Faʻafefea ona suia igoa fesoʻotaiga i le Windows 10

Afai e te alu i le Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa i le Windows 10 (faʻafesoʻotaʻi saʻo i luga o le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga) - o le mea o loʻo iai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e mafai ona e vaʻai i le lisi o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga e ala i le alu i le "Suiga o mea faʻapipiʻi".

E tele lava mo fesoʻotaʻiga i le lotoifale lenei igoa o le "Network", "Network 2", mo le leai o se fesoʻotaʻiga, o le igoa e fetaui ma le igoa o le fesoʻotaiga i luga o le initaneti, ae e mafai ona e suia. O faatonuga nei o loʻo faamatalaina ai pe faapefea ona sui le igoa o le fesoʻotaiga i le Windows 10.

O le a le aoga mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai ni fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga ma igoa uma o le "Network", atonu e faigata ona iloa se fesoʻotaʻiga patino, ma i nisi tulaga e faʻaaogaina ai faʻamatalaga faapitoa e le mafai ona faʻaalia saʻo.

Manatua: o le metotia e aoga mo fesootaiga a Ethernet ma Wi-Fi. Ae ui i lea, i le mataupu mulimuli, o le igoa fesoʻotaiga i le lisi o fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaiga e le suia (naʻo totonu ole Nofoaga Faʻatonu o Fesootaiga). Afai e te manaʻomia le suia, e mafai ona e faia i totonu o le faʻalapotopotoga, i le mea tonu e iloa ai faatonuga: Faʻafefea ona suia le upu faʻaulu i luga o le Wi-Fi (o loʻo faʻamatalaina foi le suiga o le igoa SSID o le 'upega o fesoʻotaiga).

Suia le igoa fesoʻotaiga e faʻaaoga ai le faatonu o le resitala

Ina ia suia le igoa o le fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga i le Windows 10, e tatau ona e faʻaaoga le faatonu resitala. O taualumaga o le a faapenei.

  1. Amata le faatonu resitala (lolomi le ki Win + R, ulufale faʻatonutonu, faʻasalaga Enter).
  2. I le faatonu resitala, alu i le vaega (faila i le itu tauagavale) HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion NetworkList Profiles
  3. I totonu o lenei vaega o le ai ai se tasi pe sili atu vaega, o ia mea uma e tutusa ma se faʻamaumauga faʻafesoʻotaʻiina o fesootaiga. Suʻe le tasi e te manaʻo e suia: ia faia lenei mea, filifili se talaaga ma vaʻai i le tau o le igoa fesoʻotaʻi i le paramotu o le ProfileName (i le itu taumatau o le faatonu resitala).
  4. Faalua-lua le numera o le paramita o le ProfileName ma ia ulufale i se igoa fou mo le fesootaiga fesootaiga.
  5. Faʻatoʻilaloina le Ofisa Resitala. Toeitiiti lava, o le igoa o le fesoʻotaʻiga o le a sui i le nofoaga autu o le pulega ma le lisi (pe a le tupu lenei mea, taumafai e vavae ma toe faʻaoga i le mea fesoʻotai).

O na mea uma - ua suia le igoa fesoʻotaʻiga ma faʻaalia e pei ona faʻatulagaina: e pei ona mafai ona e vaʻai, leai se mea faigata.

I le ala, afai na e sau i lenei taʻiala mai le sailiga, e mafai ona e faʻasoa i faʻamatalaga, mo le a le mafuaaga na e manaʻomia ai le suia o le igoa o le fesoʻotaʻiga?