Fausiaina o siata Gantt i Microsoft Excel


E ui lava i le tele o faʻamaufaʻailoga faʻasalalau na faʻapipiʻiina i luga o le iPhone, e tele lava ina manaʻo tagata e tuʻu a latou pese e pei o le taamilosaga. Ae o le mea moni, e foliga mai o le tuʻuina o au musika i fesoʻotaiga e oʻo mai e le faigofie tele.

Faʻaopoopo le pese i le iPhone

O le mea moni, e mafai ona e faia i taʻalo maualuga, ae e sili atu ona manaia pe a fai lau pese e sili ona e fiafia i ai i luga o se valaau mai. Ae muamua e te manaʻomia e faʻaopoopo se laina mama i lau iPhone.

Metotia 1: iTunes

Faapea ua i ai sau seleo i luga o se komepiuta na muai sau mai le Initaneti, pe na e faia e oe lava ia. Ina ia foliga mai i le lisi o leo tatagi i luga o se gaosi Apple, o le ae manaʻomia le fesiitai mai lau komepiuta.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se siva mo le iPhone

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i lau komepiuta, ona faʻalauiloa ai lea o iTuns. Afai ua fuafuaina le masini i le polokalama, kiliki i luga o lona ata i le pito i luga o le faamalama.
  2. I le itu tauagavale o le faamalama alu i le lisi "Sounds".
  3. Tusia le fati mai le komepiuta i lenei vaega. Afai e fetaui le faila i mea uma e manaʻomia (e le sili atu ma le 40 sekone, e pei foi o le format m4r), o le a vave ona i ai i le polokalama, ma o le iTunes, o le a amataina loa le fesoʻotaʻiga.

Ua faia. Ua i luga nei lau masini le siva.

Metotia 2: Faleoloa iTunes

O lenei metotia o le faaopoopoina o leo fou i le iPhone e sili atu ona faigofie, ae e le o saʻoloto. E faigofie le laina pito i lalo - faʻatau mai se lipine talafeagai i le iTunes Store.

  1. Tatala le iTunes Store app. Alu i le lisi "Sounds" ma maua le fati saʻo mo oe. Afai e te iloa le pese e te manaʻo e faʻatau, filifili le lisi "Saili" ma ulufale i lau talosaga.
  2. A o lei faatauina le mama, e mafai ona e faʻalogo i ai i le na o le taina o le igoa i le taimi. I le faia ai o se faaiuga i le faʻatau, i le taumatau o lea mea, filifili le ata ma le tau.
  3. Filifili le auala e tatau ona setiina ai le leo e sii mai, mo se faataitaiga, e ala i le faia o le leo mama (afai e te manao e tuu le fati i luga o le valaau mulimuli ane, taomi "Fai").
  4. Faia se totogi e ala i le ulufale atu i lau faʻamalosaga Apple ID poo le faʻaaogaina o le Touch ID (Face ID).

Seti le mama i le iPhone

I le faaopoopoina o se fati i le iPhone, e tatau lava ona e setiina o se leo pese. E mafai ona faia lenei mea i se tasi o auala e lua.

Metotia 1: Faʻasalaga faʻatasi

Afai e te manaʻo i le fati e tasi e faʻaaoga i valaau uma e oʻo mai, e tatau ona e faia mea nei.

  1. Tatala tulaga i le masini ma alu i le vaega "Sounds".
  2. I poloka "Sounds ma ata o viʻiga" filifili se mea "Faamaufaailoga".
  3. I le vaega "Ringtones" tuu se faailoga i autafa o le fati o le a faia i luga o valaau mai. Kuni le faamalama o faatulagaga.

Metotia 2: Faʻamatalaga Faapitoa

E mafai ona e suʻeina poʻo ai o loʻo valaʻauina oe ae le o le tilotilo i le telefoni - mea uma e tatau ona e faia o le setiina lea o lau lava mama i lau fesoʻotaʻiga sili ona e fiafia i ai.

  1. Tatala avanoa "Telefoni" ma alu i vaega "Faʻafesoʻotaʻi". I totonu o le lisi, saili le tagata o loʻo manaʻomia.
  2. I le pito i luga taumatau, filifili le mea "Suiga".
  3. Filifili se mea "Faamaufaailoga".
  4. I poloka "Ringtones" siaki le saini ole manao. A maeʻa, tapuni le mea "Fai".
  5. Filifili le ki i le tulimanu pito i luga. "Fai"e teu ai au suiga.

Pau lava lena. Afai ei ai ni au fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga.