O auala uma e faʻamalo ai le telefoni Lenovo A536

E toʻaitiiti tagata o loʻo faʻalogo tele i le Lenovo smartphones latou te iloa le mafai o latou masini e tusa ai ma le suiga o polokalama. Seʻi o tatou talanoa e uiga i se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele - o le tala o le tupe a le Lenovo A536, poʻo le, pe faʻapefea le firmware o le masini.

Tusa lava pe o le a le mafuaʻaga o loʻo faʻatino ai faʻatinoga ma le mafaufauga o le masini, e taua le malamalama i le lamatiaga matautia o le faʻatinoga, e ui lava o le galue ma le masini faʻaleleia e faigofie lava ma toetoe lava o faagasologa uma e mafai ona toe suia. E na o le taua lava le mulimuli i faatonuga ma faia ni aʻoaʻoga aʻo leʻi oʻo i le ogaoga ogaoga i vaega mafaufau.

I le taimi lava e tasi, o le tagata e faʻaaogaina e nafa ma taunuʻuga o le faʻaaogaina ma le telefoni! O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻamatalaina i lalo e faia e le e ona le masini i lou lava tulaga lamatia!

Tapenaga sauniuni

Afai o le tagata e faʻaaoga Lenovo A536 e le mautonu i le ono mafai ona faia se ogaoga ogaoga i le masini komepiuta o le masini, e matua fautuaina e faatino uma taualumaga sauniuni. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi lau telefoni i mataupu ogaoga ma le faʻaalia o le tele o faʻaletonu, faʻapea ai ma le tele o le taimi e te manaʻomia pe afai e te manaʻomia le toe faafoiina o le masini i lona uluai setete.

Laasaga 1: Faʻasaʻo Avetaavale

O se faʻataʻitaʻiga atoatoa i luma o le galue ma toetoe lava o masini komepiuta Android o le faʻaopoopoina i le PC operating system, lea e faʻaaogaina mo manipulation, avetaavale e mafai ai e oe ona faia le saʻo fetaui lelei o le masini ma polokalama ua fuafuaina e faamaumauina faʻamatalaga i vaega o manatua. Lenovo A536 o se atamai e faʻavae i le Mediatek processor, o lona uiga o le SP Flash Tool application e mafai ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi le polokalama i totonu, ma o le mea lea e manaʻomia ai se avetaʻavale faʻapitoa i le polokalama.

O le faʻatulagaina o gaioiga talafeagai o loʻo faʻamatalaina auiliili i le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

I le tulaga o faigata i le sailia o avetaavale mo le faataitaiga Lenovo A536, e mafai ona e faʻaogaina le fesoʻotaʻiga e download ai pusa talafeagai:

Tikiali avetaʻavale mo Lenovo A536

Laasaga 2: Maua o Aia Tatau

Afai o le faʻamoemoega o le faʻaaogaina o le vaega o le polokalama A536 o le faʻafouina lea o le masini faʻapitoa poʻo le toe faafoi atu o le telefoni i se setete o le setete, e mafai ona e lafoaʻia lenei laasaga ma alu i se tasi o auala e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta Lenovo i le masini.

Afai ei ai se manaʻoga e taumafai e faʻavasegaina le masini software, faʻapea foʻi ma faʻaopoopo nisi o galuega i le telefoni e le o saunia e le kamupanī, o le mauaina o aʻa-aia tatau o se mea tatau. E le gata i lea, o le aia tatau a le Superuser i le Lenovo A536 o le a manaʻomia e fatuina se tuatusi fou, lea e sili ona fautuaina aʻo le i toe faʻaogaina i totonu o le polokalame.

O le telefoni o loʻo fesiligia e faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le KingRoot talosaga. Ina ia maua ai aia tatau a le Superuser i le A536, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻatonuga mai le tusiga:

Lesona: O le mauaina o Aia-Root-i le KingROOT mo le PC

Laasaga 3: Fausia se faʻamaumauga o le polokalama, faʻamaumauga NVRAM

E pei o le tele o isi mataupu, aʻo leʻi tusiaina le polokalama i le mafaufau pe a galulue ma Lenovo A536, o le a tatau ona faʻamamaʻo vaega mai faʻamatalaga o loʻo aofia ai, ma o le mea lea, ia toe faʻaleleia mulimuli ane, o le a tatau ona i ai se faʻamaumauga poʻo se faʻamaumauga atoa o le polokalama. Manipulations e faatagaina ai le faʻasaoina o faʻamatalaga mai vaega o le manatuaina o se masini Android o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

I le tulaga aoao, o faʻamatalaga mai lenei lesona ua lava lea e mautinoa ai le saogalemu o faʻamatalaga. Ae mo le Lenovo A536, e matua manaʻomia lava le faia o se faʻamaumauga o le vaeluaina aʻo leʻi faʻatūina le Android. "NVRAM".

O le mea moni, o le soloia o lenei vaega i lenei ata faataitai o se tulaga e masani ona taatele, e mafua ai le le mafai ona gafatia le faʻafesoʻotaʻiina o fesoʻotaiga. A aunoa ma se faʻamaumauga, o le toe faʻaleleia e mafai ona tele se taimi ma manaʻomia ai le malamalama loloto o le galue ma le mafaufauina o masini MTK.

Sei o tatou nonofo i le faagasologa o le fatuina o se kopi o le vaega. "NVRAM" nisi auiliiliga.

  1. Ina ia fatuina se vaega o le tuʻuina atu, o le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se tusitusiga faapitoa na fatuina, lea e mafai ona e siiina pe a uma le fesoʻotaʻiga:
  2. Talia se tusitusiga e fatu ai se faʻamaumauga NVRAM Lenovo A536

  3. A maeʻa ona sii mai faila mai le falefaʻamaumauga e te manaʻomia e suʻe i se isi pusa.
  4. Tatou maua luga o le aʻa-aia tatau-aia tatau i le auala ua faamatalaina i luga.
  5. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB debugging e mafai i le komepiuta ma a maeʻa ona suʻe le masini e le masini, faʻatautaia le faila nv_backup.bat.
  6. I luga o le talosaga i luga o le masini masini matou te maua aʻa-aia tatau i le talosaga.
  7. O le faagasologa o le faitauina o faʻamatalaga ma le fatuina o se mea e tatau ai e manaʻomia sina taimi itiiti.

    I totonu o le 10-15 sekone, o le a maua ai se ata i totonu o le pusa o loʻo i ai faila faila. nvram.img - o le vaega lenei o le tuʻuina atu.

  8. Pule oe pe fai: Toe faʻafoʻi vaega "NVRAM", e faia i le faʻatinoga o laasaga o loʻo i luga, ae i le laasaga 3 o se tusitusiga ua filifilia nv_restore.bat.

Firmware firmware version

E ui i le mea moni e faapea o le masini komepiuta na faia e le televise a le Lenovo ma ua fuafuaina e le kamupanī mo le faʻaaoga i luga o le A536, e le eseese i se mea taua, i luga o le mea atoa, o le masini masini komepiuta e faamalieina manaoga o le tele o tagata e faaaogaina. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le polokalama faʻapitoa e na o le pau lea o le auala aoga e toe faʻaleleia ai i le tulaga o soʻo se faafitauli i le vaega o le masini.

E tolu auala sili e faʻafouina / toe faʻaleleia ai lomiga aloaia a le Android mo le Lenovo A536. O le filifiliga o le metotia e faʻatatau e faʻatatau i le setete o le masini komepiuta o le masini ma sini seti.

Metotia 1: Lenovo Smart Fesoasoani

Afai o le sini o le faʻaaogaina o le A536 atamai o le faʻafouina lea o le polokalama faʻapitoa e pei ona masani ai, masalo o le auala pito sili lea ona faigofie e faʻaaoga ai le mea aoga Lenovo MOTO Smart Assistant.

Talia le Fesoasoani Fesoasoani mo Lenovo A536 mai le upega tafaʻilagi aloaia

  1. A maeʻa ona e faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le polokalama, mulimuli i uunaiga a le faʻapipiʻi.
  2. I le taimi lava e uma ai le amataina o le talosaga, e manaʻomia oe e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le port USB.

    Ina ia faʻamalamalama saʻo, e tatau ona faʻatagaina le Fesoasoani Matagofie i le A536. "Faʻataʻotoga i le YUSB".

  3. I le tulaga o loʻo i ai se lomiga faʻalauiloa i luga o le 'upega tafailagi a le kamupanī, o loʻo faʻaalia se feʻau talafeagai.
  4. E mafai ona e alu e faʻaeʻe le faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Update ROM" i le polokalama.
  5. A uma ona e kiliki i le ki, o le a amataina le downloadina o faila talafeagai.

    ona faʻapipiʻi loa lea o le faʻamaumauga.

  6. O le telefoni e toe faʻafou i le faʻafouina o le faʻatulagaga faʻapipiʻi, aua le faalavelave i lenei faiga.
  7. O le faʻaaogaina o le faʻamatalaga e umi se taimi, ma i le maea ai o le taʻaloga o le ai ai se isi toe amata i le faafouga o le Android.
  8. Pule oe pe fai: Lenovo MOTO Smart Assistant, e le eseese i le mautu ma le le faʻatuatuaina o ana galuega.

    I le tulaga o soʻo se faʻafitauli pe a faigaluega i le polokalame, o le filifiliga lelei o le filifili lea isi auala e faʻapipiʻi ai le afifi talafeagai e aunoa ma le faʻaaluina o le taimi e suʻe ai se auala e fofo ai.

Metotia 2: Faʻasalaga Faʻatasi

E ala i le siosiomaga o le toe faaleleia o falemaʻi o Lenovo A536, e mafai ona e faʻapipiʻiina faʻamatalaga aloaia o le polokalama ma le firmware atoatoa. I se tulaga lautele, atonu e sili atu ona faigofie nai lo le faʻaaogaina o le Tagata Matagofie Matagofie o loʻo taʻua i luga, aua o le auala e le manaʻomia ai se PC mo lona faʻatinoga.

  1. Faʻapipiʻi le pusa, fuafua mo le faʻatinoina e ala i le toe faʻaleleia o le fale Lenovo A536, ma tuʻu i le aʻa o MicroSD. Ole tele o lomiga o le polokalama mo le toe faʻaleleia o le masini e faʻaoga ai le siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale gaosi avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:
  2. Faʻamau faʻamalositete mo le toe faʻaleleia o falemaʻi Lenovo A536

    E tatau ona maitauina o le faʻaleleiaina o le faʻamatalaga e ala i le auala ua faʻamatalaina e mafai ona mafai pe afai o le faʻapipiʻi o le pusa o loʻo faʻatulagaina e tutusa pe maualuga atu nai lo le faʻaupuga o le polokalama faʻapipiʻi ua maeʻa ona tuʻuina i le masini.

  3. Matou te faʻamatuʻu atoa le telefoni ma alu i le toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tapeina atoa le masini, uu i lalo ia ki i le taimi lava e tasi "Volume +" ma "Tusi-"ma, ao uuina i latou, oomi ma taofiofi seia oo ina faaali mai le logo Lenovo i luga o le lau "Meaai"ona tuu loa lea.

    Ki "Volume +" ma "Tusi-" E tatau ona faia seia oo ina foliga mai le ata o Android.

  4. Mo le matamata i aitema o mea autu, e te manaʻomia se isi pati puupuu i luga o le ki.
  5. O isi faʻataʻitaʻiga e faia e tusa ai ma laasaga o faatonuga mai le tusiga:
  6. Lesona: Faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

  7. Fautuaina e faatulaga le vaega "faamatalaga" ma "natia" ao lei faʻapipiʻi le pusa zip faatasi ai ma le faʻafouga, e ui lava e lelei tele le atamai, e mafai ona e faia e aunoa ma lenei gaioiga.
  8. O le filifiliga o zip-package mo le faʻapipiʻiina kopiina i se kata o loʻo maua i le lisi autu "faʻaoga faʻafou mai sdcard2".

  9. Faatali mo le savali e aliali "Faʻamau mai le sdcard2 faʻatoa maeʻa", toe faʻafou le A536, filifilia "toe faʻafouina nei" i luga o le faʻaleleia o le siosiomaga tele le mata.

  10. Matou te faʻamoemoe e lafo i totonu o le faʻafouina o le OS.
  11. Muamua lele pe a uma ona faʻafouina, pe a faʻamamaina. "faamatalaga" ma "natia" e mafai ona oʻo atu i le 15 minute le taimi.

Metotia 3: Tool SP Flash

E pei o le tele o isi telefoni feaveaʻi, o le Lenovo A536 faʻamalosi e ala i le faʻaaogaina o le SP Flash Tool application o le auala aupito sili lea ona mataʻutia ma sili ona lelei e tusitusi ai polokalama faʻapipiʻi, toe foʻi i le itulau muamua ma faʻafouina, ma, e taua, toe faʻafoʻi masini MTK ina ua maeʻa le polokalama ma isi faafitauli.

  1. O se mea lelei lelei meafaigaluega e faʻatumu ai le ata A536 e mafai ai ona e faʻaaogaina le lomiga lata mai o le SP Flash Tool e galulue ai. O le upega tafaʻilagi ma faila faila mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona sii mai e ala i le faʻaogaina:
  2. Download le SP Flash Tool mo le Lenovo A536 firmware

  3. Firmware MTK-smartphones faʻaaogaina Flashtool i lona aotelega e aofia ai laasaga tutusa. Ina ia maua le polokalama i le Lenovo A536, e tatau ona e mulimuli i le laasaga taʻitasi mai le tusiga:
  4. Faitau atili: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

  5. Tikiala le polokalama aloaia mo le A536 o loʻo avanoa i le fesoʻotaʻiga:
  6. Faʻamamago faʻamalosi SP Flash Tool mo Lenovo A536

  7. Mo le masini e fesiligia, e tatau ona e gauai atu i vaega nei. Muamua o le faʻafesoʻotaʻi lea o le telefoni i le PC. O le masini e fesoʻotaʻi i le setete ma le faʻaogaina o le masini.
  8. Aʻo leʻi amataina le faʻaogaina e ala i le SP Flash Tool, ua fautuaina e siaki le saʻo o le faʻatulagaga avetaʻavale.

    A faʻafesoʻotaʻi le Lenovo A536 e le atoatoa, e tatau ona faʻapipiʻi le masini mo se taimi puupuu ile Pule o Meafaigaluega "Mediatek PreLoader USB VCOM" e pei ona i luga o le ataata i luga.

  9. O le faagasologa o le tusitusi i vaega o loʻo faʻatinoina i le faiga "Tikia Naʻo".
  10. I le tulaga o mea sese ma / poʻo le toilalo i le gasologa o le faagasologa, e faʻaaoga le mode. "Faʻaleleia faʻamalosi".
  11. A maeʻa le faʻaogaina ma le faʻaalia o se faamalama e faʻamaonia ai le maeʻa manuia o le taotoga, matou te vavae ese le masini mai le PC, toso ese ma faʻapipiʻi le pulu, ona faʻafano lea o le masini i le uumi "Meaai".

Faʻamaumauga faʻapitonuʻu

O auala ua faʻamatalaina i luga o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta i luga o le telefoni Lenovo A536 o lona uiga o le mauaina o lomiga aloaia a le Android, o se taunuuga o le latou faatinoga.

O le mea moni, o le faʻalauteleina o le faʻatinoga o le masini ma le faʻafouina lelei o le OS i lenei auala o le a le galue. O se suiga ogaoga i le vaega o le komepiuta e manaʻomia ai le faʻaleleia, o lona uiga, le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga le aloaia.

Faʻapipiʻi aganuʻu, e mafai ona e mauaina le lomiga fou o le Android, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoina o isi vaega o le komipiuta e le o maua i le gagana aloaia.

Ona o le lauiloa o le masini, o se numera tele o fofo aganuʻu ma fofo eseese na maua mai i isi masini e faavae i le Android 4.4, 5, 6 ma e oʻo lava i le Android 7 Nougat sili ona lata mai na fatuina mo le A536.

E tatau ona maitauina e le o mea uma e fesuisuiai fomaʻi e fetaui mo le faʻaaogaina i aso taitasi, ona o nisi o "mea vaivai" ma eseesega sese. Mo nei mafuaaga, o lenei tusiga o le a le avea o se aganuu e faavae ile Android 7.

Ae i totonu o le firmware le aloaia na faia i luga o le faavae o Android 4.4, 5.0 ma le 6.0, o loo i ai ni filifiliga sili ona manaia e mafai ona fautuaina mo le faʻaaoga i le masini e fesiligia pei ona faʻaaogaina i taimi masani.

Tatou o le faasologa. I le manatu o tagata faaaoga, o le maualuga maualuga o le mautu ma avanoa i luga o le Lenovo A536 ua faʻaalia ai fofo suiga MIUI 7 (Android 4.4) firmware Lolo (Android 5.0), CyanogenMod 13 (Android 6.0).

O le suiga mai le Android 4.4 i le version 6.0 e aunoa ma le massage IMEI e le mafai, o lea e tatau ai ona e laa i lea laasaga ma lea laasaga. Ua manatu e faapea ao lei faia le manipasi e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo, ua faʻapipiʻiina le masini faʻapitoa S186 i luga o le masini ma maua aʻa-aia tatau.

Tatou toe taulai atu i ai! Aua neʻi faʻaauau le faʻatinoga o mea nei ae leʻi faia muamua se faʻamaumauga o le polokalama i soo se auala e mafai ai!

Laasaga 1: Toe Faʻaleleia le Faʻaleleia ma MIUI 7

O le faʻaaogaina o le masini faʻafouina o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le faʻaleleia masani. Mo le A536, o le aufaasālalau mai 'auʻesega eseese o loʻo ufiufi, i le mataupu faavae, e mafai ona e filifilia soʻo se tasi e te fiafia i ai.

  • O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaogaina ai se faʻaleleia atili o le ClockworkMod Recovery - PhilzTouch.

    Faʻafou PhilzTouch Recovery mo Lenovo A536

  • Afai e te manaʻo e faʻaaoga le TeamWin Recovery, e mafai ona e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga:

    Tusia le TWRP mo Lenovo A536

    Ma faatonuga mai le tusiga:

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le TWRP

  1. Faʻatonu le toe faʻaleleia o aganuʻu e ala i le taupānga Rashr Android. E mafai ona e siiina le polokalama i le Faleoloa Taaloga:
  2. Talia Rashr i le Maketi Taʻaloga

  3. A maeʻa ona amata Rashr, matou te tuʻuina atu le talosaga Superuser rights, filifili le aitema "Toe maua mai le tusi" ma faʻamautinoa le auala o le polokalama i le ata ma se siosiomaga faʻafouina toe faʻaleleia.
  4. Faamautu le filifiliga e ala i le kiliki "Ioe" i le faamalama o le talosaga, mulimuli ane o le a amataina le faʻaogaina o le siosiomaga, ma a maeʻa, o le a faʻaalia se faamalama e faʻaosofia oe e toe faʻafou i le toe faʻaleleia o le siosiomaga.
  5. Aʻo leʻi toe faʻafoʻi, e tatau ona e kopiina le faila zip i le firmware i le aʻa o le microSD ua faʻapipiʻi i le masini. I lenei faataitaiga, o le fofo na faʻaaogaina o le MIUI 7 mo Lenovo A536 mai le au miui.su. Faʻasalalau le fou poʻo le vaiaso vaiaso o le aganuʻu, faʻamolemole kiliki ii:
  6. Faʻasaʻo le firmware MIUI mo Lenovo A536 mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

  7. Toe faʻafou i le faʻafouina o le toe faʻaleleia i le auala tutusa e pei ona i ai i le siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale, pe mai Rashr.
  8. Matou te fufuluina, o lona uiga, faʻamamā uma vaega o le mafaufau o le masini. I le toe faʻaleleia o le PhilzTouch, e tatau ona e filifilia le mea "Upeina ma Faʻasalaga Filifiliga"ona aitema lea "Mama e Faʻamau se ROM Fou". O le faʻamaoniga o le amataga o le faʻamamaina o le filifiliga o le aitema "Ioe - Faʻaaoga le faʻamatalaga ma le faʻaogaina o faʻamaumauga".
  9. A maeʻa tapuni, toe foʻi i le matala o le toe faʻaleleia ma filifili le mea "Ui Zip"ona sosoo ai lea "Filifili zip mai le teuina / sdcard1". Ma faʻamaonia le ala i le faila i le firmware.
  10. Ina ua uma le faamauga (aitema "Ioe - Faʻatonu ...") o le faʻatulagaga o le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi e amataina.
  11. E tumau pea le mataʻituina o le alualu i luma ma faʻatali mo le faʻatoʻa faʻapipiʻi. I le maea ai o le faagasologa, o le tusiga "oomi soʻo se ki e faaauau ai". Matou te mulimuli i faatonuga a le polokalama, e ala i le kiliki i luga o le faʻamatalaga matou te toe foʻi atu i le laupepa autu a PhilzTouch.
  12. Toe amata i le faafouga Android e ala i le filifilia o le mea "Toe Faʻafouina le Taimi Nei".
  13. A maeʻa le umi o faʻatali mo le faigamalaga e tusa ma le 10 minute, o loʻo iai MIUI 7 ma ona lelei uma!

Laasaga 2: Faʻatino le Lollipop 5.0

O le isi laasaga o le firmware Lenovo A536 o le faʻatulagaina lea o aganuʻu, e taʻua o Lollipop 5.0. E tatau ona maitauina e le gata i le faʻapipiʻiina o le firmware lava ia, e tatau ona e faʻapipiʻi se patch e faasaʻo ai nisi o vaivaiga o le fofo muamua.

  1. O faila manaʻomia e avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:
  2. Download Lollipop 5.0 mo Lenovo A536

    O le firmware lava ia ua faʻapipiʻiina e ala i le SP Flash Tool, ma le patch e ala i se suiga toe faʻaleleia. Aʻo leʻi amataina le faʻaoga, e tatau ona e kopiina le faila. patch_for_lp.zip i le kalama.

  3. Faʻamuta le Lollipop 5.0 e ala i le SP Flash Tool. A maeʻa ona sii le faila faila, filifili le ala "Faʻaleleia faʻamalosi"tulei "Download" Ma matou faʻafesoʻotaʻi le suiga o le atamai i le YUSB.
  4. Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

  5. A maeʻa le fomaʻi, matou te momotu le masini mai le PC, ave ma faʻaofi le batini ma toe utaina i le toe faʻaleleia.
    Faʻafesoʻotaʻi i le toe faʻaleleia e manaʻomia e faʻapipiʻi le patch. Lisi 5.0 e aofia ai le TWRP, ma le lafoina i totonu o se siosiomaga faʻafouina toe faʻaleleia o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o masini komepiuta i le auala lava lea e tasi mo le toe faʻaleleia o falemaʻi.
  6. Faʻatu le afifi patch_for_lp.zip, mulimuli i laasaga o faatonuga mai le tusiga:
  7. Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  8. Toe amata i le Android fou.

Laasaga 3: CyanogenMod 13

O le lomiga aupito lata mai o le Android, lea ua fautuaina e faaaoga i le A536 o Marshmallow 6.0. O faʻamaumauga faʻapitoa e faʻavae i luga o lenei faʻavae e faʻavae i luga o le 3.10+ kernel, lea e maua ai le tele o faʻafitauli e le mafai ona faʻamaonia. E ui i le i ai o le tele o fofo, o le a tatou faʻaogaina le taulaga faamaonia mai le au a CyanogenMod.

Faʻapipiʻi le taulaga CyanogenMod 13 mo Lenovo A536

Ina ia fesuiai i le fatu fou, o le uluai faʻaaogaina o le Lollipop 5.0 e manaʻomia i le auala muamua!

  1. Faʻapipiʻi CyanogenMod 13 e ala i le SP Flash Tool i le mode "Tikia Naʻo". A uma ona e siiina le faila faila, kiliki "Download", faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB.
  2. O loʻo tatou faʻatali mo le maeʻa o le faagasologa.
  3. A maeʻa le faʻapipiʻi muamua o le firmware, matou te mauaina le lomiga aupito lata mai o le OS, lea e galue toetoe lava a lelei sei vagana ai ni nai paʻu laiti.

Laasaga 4: Google Apps

Toeitiiti lava o togafitiga uma mo Lenovo A536, e aofia ai filifiliga e tolu o loʻo taʻua i luga, e le aofia ai tusi talosaga mai Google. O lenei mea e faʻatapulaʻa ai galuega masani masani tele masini, ae o le tulaga e mafai ona foia e ala i le tuʻuina o le OpenGapps package.

  1. Faʻatau le zip-package mo le faʻapipiʻiina e ala i le faʻaleleia atili o le toe faʻaleleia mai le nofoaga o le poloketi aloaia:
  2. Download Gapps mo Lenovo A536 mai le nofoaga aloaia

  3. Muamua le filifilia o le fanua "Faiga faavae:" tusi "ARM" и определив необходимую версию Android, а также состав загружаемого пакета.
  4. Помещаем пакет на карту памяти, установленную в аппарат. И устанавливаем OpenGapps через кастомное рекавери.
  5. После перезапуска имеем смартфон со всеми необходимыми компонентами и возможностями от Google.

Таким образом, выше рассмотрены все возможности манипуляций с программной частью смартфона Lenovo A536. В случае возникновения каких-либо проблем, не стоит огорчаться. Toe faʻaleleia se masini i le i ai o se faʻamaumauga e faigofie. I tulaga ogaoga, ia faʻaaoga le metotia numera 3 o lenei tusiga ma toe faʻafoʻisia le masini komepiuta e ala i le SP Flash Tool.