Faitau faitau 16.0.2.9592


O le faagasologa o le numeraina o ata ua matua faafaigofie ai olaga o tagata faaaoga. I le uma, o le taimi nei e te le manaʻomia le toe faʻaaogaina o le tusiga ma le lima, talu ai o oe o le tele o le faagasologa o loʻo faia e se scanner ma se polokalama faʻapitoa.

O loʻo i ai se manatu e faʻapea, e leai se tauvaga agavaa i le aso, i le talosaga ABBYY FineReader i luga o le maketi o meafaigaluega e faʻaaogaina ai le telefoni. Ae o lenei faʻamatalaga e leʻo moni. Faʻamatalaga Faitau faitau mai le kamupani I.R.I.S. Inc o se faʻataʻitaʻiga agavaa o le tagata faʻataʻitaʻiga a Rusia.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi mea e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o tusitusiga

Aloaia

O le galuega autu a le Radiris o le faʻaaogaina o tusiga, lea e tuʻuina i faila o faʻatalaga ata. E mafai ona iloa faʻamaumauga o loʻo i totonu o fuainumera, e le gata i le ata o loʻo i totonu o ata ma faila PDF, ae oʻo lava i le faila o MP3 poʻo FB2. E le gata i lea, e iloa e le au Readiris le tusilima, lea e toetoe lava o se tomai uiga ese.

O le talosaga e mafai ona numera tulafono laiti i gagana e sili atu ma le 130, e aofia ai le Rusia.

Scan

O le mea taua lona lua, o le faagasologa lea o le suʻesuʻeina o pepa i luga o pepa, faatasi ai ma le avanoa o le numera mulimuli ane. E taua tele le faʻatinoina o lenei galuega ma le fesoasoani a le polokalama e le o se mea talafeagai le faʻapipiʻiina o avetaavale lomitusi ile komepiuta.

E mafai ona faʻaleleia lelei le faagasologa o le suʻesuʻeina.

Faʻaliliuga o upu

O Radiris o loʻo i ai se faʻataʻitaʻitusi o loʻo tusia i totonu e mafai ona e faia suiga i se suʻega aloaia. O loʻo i ai se faʻatinoga o le faʻamaonia o mea sese sese.

Faʻasaoina iuga

Faitau e le au faitau e faʻasaoina iuga o le suʻesuʻeina poʻo le numeraina o pepa i le tele o faatulagaga. Faʻapipiʻi avanoa mo le laveaʻi o: DOXS, TXT, PDF, HTML, CSV, XLSX, EPUB, ODT, TIFF, XML, HTM, XPS ma isi.

Galulue faatasi ma auaunaga i ao

O taunuuga o le galuega e mafai ona sii mai i le tele o tautua o ao: Dropbox, OneDrive, Google Drive, Evernote, Pusa, SharePoint, O le mea lea, faapea foi i le auaunaga autasi a le Radiris program - IRISNext. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaoga ona avanoa i ana pepa faʻapolopolo mai soʻo se mea, po o fea lava o ia, i lalo o le initaneti.

E le gata i lea, e mafai ona maua mai i luga ole FTP ma taunuʻuga ole polokalama.

Faʻamanuiaga o Tagata Faitau

  1. Lagolago mo le galue ai ma se numera tele o faʻataʻitaʻiga o le sikusi;
  2. Lagolago mo le galulue faatasi ma se fuainumera tele o pepa faila ma faʻataʻitaʻiga faila;
  3. Faʻamaonia le amanaʻia e tusa lava pe itiiti lava le anotusi;
  4. Tuufaatasia ma auaunaga mo le teu oloa;
  5. Faʻatau Rusia.

Le lelei o Faitau

  1. O le vaitaimi o le free version e na o le 10 aso;
  2. Le tau maualuga o le totogiina ($ 99).

Polokalame multifunctional mo le suʻesuʻeina ma le iloa o faʻamatalaga E le o maualalo le auaunaga a le Radiris i le aoga APBYY FineReader, ma ona o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o auaunaga mo le teu malu, o nisi o tagata e ono foliga mai e sili atu ona matagofie. E tatau i le au faitau ona tuʻufaʻatasia i totonu o polokalama sili ona lauiloa mo le numeraina o tusitusiga i le lalolagi.

Download Readir Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaina le telefoni feaveaʻi o faʻamatalaga VueScan Funeiform WinScan2PDF

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le au faitau o se faʻaaogaina o masini multifunctional mo le suʻeina o tusitusiga ma faʻamalamalamaina i se faʻatautaia faʻafesoʻotaʻi ma lagolago mo faʻatulagaga o loʻo i ai nei.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: I.R.I.S. Inc
Tau: $ 99
Toa: 407 MB
Gagana: Rusia
Version: 16.0.2.9592