua o lenei vaega o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i fausaga (o latou lapopoa, faʻamatalaga i le amataga, ma isi). E talafeagai le suia o kopi o faila, i se isi itu e ono oʻo atu ai i taunuuga e le mafai ona faʻafitia.

Ulutala Vaega

O faʻamaumauga taua uma e teuina i le PE i vaega eseese mo le faʻateteleina atili. Talu ai o lenei vaega o loʻo i ai faʻamatalaga uma, e mafai ona e suiina i latou e ala i le sui o latou nofoaga. Afai e te le manaʻomia le suia o soʻo se faʻamatalaga, o le a logoina oe e le polokalama.

Punaoa Punaoa

E pei ona e iloa, o punaoa o se vaega taua o le polokalama (ata, pepa, tusitusiga). Ae faʻatasi ai ma le fesoasoani a le PE Explorer, e mafai ona suia oe. O le mea lea, e mafai ona e suia le atigipusa o le talosaga pe faaliliu le polokalama i le Rusia. O iinei e mafai ona e faʻasaoina punaoa i lau komepiuta.

Faʻasese

O lenei meafaigaluega e talafeagai mo le faʻataunuʻuina o auiliiliga o faila faila, ma le isi, e faia i se faʻataʻitaʻiga faigofie, ae leai se faʻatulagaina o galuega.

Laʻau faʻatau atu

Faʻafetai i lenei vaega i le polokalama, e mafai ona e suʻeina pe o le tusi ua vaʻaia e leaga mo lau komepiuta. O lenei vaega o loʻo i ai galuega uma o loʻo i totonu o le polokalama.

Faʻaleleia le faʻatonutonu

O le isi avanoa o le polokalama i le tau faasaga i siama. O iinei e mafai ona e vaʻaia le faʻalagolago i faletusi tetele, ma iloa ai pe o lenei talosaga o se taufaʻatau i lau komepiuta pe leai foi.

Faamanuiaga o le polokalama

  1. Tino
  2. Malosiaga e suia ai punaoa
  3. Faʻatagaina oe e aʻoaʻo e uiga i faʻamaʻi i totonu o le polokalama e tusa lava pe leʻi faʻataʻitaʻiina le numera

Faʻafitauli

  1. Leai se faʻamalosi
  2. Totogi (free version avanoa na o le 30 aso)

O le TAMA o se meafaigaluega sili lea o le a mafai ai ona puipuia lau komepiuta mai siama. Ioe, e mafai ona faʻaaogaina i se isi itu, faʻaopoopoina le code code matautia i se polokalama e le atoatoa, ae le o fautuaina lenei mea. E le gata i lea, ona o le avanoa e sui ai punaoa, e mafai ona e faʻaopopo le faʻalauiloa poʻo le faaliliuina o le polokalama i le gagana Rusia.

Download PE Explorer Trial

Talia le lomiga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama

Faʻatonu le Initaneti Explorer Faʻafefea ona manatua le palakalafa i Internet Explorer Google Toolbar Faʻamatalaga mo le Initaneti Explorer Explorer Faʻafouina Internet Explorer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻataʻitaʻiga a le PE o se polokalama mo le matamataina, iloiloina ma le faʻataʻitaʻia o mea o faila faila i le Windows.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 98, 2000, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Viiga Loventools
Tau: $ 129
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.99