Galue i le Windows 8 - vaega 2

Windows 8 Metro Home Screen Applications

Ia toe foʻi mai i le elemene autu o le Microsoft Windows 8 - o le mataitusi muamua ma talanoa e uiga i talosaga na faia patino e galue i ai.

Windows 8 Amata Mata

I luga o le mataitusi muamua e mafai ona e vaʻaia se seti o sikuea ma faitofa tui, o ia mea taitasi o se isi talosaga. E mafai ona e faʻaopopo au talosaga mai le faleoloa o le Windows, faʻamalo mea e le tatau ai oe ma faia isi gaioiga, ina ia foliga saʻo le mata muamua ile auala e te manaʻo i ai.

Vaʻai foi: O mea uma i le Windows 8

Talosaga mo le uluai mata o le Windows 8, pei ona uma ona maitauina, e le tutusa ma polokalama masani na e faaaogaina i lomiga muamua o Windows. E le gata i lea, e le mafai ona faʻatusaina i latou i widget sidebar o le Windows 7. Afai tatou te talanoa e uiga i talosaga Windows 8 Metroo le mea lea o se ituaiga polokalama faakomepiuta: e mafai ona e tamomoe i le maualuga o tusi e lua i le taimi lava e tasi (i le "mea pipiʻi", lea o le a talanoaina mulimuli ane), ona o le le mafai ona tatala i le ata atoa, e amata mai i le uluaʻi mata (po o le lisi o "Talosaga uma" lea o se vaega aoga o le uluai mata) ma latou, e oʻo lava i le tapunia, e mafai ona faʻafouina le faʻamatalaga i totonu o pusa i luga o le mataitusi muamua.

O na polokalame na e faʻaoga muamua ma filifili e faʻapipiʻi i le Windows 8 o le a faia foi se tile ma se ala pi i luga o le mataitusi muamua, e ui i lea o le a le "gaoioi" lenei pepa ma pe a amata, o le a otometi lava e toe faʻafeiloaʻi i luga o le komepiuta, i le mea e amata ai le polokalama.

Saili mo meafaila, faila ma faʻatulagaga

I lomiga muamua o Windows, e seasea faaaogaina e tagata faaaoga le tomai e suʻe ai talosaga (masani, latou te sailia ni faila). I le Windows 8, o le faʻatinoina o lenei ata ua amata ona faigofie, faigofie ma faigofie tele. I le taimi nei, ina ia vave lafoaia soʻo se polokalama, saili se faila, pe alu i nisi o faatulagaga, ua lava lea e amata ai le taina aʻo i luga o le mata muamua o le Windows 8.

Suʻe i le Windows 8

I le taimi lava e amata ai le seti, o le a tatalaina le mata o suʻesuʻega, o fea e mafai ona e iloa ai le tele o mea na maua i vaega taʻitasi - "Talosaga", "Filifiliga", "Faʻamaumauga". I lalo ifo o vaega, o le a faʻaali atu Windows 8 talosaga: e mafai ona e suʻeina i latou taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Meli meli pe afai e te manaʻo e suʻe se tusi patino.

O lea, sue i totonu Windows 8 o se meafaigaluega sili ona faigofie lea e mafai ai e oe ona matua faigofie le faʻaogaina o avanoa i tusi talosaga ma faʻatulagaga.

 

Faʻapipiʻiina o Windows 8 Talosaga

Talosaga mo le Windows 8, e tusa ai ma faiga faʻavae a Microsoft e tatau ona faʻaogaina mai le faleoloa Windows Faleoloa. Ina ia maua ma faʻapipiʻi mea fou, kiliki i luga o le tui "O le faleoloa"O le a e vaʻaia se lisi o suʻega iloga na faʻavasegaina e kulupu. E leʻo maua uma talosaga i totonu o le faleoloa. Afai e te manaʻo e maua se tusi faapitoa, e pei o le Skype, e mafai ona e amata tusitusi i totonu o le faamalama o le faleoloa ma o le a faia le sailiga i totonu o talosaga. lea o loʻo faʻaalia ai i totonu.

Faʻatau WIndows 8

Faatasi ai ma talosaga, o loʻo i ai uma se numera tele o saolotoga ma totogi. I le filifiliina o se tusi talosaga, e mafai ona e faamasani ia oe i le faʻamatalaga e uiga i ai, iloiloga o isi tagata faʻapipiʻi na faʻaogaina le talosaga tutusa, o le tau (pe a totogi), faʻapea foi ma le faʻapipiʻi, faʻatau pe download se faʻataʻitaʻiga o le talosaga totogi. A uma ona e kiliki "Ui", o le a amata ona e sii mai le talosaga. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a faʻaalia se pusa fou mo lenei talosaga i le mataitusi muamua.

Sei ou faamanatu atu ia te oe: i soo se taimi e mafai ona e toe foi i le mataitusi muamua o le Windows 8 i le faʻaaogaina o le Windows i luga o le komepiuta poʻo le faʻaaogaina o le pito i lalo agavale agavale.

Gaioiga ma talosaga

I le auala e tamoe ai talosaga i le Windows 8, ou te manatu ua maeʻa ona e iloa - na lava le kiliki i latou i le kiore. E uiga i le auala e tapunia ai, ua uma ona ou taʻu atu. E tele nisi mea e mafai ona tatou faia ma i latou.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga

Afai e te kiliki i le pepa talosaga faatasi ai ma le kulimi taumatau, o le a faʻaalia se laulau i le pito i lalo o le uluai meaalofa o le taulaga e fai ai taga nei:

  • Tese mai le fale - i le taimi lava e tasi, o le a le toe i ai le pusa mai le mataitusi muamua, ae o le tusi talosaga e tumau pea i luga o le komepiuta ma o loʻo avanoa i le lisi "All Application" list
  • Aveese - o le talosaga ua uma ona aveesea mai le komepiuta
  • Fai nisi mea poʻo itiiti - afai o le tui e sikuea, ona mafai lea ona faia faitofa ma vice versa
  • Faʻamaʻi taʻavale malosi - o le faʻamatalaga i luga o tuila o le a le faʻafouina

Ma o le vaega mulimuli o le "O talosaga uma", pe a kiliki, faʻaalia se mea e sili atu le foliga tutusa ma le taʻavale Amata muamua ma talosaga uma.

E tatau ona maitauina, mo nisi o talosaga e le mafai ona i ai ni aitema: faʻaaogaina ia taʻavale malolosi o le a le auai i totonu o na talosaga lea e le lagolagoina muamua; o le a le mafai ona sui le telē o na tusi talosaga pe a fai o le tagata e toʻatasi o loʻo i ai le lapopoa, ma e le mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalo le Faleoloa po o le Papamaa, aua latou "lelei".

Fesuiaʻi i le va o talosaga Windows 8

Ina ia vave sui i le va o faʻamatalaga tatala, e mafai ona faʻaaoga le Windows 8 pito i luga agavale agavale: faʻafeiloaʻi le faʻatusa o le kusi i totonu ma pe a aliali mai se atigipusa o se isi faʻamatalaga tatala, kiliki i le kiore - o le a tatalaina ma mulimuli ai.

Fesuiaʻi i le va o talosaga Windows 8

Afai e te manaʻo e tatala se faʻamatalaga patino mai le taʻavale uma lava, ia faʻagasolo foi le faʻamaufaʻailoga o le kusi i le pito i luga agavale ma pe a aliali mai se atigipusa o se isi talosaga, toso le kusi i luga o le lauulu i lalo - o le a e vaʻaia ata o talosaga uma ma mafai ona sui i soʻo se tasi oi latou i le kilikiina .