Faʻafefea ona fufulu lau komepiuta mai siama

Talofa

O le mea lea, e mafai ona ou fai atu o le tele o tagata faaaoga e le o taimi uma e teu ai se masini komepiuta i luga o se komepiuta, e faaosofia ai le faaiuga e ala i le fai mai e le o vave le komepiuta, ae o le antivirus e faaitiitia, faaopoopo atu latou te le asiasi i nofoaga e le masani ai, ma e le mafai e le siama ona piki (ae masani lava o le faʻafeagai e tupu ...).

I le auala, o nisi tagata latou te le masalomia lava ua "manuia" ia mea leaga i luga oa la komepiuta (mo se faataitaiga, latou te manatu o le faasalalauga faalauiloa i luga o upega tafaʻilagi uma i le laina e pei ona tatau ai). O le mea lea, na ou filifili ai e tusi lenei tusi, lea o le a ou taumafai ai e faamatala i laasaga ni mea ma pe faapefea ona fai e aveese ma faamama le komepiuta mai le tele o viruses ma isi "pipisi" lea e mafai ona piki i luga o le upega tafailagi ...

O le anotusi

  • 1) O le a le taimi e tatau ona siaki ai lau komepiuta mo siama?
  • 2) Vaʻaia saoloto, galue e aunoa ma le faʻatulagaga
  • 3) Aveese faʻamaʻi viruses

1) O le a le taimi e tatau ona siaki ai lau komepiuta mo siama?

I le lautele, ou te fautuaina malosi lau siaki komepiuta mo siama pe afai:

  1. O ituaiga uma o fuʻa faasalalauga e amata ona aliali i totonu o Windows (mo se faʻataʻitaʻiga, vave pe a uma ona siiina) ma luga o le masini (i luga o nofoaga eseese, i le mea latou te lei i ai iina muamua);
  2. o nisi polokalame e le toe taʻavale poʻo faila faila (ma faʻaalia mai CRC sese (faatasi ai ma le siakiina o faila);
  3. o le komepiuta e amata ona faʻagesegese ma faʻavaivaia (atonu, toe faʻaleleia mo le leai o se mafuaʻaga);
  4. tatala afifi, faamalama e aunoa ma lou auai;
  5. o le tulaʻi mai o ni mea sese (aemaise lava i lalo o le tulafono, pe ana le i ai muamua ...).

Ia, i se tulaga lautele, mai lea taimi i lea taimi, mai lea taimi i lea taimi, ua fautuaina e suʻeina soʻo se komepiuta mo siama (ae le naʻo se komepiuta).

2) Vaʻaia saoloto, galue e aunoa ma le faʻatulagaga

Ina ia siakiina se komepiuta mo siama, e le manaomia le faatau o le antivirus, o loo i ai ni fofo saoloto e le manaʻomia ona faʻapipiʻi! Ie pau lava le mea e te manaʻomia o le siiina lea o le faila ma faʻaaogaina, ona vaʻaia lea o lau masini ma o le a faia se filifiliga (pe faʻapefea ona faʻaaogaina, ou te manatu, e leai se manatu i le aumaia?)! O le a ou tuuina atu ni faasinomaga i le sili, o loʻu manatu faamaualalo ...

1) DR.Web (Cureit)

Upega tafaʻilagi: //free.drweb.ru/cureit/

O se tasi o polokalama sili ona lauiloa o le antivirus. Faʻatagaina oe e faʻaalia uma nei vailaʻau faʻamaonia, ma i latou e le oi totonu o lona faʻamaumauga. Dr.Web Cureit solution e galue e aunoa ma se faʻapipiʻiina ma faʻamaumauga o le anti-virus o loʻo i ai nei (i le aso na sau ai).

I le auala, e matua faigofie lava ona faʻaaoga le aoga, soʻo se tagata faʻaaoga e malamalama! E na ona e manaʻomia e sii mai le aoga, faʻafetaui ma amata le faʻataʻitaʻiga. O le sikikipipiata i lalo o loʻo faʻaalia ai foliga vaaia o le polokalama (ma le mea moni, leai se isi mea ?!).

Dr.Web Cureit - faamalama ina ua uma le faʻalauiloa, e tumau pea naʻo le amataina o le sikola!

I le lautele, ou te fautuaina!

2) Kaspersky (Tool Removal Removal)

Upega Tafaʻilagi: //www.kaspersky.ru/antivirus-removal-tool

O se isi kopi o le aoga mai le lauiloa Kaspersky Lab. E tutusa lava le auala e galue ai (o lona uiga e togafitia se komepiuta ua pisia, ae le puipuia oe i le taimi moni). Ia fautuaina foi e faʻaaoga.

3) AVZ

Upegalagi: //z-oleg.com/secur/avz/download.php

Ae o lenei aoga e le o se mea e sili ona lauiloa o mea na muamua atu. Ae i loʻu manatu, o loʻo i ai le tele o tulaga lelei: o le sailiga ma le suʻesuʻeina o le eletise a SpyWare ma AdWare (o le autu autu lea o le aoga), Trojans, networking ma meli mail, TrojanSpy, ma isi. Ie I le faaopoopo atu i le numera o siama, o lenei aoga o le a faʻamamaina ai foi le komepiuta mai otaota "adware", lea e leʻi leva ona lauiloa ma ua faʻapipiʻiina i tagata sailiili (masani, pe a faʻapipiʻi nisi polokalama).

I le auala, pe a uma ona sii mai le aoga, e amata se siaki siama, e na ona e manaʻomia le tatalaina o le fale teu oloa, taʻe ma taomi le button START. Ona faʻaogaina loa lea e lau aoga lau PC mo ituaiga uma o taufaamatau. Le faʻamalamalamaga i lalo.

AVZ - siaki matala.

3) Aveese faʻamaʻi viruses

Vailaau siama faʻamaʻi pipisi 🙂

O le mea moni, e le o faʻamaʻi uma (leaga) e faʻaumatia e le aoga. Ioe, o le a latou faʻamamāina le Windows mai le tele o taufaʻatau, ae o se faʻataʻitaʻiga mai faʻasalalauga faʻasalalauga (fuʻa, tatalaina o taʻaloga, faʻafeiloaiga faʻaleleia i luga o nofoaga uma e aunoa ma se faʻasesega) - o le a le mafai ona latou fesoasoani. O loʻo i ai faʻamaumauga faapitoa mo lenei mea, ma ou te fautuaina e faʻaaogaina mea nei ...

Motugaafa # 1: aveese le polokalama "agavale"

Aʻo faʻapipiʻiina nisi polokalama, e tele tagata e le faʻaaogaina le pusa o siaki, lea e masani ona maua ai le tele o faʻaupuga, lea e faʻaalia ai faʻalauiloa ma auina atu ai le tele o siama. O se faʻataʻitaʻiga o sea faʻapipiʻiga o loʻo faʻaalia i le faʻamalama i lalo. (I le auala, o se faʻataʻitaʻiga lea o le paʻepaʻe, talu mai le mea e sili atu le leaga o le komepiuta a Amigo, e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o se PC..

O se tasi o faʻataʻitaʻiga o faʻaopoopo faʻaopopo. polokalama

I luga o lenei tulaga, ou te fautuaina le tapeina o igoa uma e le o iloa le polokalame ua e faʻapipiʻiina. E le gata i lea, ou te fautuaina e faʻaaoga nisi faʻapitoa. aoga (e pei o le Windows installer atonu e le faʻaalia uma talosaga o loʻo faʻapipiʻi i lau komepiuta).

E sili atu i lenei mea i lenei tusiga:

aveeseina o soʻo se polokalame faapitoa. mea aoga -

I le auala, ou te fautua atu foi e tatalaina lau sailiga ma aveese mea e le masani ai ma plug-ins mai lena mea. E masani lava o le mafuaʻaga mo le tulaʻi mai o faʻasalalauga - pei lava o latou ...

Faʻamatalaga # 2: suʻesuʻe le ADW Cleaner

ADW Cleaner

Nofoaga: //toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

O se mea sili ona lelei e faʻafefe ai i le tele o tusitusiga leaga, "tricky" ma faʻamalositino o mea faʻapitoa, i se tulaga aoao, o na viruses uma e le maua e le antivirus masani. E galue, i le ala, i tala uma lauiloa a Windows: XP, 7, 8, 10.

Naʻo le toe foʻi mai o le toesea lea o le gagana Rusia, ae o le aoga e matua faigofie lava: na o lou manaʻomia e download ma taʻavale, ona faʻasalaga lea o le tasi le "Scanner" (sikikopipi i lalo).

ADW Cleaner.

I le auala, i auiliiliga auiliili i le auala e faamama ai le masini o le "otaota", o loo taʻu mai i laʻu tusiga muamua:

fufuluina o le masini mai siama -

Faʻailoga numera 3: faʻapipiʻi faʻapitoa. faʻaaogaina faʻamatalaga faatosina

A maeʻa ona faʻamamāina le komepiuta mai faʻamaʻi, ou te fautuaina oe e faʻapipiʻi nisi ituaiga o mea aoga e poloka ai faʻasalalauga faatosina, lelei, poʻo faʻaopoopoga mo le masini (pe o nisi foi nofoaga ua tumu i ai i se tulaga e le o iloa ai mea).

O lenei autu e matua lautele lava, aemaise lava talu ai ei ai laʻu tusitusiga ese i luga o lenei autu, ou te fautuaina (faʻafesoʻotaʻi lalo):

aveese faʻasalalauga i tagata suʻesuʻe -

Taufaʻailoga numera 4: faʻamamāina le Windows mai "otaota"

Ma le mea mulimuli, a uma ona faia mea uma, ou te fautuaina e faʻamamā lau Windows mai 'eseʻese "lapisi" (faila le tumau, faila avanoa, faʻamaumauga resitala lē aoga, mea e teu ai le masini, ma isi). I le aluga o taimi, o se "otaota" i totonu o le tino e faʻapupulaina ai le tele, ma e mafai ona mafua ai le PC lemu.

E le leaga i lenei galuega le Advanced SystemCare aoga (o se tusiga e uiga i ia faletusi). I le faaopoopo atu i le aveesea o faila fomaʻi, e faʻamalieina ma faʻateleina ai Windows. O le galulue faʻatasi ma le polokalama e matua faigofie lava: ia na o le tataina o le tasi button START (silasila i le ata i lalo).

Faʻateleina ma vave faʻaosooso lau komepiuta i Advanced SystemCare.

PS

O le mea lea, o le mulimuli i nei fautuaga e le taufaasese, e mafai ona e faigofie ma vave fufulu lau komepiuta mai siama ma faia le galuega i tua atu e le gata ina faigofie, ae vave foi (ma o le komepiuta o le a vave ona galue vave ma o le a le faalavelaveina oe). E ui lava e le o ni mea faigata, o le seti o fuataga o loʻo tuʻuina atu iinei o le a fesoasoani e faʻateʻaina ai le tele o faafitauli e mafua mai i faiga leaga.

O lenei tusiga ua faaiuina, faʻatalanoaina manuia ...