E faʻapefea ona totoina se ata i le initaneti

O galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻasolosolo o ata atonu e tulaʻi mai mo toetoe lava o se tasi, ae le o taimi uma mo lenei mea o loʻo i ai se faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi i le lima. I lenei tusiga o le a ou faʻaalia ni auala e totoina ai se ata i luga o le initaneti mo se saʻolotoga, aʻo le muamua muamua o nei metotia e le manaʻomia le resitalaina. E mafai foi ona e fiafia i tusiga e uiga i le fatuina o se fatuga i luga o le Initaneti ma luga o luga o le initaneti.

E tatau ona e iloa o galuega autu e faʻataʻitaʻia ai ata i le tele o polokalama mo le matamata i ai, faʻapea foʻi ma talosaga faʻapipiʻi e mafai ona e faʻapipiʻiina mai se pulou i le fusi, o lea atonu e te le manaʻomia le tipiina o ata i luga o le initaneti.

Auala vave ma vave e totoina ai ata - Pixlr Editor

O le Pixlr Editor o le sili lea ona lauiloa "i luga o le initaneti" po o, sili atu ona sao, o se faatonu o ata i le initaneti ma le tele o mea. Ma, ioe, i totonu e mafai foi ona e totoina se ata. Seʻio tatou vaai pe faapefea ona faia lenei mea.

  1. Alu i le site //pixlr.com/editor/, o le itulau aloaia lenei o lenei tusitala ata. Kiliki "Tatala le Ata mai le komepiuta" ma faamaoti le ala i le ata e te manao e faasaʻo.
  2. O le laasaga lona lua, afai e te manaʻo i ai, e mafai ona tuʻu le gagana Rusia i le faatonu, ia faia lenei mea, filifili i le Gagana mea i le lisi autu ile pito i luga.
  3. I totonu o le meafaigaluega, filifili le mea o le Vaomatua ona fai lea o se vaega faʻasalalau ma le kiore e toto ai le ata. E ala i le faʻaaogaina o pito i luga o le tulimanu, e mafai ona sili atu ona fetuutuunai le vaega e vavae.

A maeʻa ona e faʻatulagaina le nofoaga mo le seleselega, kiliki i fafo atu o le mea, ma o le ae vaaia se faamalama o le faʻamaoniga - kiliki "Ioe" e faʻaoga ai suiga, o le taunuuga na o le vaega o le tipi o le a tumau mai le ata ). Ona mafai lea ona e faasaoina le ata na suia i lau komepiuta, e faia ai lenei, filifili "File" - "Save" i le lisi.

Faʻasolo i Atapanoa Faʻamatalaga Faʻamau

O se isi mea faigaluega faigofie lea e mafai ai e oe ona totoina ata mo le leai o se totogi ma aunoa ma le manaʻomia mo le resitalaina - Photoshop Online Tools, e maua i le http://www.photoshop.com/tools

I luga o le itulau autū, kiliki "Amata le Faʻatonu", ma i le faʻaaliga vaaia - Faʻatuʻi ata ma faʻamaonia le ala i le ata e te manaʻo e totoina.

A uma ona tatala le ata i le faʻataʻitaʻi ata, filifili le Vaomatua ma Suʻe le meafaigaluega, ona faʻaoioi lea o le kusi i luga ole pito i luga ole pito i luga o le fasipepa, filifili le vaega e te manaʻo e tipi mai le ata.

A maeʻa ona e faasaʻoina le ata, kiliki le faamau "Fai" i le pito i lalo ma teu le iuga i lau komepiuta e faʻaaoga ai le Save button.

Ata o le vaomatua i Yandex Ata

O loʻo mafai foi ona maua i luga o le initaneti le gafatia e faʻatinoina ai ni ata faʻataʻitaʻiga e pei ole Yandex Photos, ma tuʻuina atu le mea moni o le toʻatele o tagata e iai se tala i Yandex, ou te manatu e talafeagai le taʻua.

Ina ia mafai ona totoina se ata i Yandex, lafo i le sauniga, tatala i ai iina ma kiliki le "Faʻamau" button.

A maeʻa lena, i luga o le meafaigaluega i le pito i luga, filifili le "Vaomatua" ma faʻamaoti tonu pe faʻapefea ona totoina le ata. E mafai ona e faia se vaega faʻasalalau ma ni vaega faʻapitoa o foliga, oti se sikuea mai se ata, pe seti se fomu filifilia o le filifiliga.

A uma ona faʻamaeʻaina, kiliki "Ok" ma le "Faauma" e teu ai taunuuga. A maeʻa, pe afai e manaʻomia, e mafai ona e sii maia le ata faʻataʻitaʻia i lau komepiuta mai Yandex.

I le auala, i le auala lava lea e tasi e mafai ona e totoina ai se ata i le Google Plus Photo - o le faagasologa e toetoe lava tutusa tutusa ma amata ile siiina atu o le ata i le server.