E faʻapefea ona faia le kata VKontakte

I luga o le upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte o le tele o tagata faʻaaoga e faʻaaogaina ata vitio faʻapitoa, o se tuusaʻo tuusao ma se faʻaopoopoga i taʻaloga taʻutaʻua uma. E le gata i lea i le gasologa o le tusiga, o le a tatou taumafai e faʻamalamalamaina le tele naua o le fatuina o lenei ituaiga o ata, i le taimi lava lea e foia ai nisi o faigata.

Fausia se GIF-ata VK

Muamua lava, e tatau ona maitauina e le i faia ata muamua o mea na faia e VKontakte, ae o lona atoaga. O le mafuaaga lena o le tele o auala e fatuina ai lenei ituaiga o ata e le fesootaʻi ma le upega tafailagi fesoʻotaiga ma faʻaaogaina mo soʻo se isi lava faʻamoemoe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaola le gif i komepiuta

O le tele lava tatou te taulai atu i le foafoaina o ata GIF, e aunoa ma le faaaogaina o le VC. Ae peitai, tusa lava, mulimuli ane, e faavae i luga o le autu, o le ae manaomia le faaopoopo atu o le ata ua saunia i luga o le saite, taialaina e faatonuga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo se GIF i le VK

Aua le galo e uiga i le avanoa e sii ai GIF-faila mo le faʻaaoga mulimuli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e sii mai se gif mai VK

Liliu saʻo atu i le faʻaaliaina o metotia autu, e tatau ona e faitauina ma le totoa le lisi o le masini ua mamanuina e fatuina ai ia ata. Ae ui i lea, ia manatua e le o polokalama uma e toe iloiloina e mafai ona fesoasoani i le foia o le galuega seti.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o le faʻafiafiaga

Metotia 1: Adobe Photoshop

I le avea ai o se tulafono, o le Photoshop polokalame o se auala o le gaosia o ata i auala eseese ona faasaoina ai lea i se numera tele o fuainumera. Ina ia fatuina se ata gaoioi i le faʻaaogaina o lenei polokalama, o le ae manaʻomia se numera o malamalamaga masani.

E tusa lava pe leai sou iloa, e mafai ona e faʻaaoga se tusiga faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi e uiga i le fatuina o se faila GIF faigofie. Ae ui i lea, o le ae manaʻomia soʻo se manatu o le ae faia i Photoshop.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faia se faʻafiafiaga faigofie i Photoshop
Faʻafefea ona fatu se gif i Photoshop

I le faaiuga, o lenei metotia e ono aoga mo oe faʻatonuga, faʻamatalaina le faagasologa o le faasaoina o ata i le faatulagaga ".fif".

Vaʻai foi: Faʻapefea ona teu se gif i Photoshop

O nisi o auala talafeagai e mafai ma e tatau ona tuʻufaʻatasia ina ia ausia se taunuʻuga sili ona maualuga. A leai, e aunoa ma le faʻaalia o le fatufatuaʻi ma le manaʻoga, e sili atu le fesuiaiga i auala faigofie.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona teu se vitio i Photoshop

Metotia 2: Gives i le initaneti

I le tulaga o lenei metotia, e ala i le faʻatusatusaga ma le metotia muamua, ua uma ona tatou talanoaina le faagasologa o le fatuina o se faʻaoga i se mea taua. I le taimi lava e tasi, faamolemole ia e matauina o ia lava o lenei auaunaga o le auala pito sili lea ona mama o le fatuina o le animation, e faaaoga ai vitio o se faavae.

Faitau atili: Faaaogaina o le GIF i le initaneti

Mo le faʻaaogaina o vaega uma o lenei punaoa, o le a e manaʻomia nisi ata vitio muamua na tuʻuina atu i le telefoni feaveaʻi YouTube. Afai e leai ni faʻamaumauga vitio, aua le faʻaogaina le tautua o lenei 'upega tafaʻilagi, poʻo le le manaʻo e fai se gif mai le vitio, e mafai ona e suʻeina i le tele o isi metotia.

Metotia 3: Isi auaunaga i le initaneti

E tusa ai ma le ulutala o lenei metotia, o le metotia e faʻaopopo, talu ai i totonu o le fatuga e tuufaatasia i le taimi e tasi le tele o auaunaga i le initaneti o loʻo faʻaaogaina i luga o le mataupu faavae lava e tasi. Afai o nisi mafuaʻaga e le fetaui oe i fautuaga muamua, e mafai ona e faʻaaoga i se tasi poʻo le tele o punaoa, lea matou te iloiloina i le tusiga tutusa i luga o le saite.

Faitau atili: Fausia GIFs Online

Afai e te manaʻo e faʻaali au lava gafatia fatuga, ma o nofoaga na tuʻuina atu e le mafai ona iloa le manatu, e mafai ona e faʻaaogaina le auaunaga o le fatuina o mea faʻafiafia. I lenei tulaga, pau lava le mea e te manaʻomia o le tusia lea o tomai ma se malamalamaaga masani o le Igilisi.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se kesi i le initaneti

Metotia 4: Malosiaga

O se tasi o polokalama aupito sili ona sailia i le Microsoft Office suite o le PowerPoint, lea e maua ai le tele o itu. O le mea moni, o lenei mea e fesoʻotaʻi saʻo ma le maua o se galuega e mafai ai ona e fatuina se eseesega o le faʻalagona.

Faitau atili: Fausia o se kati i PowerPoint

A uma ona toe iloiloina le faʻatonuga na matou tuuina mai, i le faaiuga o le faʻavaeina o le faasologa mai le lisi o faila faila faila, filifili "Ata GIF".

Vaʻai foi: Faʻaopoopoina o le animation i le PowerPoint

E le tatau ona galo ia i tatou le avanoa e faaliliu ai le ata i se tasi o ata vitio. O lenei, i le itu, o le a mafai ai oe i le lumanaʻi ona faʻaaoga le Gives auaunaga mai le auala lona lua ma liliu le ata i le faila manaʻomia.

Vaʻai foi: Fausia o se vitio mai le PowerPoint presentation

Metotia 5: VirtualDub

E pei ona e tatau ona e iloa, e tele polokalama totogi e mafai ai ona e tagofia ata vitio i auala eseese, e aofia ai le fatuina o GIF. VirtualDub, lea na matou faamatalaina i se tusiga faapitoa, o se suiga sologa lelei e pei o se isi suiga i lea polokalama.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaoga VirtualDub

Metotia 6: Faʻatulagaina le Faletusi

Le meafaigaluega lata mai fou mo le fatuina o ata i le faatulagaga ".fif", i fafo atu o le upega tafailagi fesoʻotaiga, o le Polokalama Faʻatulagaga Faʻatulagaina, muamua na fuafua e faaliliu tasi ituaiga faila i le isi. Ina ia aloese mai nisi o faafitauli, matou te fautua atu e muamua ona e aʻoaʻoina mea autu o le faʻaaogaina o lenei polokalama.

Ina ia fatuina se gif e ala i lenei polokalama, o le ae manaʻomia se vitio i soo se faatulagaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le Fale Faʻatonu

  1. I le faʻalauiloaina o le Faʻatulagaina Faʻatonu, tatala le poloka i le itu tauagavale o le atinaʻe "Vitio".
  2. Mai le lisi o loʻo tuʻuina atu ii, faʻaaoga le ki "Gif".
  3. I le faamalama e tatala, kiliki le ki. "Faaopoopo le File".
  4. E ala i le faʻagasologa o le faʻaogaina o polokalama, alu i le nofoaga o le video convertible ma kiliki le ki "Tatala".
  5. A maeʻa lena, e mafai ona e faia ni auiliiliga auiliili mo le lumanai, faatasi ai ma le filifiliga filifilia e faʻaaoga ai le ki "Palota" i luga o le meafaigaluega pito i luga.
  6. Ina ia faʻapipiʻi le vitio, faʻaaoga le aitema "Vaomatua" i le itu taumatau o le faamalama o loʻo galue.
  7. Ina ia faʻaitiitia le mamafa o le ata mulimuli o le GIF, e manaʻomia le faapuupuuina o le umi ole ala ile faʻaaogaina o se poloka "Faatulagaina le Nofoaga".
  8. A maeʻa le faʻamalosiga, kiliki le ki. "Lelei" i le taumatau pito i luga.
  9. I le faitalia, e mafai ona e faʻaaoga le ki "Customize"e faʻatulaga ai faʻamatalaga auʻiliʻili mo le faila mulimuli.
  10. Aua nei galo e faamaʻoti le ala i le vaega "Foli Mulimuli" mo sailiiliga e aunoa ma se faʻafitauli o le iuga mulimuli.
  11. O lenei amata le faagasologa o le liua e faʻaaoga ai le ki "Lelei" i le pito i luga o le polokalama.
  12. Kiliki i le sooga "Amata" i luga o le meafaigaluega pito i luga.
  13. Faatali mo le faagasologa o le liua e faamaea.
  14. Afai na lelei mea uma, i totonu o poloka "Tulaga" o le a aliali mai se saini "Fai".
  15. Ina ia maimoa ma faʻaaoga GIF foafoa, alu i le tusi faʻamaufaʻailoga talu ai mo le faasaoina o le faila mulimuli.
  16. O le ata o le ata e mafai ona mafai ona lafo i luga o le site VKontakte.

Faamolemole ia matau e ui lava o le Faʻasalalauga Faʻatonu o le mea aupito sili lea ona faigofie, ae o loʻo i ai le tele o auala i lenei polokalame. I le taimi lava e tasi, toetoe lava o polokalama faʻapitoa uma e mafai ai ona e fatuina ata i le faatulagaga ".fif".

Vaai foi: Software e faaliliu ai vitio