Faasalalau ile Odnoklassniki

Faasalalauga o se auala sili ona aoga e tusi ai le gauai o tagata i lau manatu poʻo lau oloa. I aso nei, o faʻasalalauga i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo o le mauaina lea o le lauiloa tele Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Odnoklassniki o loʻo i ai se aofaiga tele o tagata faʻalogo aitalafu mai le 30 tausaga le matutua, oe mafai ona faʻatau lau oloa poʻo le faia o se isi mea e manaʻo ai.

E uiga i ituaiga o faʻasalalauga i fesoʻotaʻiga lautele

O faʻasalalauga i fesoʻotaʻiga vavave faʻaneionapo e vaevaeina i ni ituaiga faʻavae, lea e faʻaaogaina ai le tau ma le lelei. Mafaufau i ituaiga taitasi ma ona foliga i auiliiliga atili:

  • Faʻatau mai ni pou ile vaega ma / poʻo mai tala e le faʻaaoga. O le pito i lalo o le faʻatau mai lea i totonu o se kulupu le aia e tuʻu ai se faʻaaliga mo i latou. E fautuaina e faʻatau mai i nuʻu lautele o loʻo i ai se faʻaaliga ma se igoa tauleleia. I le faʻaopoopoga i le numera o tagata auai, e tatau ona e gauai atu i le malosi o latou faʻamatalaga i luga o faʻamaumauga, tuʻu i luga "vasega" ma togi.

    Vaʻai foi pe faʻafia ona faʻalautele e le kulupu faʻamatalaga faʻalauiloa. Afai e tumau, o le mea lea e le lelei tele, talu ai i lenei tulaga e faigata tele ona tosina atu le gauai o tagata auai. Afai e seasea lava, o le mafuaaga lea e tatau ai ona le mautonu, aua, masalo, o lenei vaega e leai se igoa sili ona lelei i le au faasalalauga. O le aofaiga sili ona lelei o le faasalalauga o le 1-2 pou i le aso;

  • Fuafuaga faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻapitoa faʻapitoa, o le tagata faʻaaoga o loʻo faʻaalia i luga o le initaneti faasalalauga. I lenei tulaga, e mafai e le tagata faatau ona filifili le aofaʻi o faʻamatalaga, nofoaga, tausaga, kenera ma isi faʻamatalaga a na tagata faʻaoga i ai o le a faʻaalia. O lona uiga, o faʻasalalauga e na o tagata atonu e fiafia i ai. Afai e te faʻatautaia le faʻatulagaga o le faʻasalalauga faʻasalalau ma e le o faʻamalosi i le paketi, e mafai ona e maua se liua lelei.

Metotia 1: Faasalalauga i vaega

I le tulaga o le filifilia ma le faʻatulagaina o faʻasalalauga i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, e le mafai ona tuʻuina atu faʻasolosolo laʻasaga laʻasaga taʻitasi, ae na o fautuaga lautele, faʻavae i vaega:

  1. I le taimi muamua, ia auiliili lau aufaʻatatau (CA), o tagata, oeo le a tatau pe e tatau ona fiafia i lau fuafuaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te tufatufaina soʻo se taaloga taʻavale, o le mea lea, o le au tagata fai pisinisi o tagata o loʻo aʻafia faʻapolofesa i taʻaloga.
  2. E faapena foi, faatasi ai ma le laasaga muamua, faia se auiliiliga o le autu o le vaega ma lana au maimoa. Talu ai atonu e le mafai ona e maua se liuga tele pe afai e te faʻatau atu taaloga taʻalo i vaega tuʻuina atu i le tiliva ma / poʻo le togalaau. E taua le faaopoopoina i se isi vaega o vaega i latou e tuuto atu i tausuaga ma le malie, talu ai e masani lava o le tele o oloa e faatauina lelei, ae e iai foi avanoa maualuga o le susunuina.

    Aua nei galo o le mea tonu lava, e tatau ona i ai le toatele o tagata auai i le vaega (o le sili atu foi lena), ma i le taimi lava e tasi e tatau ona sili atu pe itiiti foi le iloilo ma le totoa ma faʻamatalaga i faʻasalalauga i totonu o le nuʻu.

  3. Afai o le sini autū o le kulupu e faʻatasi ma oe, faʻaopopo atu i le numera o tagata auai ma lomia faʻasalalauga tolu-tolu ia oe, ona e malilie faatasi lea ma le pulega i luga o le lolomiina o lau laupepa faalauiloa. Afai e te fiafia e galulue faʻatasi ma tagata faʻasalalauga i le vaega o le pulega o le vaega, e tatau ona faʻapipiʻi faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻamatalaga. Alu i le pule o le faʻalapotopotoga / tagata.
  4. Tusi ia te ia se savali o fai mai e te manao e faatau mai faʻamatalaga i lana vaega. Ia mautinoa ia fesili i le tau, pe afai o se tasi i totonu o le vaega e leʻi faʻamaonia.
  5. Afai e fetaui mea uma, ona faatulaga lea o se totogi. E masani lava, e ave e le pule le 50-100% le totogi muamua, o le mea lea e te vaʻavaʻai atu i le vaega mo le i ai o isi faʻamatalaga faalauiloa ina ia mautinoa o lau paga faamaoni.
  6. Saunia se meli faalauiloa ma auina atu i le pule i savali faalilolilo ma se talosaga e tuu i se taimi faapitoa.
  7. Siaki pe tuʻu le meli i totonu o le kulupu.

O lenei polokalame e mafai ona faia ma le tele o nuu e maua ai se aafiaga sili atu. Aua e te fefe o le a lafoina oe, e pei o se faasalalauga faalauiloa i se vaega i luga o le Odnoklassniki tau pe tusa o le 400-500 rubles i le fuainumera, ma mo le manuia o faamanuiaga vave o le puleaina o nuu e le manao e aveesea lona igoa, o le mea lea, tagata faasalalau i le lumanai.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina auaunaga faapitoa o le a filifilia ai vaega lava latou mo tulaga o lau faʻasalalauga. Ae ui i lea, o nei auaunaga e fautuaina naʻo tagata faʻatau faasalalau o loʻo sauniuni se faʻalapotopotoga faalauiloa faalauaitele.

Metotia 2: Faʻasalalau faʻatulagaina

O faʻalauiloaina faʻasalalauga e mafai ai e oe ona faʻaalia au oloa i na o se tagata faapitoa o loʻo aʻafia i ai, lea ua faʻataʻatitia mo au vaega. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaoga nofoaga faʻapitoa e ofoina atu ai tutusa auaunaga. O se tasi o taʻutaʻua ma sili ona talafeagai mo oe o MyTarget. O lea la, e pei o Odnoklassniki, o loʻo umia e Mail.ru Group. I le faʻaopoopoga i le Odnoklassniki, faʻaaogaina lenei faʻavae, e mafai ona e faʻasalalau atu i isi punaoa faʻapitoa mai Mail.ru.

Alu i MyTarget

Aʻo leʻi faʻatuina se faʻalauiloa faatosina, ia faʻamalamalamaina oe i manatu autu o loʻo faʻatulagaina ai lau aufaʻatasiga i lenei auaunaga:

  • Paulo;
  • Tausaga;
  • Tulaga faʻalauiloa ma agafesoʻotaʻi. O lona uiga, e mafai ona e filifilia tagata oe, mo se faataitaiga, e fiafia i taaloga, taaloga komipiuta, ma isi;
  • Afai o lau ad o loʻo i ai soʻo se taofiga, e tatau foi ona e setiina, ina ia le mafai e le au laiti Odnoklassniki ona iloa;
  • Mea e fiafia iai;
  • Nofoaga o le tagata faatau;
  • I lenei auaunaga e iai se itu taua i luga o le filifilia o le aufaʻataʻitele o loʻo aʻafia, e pei "Aso fanau". I lenei tulaga, o le faʻasalalauga o le a faʻaalia i na oi latou na faʻaaogaina o le a le pine ae faia lenei aso malolo.

E le gata i lea, e tatau ona e faamasani i le faiga o le totogiina mo lenei ituaiga faasalalauga, aua e le o ni pou, e pei o vaega, ae mo kiliki. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1 kiliki i le ad, ma 60-100 rubles ua vavae ese mai lau teugatupe.

A maeʻa ona iloiloina manatu faavae, e mafai ona e alu i le tuʻufaʻatasiga o faasalalauga faʻasalalauga i le Odnoklassniki. Faaaoga lenei faʻatonuga:

  1. O le taimi lava e te fesuiaʻi ai i MyTarget, e mafai ona e faitauina se faʻamatalaga puupuu o le auaunaga ma le resitala. Ina ia amata se tauvaga, e manaʻomia le resitara. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i luga taumatau o le mata. "Faamauina" ma i totonu o auala, filifili le ata o le upega tafaʻilagi, faatasi ai ma le fesoasoani e sili atu ona faigofie mo oe e te ulufale ai. O le a tatalaina se faamalama i mea e na ona e manaʻomia e kiliki "Faataga" ma pe a uma lena resitalaina.
  2. A maeʻa le lesitala, o le a faʻaalia le itulau o le taʻavale, ae talu ai ona e leai se tasi, o le a talosagaina oe e fatu se tasi.
  3. Muamua, filifili mea e te manaʻo e faʻalauiloa. I lenei tusi lesona o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga o le fatuina o faasalalauga mo le 'upega tafaʻilagi Ae peitai, o le mamanu o le faagasologa o le fatuina o se faasalalauga faalauiloa e le suia i soo se auala, pe afai e te faaaogaina soo se mea mai le lisi.
  4. Faʻamatala mai le sootaga i le 'upega tafaʻilagi faasalalauina. Afai o lenei talosaga, tusiga pe lafoina i totonu o le kulupu, ona latou manaʻomia lea e faʻamaonia le sootaga, ae afai oe faʻalauiloa lau faleoloa i le initaneti, e tatau ona e siiina le lisi o tau o oloa.
  5. O le itulau mo le setiina o le filifilia o ofo faʻalauiloa o le a utaina. E tatau ona e faʻaaogaina na o le tasi le mea - "Banner 240 × 400 i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma auaunaga", aua e na o le itu lea e faʻaalia ai le faʻaaliga i tagata Odnoklassniki.
  6. O le itulau seti seti o le a tatalaina. Tusi i lalo le faʻamatalaga o lau auaunaga / oloa, ma faʻaopopo ai foi se tagavai e faʻaaoga ai le ki "Download 240x400".
  7. Lalo o se parakalafa i luga o pine faapitoa e mafai ai e oe ona iloilo le aoga o se faasalalauga faalauiloa i luga o nisi vaega. Afai e le o oe o se tagata tomai faapitoa e suʻesuʻeina, ona fautuaina lea e aua le suia se mea i lenei taimi. Pau le mea e mafai ona e filifilia - "Aua nei faaopoopo ni pine" pe a faʻapea o le a le faʻaaogaina se faʻalauiloa tele o faasalalauga faatosina i fesoʻotaʻiga lautele, ae e te manaʻo e faʻagata oe lava i se numera itiiti o faʻamaoniga.
  8. Ia sau nei i tulaga o lau aufaʻatasiga. O iinei e faʻaalia ai le kenera, tausaga, fiafiaga ma isi mea e uiga i tagata e ono mafai ona maua. Faʻatulaga tulaga faatauaina ia te oe e pei ona e vaʻaia e sili ona aoga i le tulaga o le oʻo atu i le aofia ma ona uiga lelei.
  9. Faʻasalaʻi i totonu o le tulaga faʻasologa laʻititi laʻititi. I lalo o le ulutala "O fea" E tatau ona e faʻamaonia le nofoaga o tagata o loʻo e gafatia. O iinei e mafai ona e vaʻai i vaega o loʻo manaʻomia, atunuu, itumalo, i se tulaga lautele, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻasalalauga i se isi nuʻu.

    E na o le pau lava le tusi e: e tusa lava pe oe faʻalauiloaina se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, e te le manaʻomia le filifilia o le lalolagi atoa - atonu e telē le au maimoa, ae atonu e le fiafia i lau ofo pe afai e le oʻo atu pe alu le oloa mo ni nai masina, e ui lava o loʻo i ai ni tuusaunoaga.

  10. O lea e tatau ona e fetuunai le taimi amata o le faasalalauga ma lona faʻaaliga. I lenei taimi foi, e tatau ona e faʻalatalata ma le atoatoa, ona e mafai e lau Asia Tutotonu ona momoe i sina taimi pe faigaluega. 24/7 faʻasalalauga faʻapitoa pe a fai e iai lau lautele lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, o itulagi uma ma atunuʻu o le USSR muamua).
  11. I le iʻuga, e tumau pea le na o le atofaina o se tau mo kiliki. O le mea e maualuga atu, o le sili atu lea o le aofia ai o le au maimoa, ma o le sili atu foi o le ae faia nisi o galuega faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, fai se faʻatau, ma isi. Mo le faʻatinoina masani o se faʻalauiloa faatosina, ua fautuaina e le auaunaga le faatulagaina o se fua faatatau o le itiiti ifo ma le 70 ruʻu. kiliki le kiliki, ae mafai ona maualalo ifo i luga o le faʻavaeina o le aufaʻatatau o loʻo aʻafia.
  12. Aʻo le i faia se faʻaupuga, faʻalogo i le pito i luga tauagavale - o loʻo tusia se aofaiga e aofia ai le aofia i le aofaʻi o tagata ma le pasene o le aufaʻatasi o le lalolagi, e fetaui ma vaega na e setiina. Afai e fetaui mea uma, ona kiliki lea o le ki. Fausia Avanoa.

O faʻasalalauga o le a amata ona aliali mai i tagata faʻapitoa pe a maeʻa ona faʻataʻitaʻiina ma toe faʻatumu le paketi faʻalauiloa i lenei auaunaga. Faʻaaogaina masani e itiiti ifo nai lo le aso.

90% o le manuia o se faʻasalalauga faʻasalalauga e faʻalagolago i le saʻo o lona faʻatulagaga, ae faʻapea foʻi pe faʻapefea ona e tuʻuina atu i le tagata mulimuli ma mafai lelei ona fatuina se ata o lau kiritaki faʻatulagaina. E le lava le mea, o le pito mulimuli o se tasi lea o mea pito sili ona faigata i le saʻo, o le mea e masani ona oʻo atu ai i le leiloa o tupe faʻasalalauga.