Faaaogaina o VK avanoa

O vaeluaga i le va o faʻamau ma laina fou laina o se vaega taua o le faagasologa o le faʻasalalauga mo faʻamaoni soʻo se tusitusiga, e aofia ai pou ma feʻau i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. Ina ia faʻaaogaina i totonu o lenei punaoa, o le a manaʻomia lou faʻaaogaina i kulupu faapitoa faapitoa ma tulafono ASCII. O le a matou taʻu atu ia te oe mea o loʻo i ai nei i luma o lenei tusi lesona.

Faaaogaina o VK avanoa

Po o le a lava le filifiliga o le a sili atu ona e faʻaleleia e faʻaaogaina, o le faʻatinoga e faʻamaonia uma i luga o le upega tafaʻilagi a le VKontakte ma i le telefoni feaveaʻi.

  1. E mafai ona e faʻaopopoina se tulaga avanoa, lea e tutusa uma lava i se tasi o faʻasalalauga o le tali tutusa i luga o le komepiuta, faʻatasi ai ma le numera o loʻo i lalo. E tatau ona faʻamaonia vavalalata i le va o tagata fefaʻasoaaʻi, tusa lava po o le a le fanua.

    Faʻaaliga: Afai e te faʻaopoopo nisi elemene i se laina, o le a le amanaiaina.

  2. O le suiga lona lua o le avanoa e mafai ai ona sui se tasi vaega e ala i le faalauteleina fa fa. E ui i lea, e ui lava i lenei, pe ae filifilia le vaʻaiga i le va o faʻamaumauga, o le a na o le tasi le avanoa tele, toeitiiti lava tutusa le faʻamautu i le tele o faatonu. I le taimi lava e tasi, o le fuainumera o tulafono laiti faʻamaufaʻailoga tutusa e leai se mea e gata ai ma a faʻaaogaina, o le a faaopoopoina vaega fou, e pei o se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai mo le fausiaina o tulaga i ni laina.

     

  3. I le isi itu i le tulafono ua taua i luga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le mafai ona mafai, e mafai ona e faʻamaonia ni isi seti se lua e filifilia mai. O a latou mataupu faavae o le taotoga e tutusa lelei.


  4. I nisi tulaga, o se tulafono faalēaogā e ono aoga, e mafai ai ona e lafoina se savali e aunoa ma ni faʻamaumauga. Na matou taʻua lenei mea i se isi tusitusiga i luga o le saite.

    Faʻamatalaga: Faʻapefea ona lafoina se feau avanoa VK

  5. I le faʻaopopo i le faʻaaogaina o tulafono faʻapitoa, e mafai ona e taʻalo le 'autū autu Sue + Ulufale, e faʻafeiloaʻi ai le faʻaauauina o le tusitusiga i se laina fou i le faiga faʻapitoa. O lenei ituaiga avanoa e mafai ona faʻaopopo i nisi o vaega o le VC, talu mai le poloka "Tulaga" o le kulupu tuʻufaʻatasiga faʻamaonia o le a le amanaiaina pe a maeʻa "Faasaoina".
  6. E le gata i lea, a fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaoga e ala i se faiga faʻaleleia i le lotoifale, e mafai ona e faʻatagaina le afifiina o laina e ala i le uomiina o se ki se tasi ae leʻi auina atu. Ulufale.

O vāega faʻatagaina o tulafono e na o le pau lea o le auala e faʻataʻitaʻia ai ma le lima ia tusitusiga ma le faʻatulagaina o avanoa faʻaleleia. I le latou faaaogaina, e le tatau ona i ai ni faafitauli e tusa lava pe ua maeʻa faʻalauteleina le lalolagi o VKontakte.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fai se mea faʻapitoa VK

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe ua matou manuia i le tuuina atu o se auiliiliga auiliili i le fesili o loʻo i lenei tusiga. I le tulaga o soʻo se faigata poʻo le le mafai ona faʻaogaina o le avanoa avanoa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.