Auala e faʻafaigofie ai le "Saili iPhone" ata


"Saili le iPhone" o se galuega puipuia tele lea e mafai ai ona e taofia le faʻamaumauga o faʻamaumauga e aunoa ma le malamalama o lē e ona, faʻapea foi ma le siakiina o le gaioiga i le tulaga o le leiloa po o le gaoi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatau atu se telefoni, o lenei galuega e tatau ona faʻaletonu, ina ia mafai e le tagata fou ona amata faʻaaogaina. Seʻio tatou vaʻai pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Faʻasala le "Find iPhone" ata

E mafai ona e faʻaaogaina le "Saili iPhone" i luga o lau telefoni i auala e lua: faʻaaoga saʻo le gaini lava ia ma e ala i se komepiuta (poʻo se isi masini e mafai ai ona e alu i le upega tafailagi iCloud e ala i se masini).

Faamolemole ia maitauina pe a faʻaoga uma metotia, o le telefoni e puipuia e tatau ona maua le fesoʻotaʻiga, a leai o le a le faʻavaivai le galuega.

Metotia 1: iPhone

  1. Tatala tulaga i lau telefoni, ona filifili lea o se vaega i lau teugatupe.
  2. Tusi i le mea iCloud, ona tatala lea"Saili le iPhone".
  3. I totonu o le faamalama fou, faʻagasolo solo le sosoʻo "Saili le iPhone" i se tulaga le toaga. I le mea mulimuli, e tatau ona e ulufale i lau upu ID ID ma filifili le ki Tuʻu.

A maeʻa ni nai taimi, o le a le atoatoa le galuega. Mai lea taimi i luga, o le masini e mafai ona toe faʻafoʻi i tulaga faʻanatura.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

Metotia 2: iCloud website

Afai mo soʻo se mafuaʻaga e te le maua le avanoa i le telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona faʻatau atu, ua le mafai ona faʻaaogaina le galuega suʻesuʻe. Ae i lenei tulaga, o faʻamatalaga uma o loʻo i ai o le a soloia.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi iCloud.
  2. Faʻasinotonu i le Apple ID faʻamaumauga e fesoʻotai i ai le iPhone, tuʻuina atu se tuatusi imeli ma le upega tafailautusi.
  3. I le faamalama fou, filifili le vaega "Saili le iPhone".
  4. I luga o le faamalama kiliki le ki. "Mea uma" ma filifili le iphone.
  5. O le lisi o le telefoni o le a aliali mai i luga o le mata, o fea e te manaʻomia ai le kiliki i le ki"Wipe le iPhone".
  6. Faʻamaonia le amataga o le faʻagasologa o taualumaga.

Faʻaaoga soʻo se metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga ina ia taofia ai le sailiga sailiiliga a le telefoni. Ae peitai, faamolemole ia matau o le tulaga lenei o le a tumau pea le puipuia o le gadget, o lea e le fautuaina ai e foia lenei faatulagaga e aunoa ma se manaoga ogaoga e faaleaogaina ai.