Faʻafefea ona maka se tagata i luga o le video Instagram

O tagata e umia le Android-masini a le tagata lauiloa Xiaomi e masani ona fenumiai i le fesili o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta io latou masini, tulituliloa sini eseese. O le mataupu o loʻo taua i lalo e talanoaina ai auala e faʻafou ai, toe faʻaleleia, suia le ituaiga ma toe faʻafoʻisia le firmware i le smartphone Xiaomi Redmi Note 3 PRO.

E ui lava i le paleni o meafaigaluega o loʻo faʻaalia ai le Xiaomi Redmi Note 3 PRO (RN3 PRO), faʻapea foi ma le maualuga o le faʻatinoga o le galuega MIUI OS, naʻo na tagata faʻataʻitaʻiga e mafai ona fai mai o le smartphone ua matua faʻatulagaina. o ai e mafai ona suisui.

Faamatalaga taua

Aʻo le i amata ona mafaufau i auala e fegalegaleai ai ma le masini komepiuta o le masini, e tatau ona matauina mea taua e lua:

  1. E mafai ona e faʻaaogaina fonotaga a le OS ma polokalama komepiuta, lea o loʻo avanoa e ala i se faʻamatalaga i totonu o le tusiga, faʻapitoa mo le Xiaomi Redmi Note 3 PRO, faʻavaeina i luga o le faavae o le processor Qualcomm, tusa lava po o le a le RAM / ROM (2/16 poʻo le 3/32) o le masini! O nei smartphones na gaosia e le gaosi oloa i lalo o le igoa code "Kenzo".

    Ia mautinoa o le masini o loʻo i ai nei e fetaui ma le faʻataʻitaʻiga, lea o le a talanoaina i le mea o loʻo i lalo, o le auala sili ona faigofie e faʻaoga ai le Android application Antutu faʻamaufaʻailogaina:

    • Faʻamuta Antutu Benchmark mai le Google Play app store ma faʻatau le meafaigaluega.

      Manatua Antutu Benchmark mai le Google Play Store

    • Alu i le vaega "O laʻu masini" mai le mata o le Antutu mata ma vaai i le taua o le aitema "Meafaigaluega" i le lisi "Faamatalaga Faʻamatalaga". Afai o loʻo faʻaalia "kenzo"O faatonuga i lenei mataupu e faʻaoga i lau kopi o le telefoni.

    Ia mataala! E ui i le mea moni e faapea o auala mo le toe faʻaleleia o le OS i luga o Xiaomi masini ma meafaigaluega mo le faʻatinoina o lenei taʻavale e toetoe lava a tutusa, i le tulaga o le faʻataʻitaʻiga-tutusa "kenzo" filifiliga ("kate", "fatuga") o loʻo faʻaaogaina, tatou toe fai, faila ma le komepiuta faʻaaogaina pe a ese le faʻatulagaina o faatonuga!

  2. E ui i le mea moni e faʻapea, o faʻaaogaina uma o loʻo faʻaaogaina i taimi uma i le faʻatinoga, ma o meafaigaluega faʻapipiʻi ua fuafuaina e sili atu le lelei ma faʻamaonia, aua neʻi galo:

    O le faʻalavelave i le polokalama faʻapipiʻi o le masini Android i soo se mataupu e faʻatasi ma le ono lamatia ai le faʻaleagaina o le mea mulimuli ma e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga le mafaamatalaina! O tiute uma mo taunuʻuga o faʻatinoga, e aofia ai mea le lelei, e faʻalagolago lava i le tagata e faʻaaogaina!

Sauniuni e toe faʻaaoga le Android

Ae e te leʻi amata faʻalavelave i le polokalama o lau telefoni i soo se auala, e tatau ona e faia ni laasaga sauniuni. O sauniuniga talafeagai e faʻamautinoa ai le saogalemu o le firmware ma le ausia o le mea e manaʻo i ai e aunoa ma ni faʻafitauli ma ni faʻafitauli, ma e mafai ai foʻi ona e maua se PC, e mafai ona faʻaaogaina e avea ma meafaigaluega e toe faʻaleleia ai le masini e galue ai pe a iai se mea e sese.

O le faʻatinoga o le laasaga sauniuni i le faʻavae o lenei mea o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa na faʻatupulaia e Xiaomi e tuʻuina atu ai i le aufaʻatasi le tomai i toetoe lava o ituaiga uma o fegalegaleaiga ma le polokalame o masini masini.

Laasaga 1: MI faʻamaumauga

O le tele o tagata e ona le RN3 PRO atonu latou te iloa le gafatia o le MI ma faʻaaoga lelei i le taimi o le faʻatinoga oa latou masini. O le faʻamatalaga faʻamatalaga o le a manaʻomia foi pe a faʻatinoina faʻasesega tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai le galuega ma polokalama faʻapipiʻi o le masini. Afai e te faʻalogo e uiga i le "ki" o loʻo i luga mo le mauaina o auaunaga Xiaomi mo le taimi muamua, e tatau ona e mulimuli i faatonuga mo le fatuina mai le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo ma saini i lau teugatupe i luga o lau telefoni.

Faitau atili: Faʻapefea ona resitalaina laʻu Tausi

Laasaga 2: Faʻataʻitaʻiina le Fesoasoani i laʻu Telefoni

O le kamupani Xiaomi e ofoina atu polokalama faʻapitoa mo le galue ai ma masini. Ua faaigoaina le pule o le telefoni MiPhoneAssistant, ma faʻatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia ni gaioiga eseese e faatatau i le toe faʻaofiina o le Android, faʻapea foi ma le faiga o le firmware lava ia.

O le le lelei o le MiPhoneAssistant 3.0 e aofia ai le leai o se faaliliuga aloaia o le atinaʻeina ole gagana i gagana e ese mai le Chinese, ae o lenei pusa na faʻamautuina e isi tagata atiaʻe. Ina ia maua le lomiga Peretania o Mi Fesoasoani i lau PC, mulimuli i laasaga nei:

  1. Faʻapipiʻi ma tatala le 'upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai le pusa tuʻufaʻatasiga o le meafaigaluega ma le afifi faʻatasi ma faila mo le faʻaliliuina o le faʻatautaia o le pule i le Igilisi e ala i le sootaga lenei:

    Download Mi Phone Assistant 3.0 e galue ma se atamai Xiaomi Redmi Note 3 PRO

  2. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi "My Phone Assistant 3.0.exe" ma kiliki i ona faamalama ia faamau o loo faailogaina i luga o matala:
    • Muamua (1):

    • Ona (2) lea:

    • E sili atu (3):

    • Ma, mulimuli ane, - (4), a maeʻa ona amataina le faagasologa o le kopiina o faila i le PC disk:

  3. Faatali mo le faʻapipiʻiina e faʻatumu.

  4. Faʻamau le pusa i tafatafa o le (1) i le faʻamalamalamaga i lalo ma kiliki le kī autasi (2) i le faamalama mulimuli a le inisiua.

  5. Kopi le tusi "mi_phone_assistant.res" mai le faʻamaumauga ma le faʻapipiʻi i le kilipa laupapa.
  6. Sui le tusiC: / Polokalame Polokalama (x86) / MiPhoneAssistantma tape le pusa i totonu "mi_phone_assistant.res".
  7. Pasia mai le kilipa laupapa i totonu o le tusi MiPhoneAssistant le kopa na kopiina i le palakalafa 5 o lenei tusi lesona.
  8. Amata le polokalama i le kilikiina o lona igoa i le Windows Main Menu.
  9. Ua saunia Lou Phone Fesoasoani mo le faʻaaogaina, e tumau pea e teu ai i lau Mi Account ina ia maua ai galuega o le talosaga.

Laasaga 3: Faʻasologa o Faʻamaumauga, Faʻamaumauga Faʻamaumauga o Avetaavale

E tusa ai ma le tele o masini komepiuta, o le mea aupito sili ona aoga mo le faʻaogaina o le firmware atoa ma le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga o se komepiuta patino faʻapipiʻiina polokalame faʻapitoa. Ina ia mautinoa le fegalegaleaiga a le "uso matua" ma se masini feaveaʻi, e manaʻomia avetaavale.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 O le faʻaaogaina o le MiPhoneAssistant, atonu e le popole e uiga i le i ai o avetaavale mo le fegalegaleai ma le masini i totonu o la latou polokalama - o vaega uma lava o se vaega o le faʻamalamalamaga ma faʻapipiʻiina i totonu o Windows i le taimi o le faʻatulagaga.

Naʻo le tulaga, i lalo ifo o le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina mai ai le faʻamaumauga faʻatasi ma avetaavale mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili. Afai i le taimi o le suʻega o loʻo faʻamatalaina i lalo, e leai se vaega e le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma le lima.

Faʻasalalau avetaʻavale mo le firmware Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 Poo

Ina ia siaki le saʻo o le faʻatulagaina o le avetaavale ma faʻaalia i le taimi e tasi le auala e fesuiaʻi ai le masini i setete eseese, tatala "Pule Sili" ma faʻafesoʻotaʻi le masini, faʻaliliu atu i auala nei.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatalaina le Pule Faʻatonu

  1. USB debugging (faʻapipiʻi luga ole YUSB). Ina ia faʻaagaoioia le faʻatulagaga na faʻatauina i luga o le telefoni Android:
    • Tatala i luga "Faʻatonu" MIUI, alu i le vaega "E uiga i le telefoni" ona sosoo ai lea ma le lima vave ona paʻi i le mea "MIUI Version" faʻaali le faʻaalia o le lisi "Mo Atinaʻe".
    • Toe foʻi i le lisi autu o OS, i le vaega "FUAFUAGA MA LE PULEGA" tap "Faʻatonu Autu" ona tapuni lea o le mea "Mo Atinaʻe".
    • Faʻatoaga le lua fesuiaiga: muamua "Faʻapipiʻi USB" (mulimuli ane o le ai ai se talosaga e te manaʻomia e faʻamaonia e ala i le taina "Lelei"), ona "Faʻatonu e ala i USB" (o le a manaʻomia mulimuli ane i le gasologa o nisi faʻataʻitaʻiga ma se PC).
    • Ia mautinoa o loʻo lisiina le lisi o masini "Pule Sili" pe a uma ona fesootai le telefoni, ei ai se mea "Atinaʻe ADB".

  2. Toe faʻaleleia - siosiomaga faʻaleleia. Ina ia fesiitai le masini i lenei setete:
    • Tape le telefoni, ona faʻasalaga lea i le taimi e tasi "Vol +" ma "Mana".
    • Taofi ki seia oʻo i le faaaliga e faʻaalia ai mea o le lisi o le siosiomaga.
    • Filifili i totonu "Mea autu" toe maua se mea "Fesoʻotaʻi ma le Faʻamaumauga" ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le port USB. I totonu "Pule Sili" aitema o le a aliali "Android ADB Interface".
  3. FASTBOOT - o le auala autu mo le faʻatinoina o gaioiga e fesoʻotaʻi ma le galulue faʻatasi ma le masini komepiuta o le RN3 PRO faʻaaogaina o se PC:
    • Tape le telefoni ma kiliki i luga ia ki "Vol -" ma "Mana".
    • Taofimau pea i le kulimi seia oʻo ina oʻo mai le faailoga o Xiaomi, le lapiti o loʻo toe faʻaleleia le robot, faʻaali i luga o le lau.
    • Pe a faʻafeiloaʻi Redmi Note 3 PRO i le faʻaoga "FASTBOOT" I le PC, e tatau ona faʻaalia le telefoni "Pule Sili" i le tulaga o "Android Bootloader Interface".
  4. Edl (Telefoni Faʻafuaseʻi) - e mafai ona e fai atu le tulaga faʻafuasei e mafai ona alu i ai le telefoni ona o le leaga matuia o le polokalama. O le masini komepiuta i le EDL o loʻo faʻamatalaina e pei "Qualek HS-USB QDLoader 9008".

    I nisi tulaga, pe a faʻaleleia ma nisi o auala RN3 PRO, o lenei faiga e mafai ona suia malosi, ma i auala eseese. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea o loʻo i ai le fesoasoani a se tusiga faʻapitoa a Fastboot:

    • Faʻasalalau ma tatala le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai faʻamaumauga i le fesoʻotaʻiga lea:

      Faʻasologa o tusitusiga e sui ai Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 Laʻasaga i le EDL mode

    • Tuu le masini e tape ai le masini i le tulaga "FASTBOOT", faʻafesoʻotaʻi i le PC.
    • Sue le faila faila edl.cmd. A maeʻa ni nai sekone, e alu ese le mata o le telefoni, ma o le moli i luga o le mataupu e mumu mumu - ua suia le masini i le EDL mode.

Laasaga 4: Lagolago

Afai o le toilalo e faʻatino galuega sauniuni o loʻo taʻua i luga, e faʻaumatia oe i le avanoa e moli ai le RN3 PRO mai se komepiuta, ona le musu ai lea e faia se kopi kopi o le faʻamatalaga ua maua i le telefoni ao faia lana taotoga e mafai ona oʻo atu i le tele o taunuuga leaga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

E matua fautuaina le faia o se faʻamaumauga o mea taua uma aʻo leʻi toe faʻafouina le faʻaogaina o le masini, i soo se auala e mafai ai! Manatua, e tusa lava pe o oe o se tagata poto masani ma e mautinoa i le saogalemu o taualumaga faʻatinoina - e le sili atu le manaia o le inisiua!

O faʻamatalaga mai le manatuaina o masini Xiaomi e mafai ona teuina i le faaaogaina o metotia eseese. I le faaopoopo atu i meafaigaluega taitasi ua fautuaina mai i le tusiga i luga o le sootaga o loo i luga, e mafai ona e faʻaogaina meafaigaluega na tuʻuina atu i le MIUI. I a matou mea, o nei fofo ua maea ona iloiloina, ma e tusa ai ma le Redmi Note 3 Pro, o fautuaga mo isi faʻataʻitaʻiga o le gaosiga e talafeagai.

Tagai foi:
Faʻafefea ona fai se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai le Xiaomi device i MiCloud
Faʻatulagaina o se faʻasalalauga faʻapitonuʻu o faʻamatalaga mai Xiaomi masini

O le mulimuli i faatonuga i lalo e mafai ai ona e faʻasaoina toetoe lava o faʻamatalaga uma o tagata faaaoga mai le masini i se komepiuta PC, ona toe faʻafoʻi lea o faʻamatalaga i lau telefoni i soo se taimi. O le meafaigaluega na faʻaaogaina o le pule o loʻo taʻua i luga mo le galue ma Xiaomi devices - MiPhoneAssistant.

  1. Faʻamataʻu Mi Assistant, faila i le faʻaogaina o lau Faʻamaumauga Ma Account ma le upega tafailagi.
  2. Fesoʻotaʻi le RN3 Pro i le muaʻi faʻamaonia "Faʻapipiʻi USB" ma "Faʻatonu e ala i USB" i le pc.
  3. A maeʻa ona faʻamatalaina le masini i le polokalama ma faʻamatalaga e uiga i ai, kiliki "TOTONUPE".
  4. I le vaega o talosaga o loʻo tatala, kiliki "Lagolago Fou".
  5. Vaavaai i le faʻaaliga o le telefoni - o loʻo faʻaalia ai se talosaga mo le avanoa i le telefoni feaveaʻi i le PC PC "Faataga".
  6. Faatali seʻia maeʻa le auiliiliga o faʻamaumauga o loʻo teu i le mafaufauga o le masini - faʻamaloiloina faʻamaonia "Faitau faʻamatalaga i masini ..." i le faamalama o Mie Fesoasoani.
  7. I totonu o le window MiPhoneAssistant seti siaki i lalo ifo o ata e fetaui ma ituaiga o faʻamaumauga o loʻo teuina. A oe faaopoopoina faailoga i luga ae o le faamau "Amata Lagolago" o le aofai ole mokesi o le a suia.
  8. Ina ia amata kopiina faamatalaga mai le telefoni i le komepiuta o le PC, kiliki le ki. "Amata Lagolago".
  9. Faatali mo le faʻatulagaina o le faʻamaumauga. Ole faʻatinoga e le o se mea vave, ma e mafai ona e mataʻituina le faʻaogaina o le alualu i luma.
  10. A faʻapipiʻiina le faʻamaumauga, o le a faʻaalia le ki i le faamalama Fesoasoani. "Faauma"kiliki.
  11. Ua maeʻa lenei faʻamaumauga o faʻamaumauga mai le RN3 PRO. Failautusi faila o faila o loʻo teuina i totonu o le lisi "mi_assistant_backup"i le aʻa o le komipiuta masini komipiuta.

Le toe maua o faʻamaumauga mulimuli ane:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC i le auala e tasi e pei o le taimi e fatuina ai se faʻamaumauga. Kiliki "Faʻateleina" i le Mi Fesoasoani window.
  2. Seti le fesuiaiga i le tulaga e fetaui ma le teuga, o le faʻamatalaga e te manaʻo e toe faʻafoʻi, kiliki "NEXT".
  3. Siaki le pusa i tafatafa o ituaiga o faʻamaumauga e te manaʻo e toe foʻi i lau telefoni ma kiliki "Amata le toe faʻaleleia".
  4. Faatali mo le faagasologa o le fesiitaiga o faʻamatalaga mai le PC disk i le mafaufau o le masini.
  5. I le faaiuga o le faagasologa o le toe faʻaleleia, o le a maua se ki i le Mi Assistant window "Lelei" - lolomiina, mulimuli ane e mafai ona vaʻai le masini mai le komepiuta.

Laasaga 5: Tatalaina le uta uta

Afai o le faʻamoemoe o le Redmi Note 3 PRO firmware e le na o le toe faʻaleleia / toe faʻafouina / toe taʻavaleina le faʻataʻitaʻiga o le Android shell MIUI, ae sili atu le ogaoga o fesoʻotaʻiga ma suia le polokalama faʻapitoa poʻo ona vaega taʻitasi ma vaifofo lona tolu, e tatau ona e tatalaina le avetaavale muamua. O le faʻatinoga e faʻatinoina e se auala aloaia ma o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Faitau atili: Tatalaina le pulupulu o le masini Xiaomi

Aʻo faʻaaogaina auala faʻaaogaina i lenei tusiga, ia faʻaeteete - o le faʻamatalaga o faatonuga o loʻo taʻu mai ai pe o gaioiga o loʻo lisi atu i ai e talafeagai mo masini na le tatalaina ai le uta!

Laasaga 6: Download Packages Software

O le mea moni, o le laasaga mulimuli sauniuni o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga na mafai ona tuʻu i le mea muamua. O le mea autu i soo se galuega o le fuafuaina o ana sini ma malamalama i le mea e te manaʻo e ausia, ma e tusa ai ma le toe faʻaofiina o le polokalama i luga o le RN3 PRO, o loʻo faʻaalia i le fuafuaina o le ituaiga ma le tele o le Android o le a pulea ai le faʻaogaina o meafaigaluega o le telefoni pe a maeʻa uma.

O ituaiga o le firmware MIUI o loʻo faʻamatalaina i le mea o loʻo i le sootaga i lalo, lea e mafai ai foi ona e maua se faʻamatalaga o metotia mo le siiina o afifi ma tuatusi i luga o le upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga, ia o loʻo teuina ma polokalama faʻapipiʻi.

Faitau atili: Filifilia o le firmware MIUI

O sootaga e download uma faila na faʻaaogaina i taimi o suʻega na faia e fatuina ai lenei tusiga e mafai ona maua i le faʻamatalaga o metotia firmware. E tusa ai ma le aganuʻu, sei vagana ai le OS e faʻavae i luga o le Android 8.1 O le faʻataʻitaʻiga mai le faʻataʻitaʻiga i le pito i tua o le meafaitino, e tatau i le tagata faʻapitoa ona suʻeina nei fofo i luga o le Initaneti ma filifilia le oloa e sili ona lelei mo i latou lava e ala i le faʻapipiʻiina ma le suʻeina o auala eseese,

Auala e moli ai Xiaomi Redmi Note 3 PRO

O le tele o meafaigaluega e mafai ona faʻaaogaina e galulue ai ma le polokalame o le Redmi Note 3 PRO, o le sili ona aoga o loʻo faʻamatalaina i lalo. Filifili se meafaigaluega ma faatonuga e tusa ai ma le uluai setete o le masini ma, i se tulaga sili atu, ma le taunuuga manaomia, o lona uiga, le ituaiga / lomiga o le OS lea o le a galue ai le masini e avea o se taunuuga.

Metotia 1: Faʻapipiʻi i le meafaigaluega MIUI

E tatau ona tatou faʻaaloalo i le au atinaʻe o masini komepiuta Xiaomi - ua latou faʻapipiʻiina le polokalama MIUI ma le tele o galuega, ae faigofie ona faʻaoga meafaigaluega. O le auala muamua e toe faʻaaogaina ai le Android i luga o le RN3 PRO, lea o le a tatou mafaufau i ai, o le faigofie lea e faʻatino ma e manaʻomia ai se mea e sili atu nai lo le telefoni lava ma faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi. O taga uma e faia e faʻaaoga ai le polokalama Android. "Faʻafouina le Faʻamaumauga"faʻatasi i totonu uma o le OS faʻapitoa.

O le igoa o lenei mea faigaluega ua faailoa mai ai lona autu autu - o le mauaina ma le faʻapipiʻiina o OTA-faʻafouga, ae o le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi soʻo se ituaiga (falemaututu / faʻapupula) ma lomiga o le MIUI aloaia. O mea nei e faʻaalia ai le suiga mai le atinaʻe MIUI 10 v8.8.23 i luga o le fale MIUI 9 v9.5.6.0, ae o loʻo galue foi le tusi mo isi faʻapotopotoga o faʻapotopotoga faʻapipiʻi ma faʻaopoopo OS.

Download MIUI 9 faʻapipiʻi mo le faʻaogaina faʻaaogaina o mea faigaluega OS i Xiaomi Redmi Note 3 Pro

O le metotia ua faʻamatalaina i lalo o le aveesea atoa o faʻamatalaga mai se telefoni, o lea ia aua neʻi galo e uiga i le manaʻomia ona faia se faʻamaumauga o mea taua uma!

  1. Faʻapipiʻi le zip-package i le MIUI ua manaʻomia. Ma le isi, kopi le RN3 PRO i le lotoifale, pe afai na faia le download e faʻaaoga ai le PC.
  2. Tatala i luga "Faʻatonu" MIUI ma alu i le vaega "E uiga i le telefoni".
  3. Tapena "Faʻafouina le Faʻamaumauga", ona tatala lea o le faasologa o mea e fai i luga e ala i le kilikiina o togitogi e tolu ile pito i luga o le lau i le taumatau. O le mea e manaʻomia le lisi o le "Filifili faila faila"tago i lona igoa.
  4. I le tatalaina "Saili" Alu i le nofoaga o le faila i le firmware. Le isi, siaki le atigipusa i autafa o le igoa pusa ma tap "Lelei".
  5. Faatali mo le faʻamaoniga o le pusa mo le faʻamaoni, ona faʻapipiʻi lea. I lalo o le suʻega o mea e fai i le polokalama e uiga i le manaʻoga e faʻamalo faʻamaonia faamatalaga "Toe faafou".
  6. Ona faʻamaonia lau maliega e faʻamalo faʻamaumauga mai le telefoni i le tataina "Faʻamaonia". O le iʻuga, o le a toe amataina le masini ma o le a amataina le OS i le faila, faʻatasi ai ma le faʻaaliga i luga o le faʻaaliga faʻaaliga "MIUI ua toe faafouina, aua nei toe toe faʻaaogaina le masini" ma faʻatumu se faʻagasologa alualu i luma. O isi taualumaga e faʻatautaia; faʻatali mo le RN3 PRO e toe faʻafouina ma o le a faʻaalia le faʻafeiloaiga faʻafeiloaʻi o le polokalama pe'ā uma ona amataina ona vaega.
  7. I le isi itu, ia fuafua vaega autu o le MIU faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia faʻamaumauga pe a manaʻomia.
  8. Faʻamalosia le faʻaaogaina o le meafaigaluega faʻapitoa mai Xiaomi, e mafai ona e faʻaaogaina le masini o loʻo filifilia MIUI filifilia pe a sii mai le faʻamatalaga o le pusa.

Metotia 2: Laʻu Fesoasoani Fesoasoani

O loʻo taʻua i luga, o le MiPhoneAssistant manager o loʻo faʻapipiʻiina, faatasi ai ma isi mea, faatasi ai ma le galuega e galulue ai ma le polokalama o le polokalama Xiaomi Android. Если вы выполнили все рекомендации, относящиеся к подготовке и изложенные выше, приложение уже установлено на вашем ПК и готово помочь не только в переустановке, обновлении, возврате на более старую версию официальной МИУИ, но и при восстановлении системного ПО, переставшего функционировать нормально (аппарат не загружается в ОС).

В примере ниже продемонстрирована установка системы, пакет с которой нужно предварительно загрузить на диск ПК. Используемая сборка - MIUI 10 Global Developer 8.8.23. - новейшее решение для модели на момент написания статьи.Aua nei galo, e faʻaaoga ai faʻamatalaga o loʻo i lalo, e mafai ona e faʻamaeʻaina soo se faʻamaoniga aloaia o le faiga faʻaogaina mo le masini.

Faiga faʻapipiʻi MIUI 10 Faʻapitonuʻu mo telefoni Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 Poo

O le iʻuga o le faʻaaogaina o manipulations i lenei auala, o faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le mafaufau o le a faʻaumatia! E manaʻomia se faʻasalalauga muamua!

  1. Faʻataʻitaʻu le MiPhoneAssistant, faʻapipiʻi i lau MI Account.

  2. Ma le isi, alu i le vaega o talosaga "FLASH ROM".

  3. Tuu le masini i le tulaga toe faaleleia ma faʻafesoʻotaʻi i le PC.

    I le faasologa o le toe faaleleia o le lisi, filifili "Fesoʻotaʻi ma le Faʻamaumauga".

  4. O le taimi lava e iloa ai e le "tusi" le masini fesootai, faaliliuina i le tulaga manaomia, o le a faʻapipiʻi i le faamalama:
    • "Download ROM ma le faʻafouga faʻafouina" - o le a faʻaalia pe afai e mafai ona faʻafou le polokalama, o lona uiga, o le masini ua i ai se MIUI matua ua faʻatulagaina nai lo avanoa i Xiaomi.
    • "Filifili le Popo ROM" - ia faʻapipiʻi le firmware, na muai siiina mai i le PC disk.
    • "Wipe / Tape uma faamatalaga i luga o le masini" - toefaʻailoga ma tape uma faʻamatalaga mai le mafaufauga o le telefoni aʻo leʻi toe faʻaogaina.

  5. Kiliki "Filifili le Popo ROM"O le a oʻo atu ai i le tatalaina o se faamalama ma se filifiliga o filifiliga mo le toe faʻaleleia o le OS:
    • "Flash" - teuina o faʻamatalaga i le telefoni.
    • "Faʻamalo vave" - Toe tusia faamatalaga tusitusia o le masini mai le faila ma le firmware, ma le muaʻi faatulagaina. O lenei filifiliga e fautuaina e faʻaaoga.

  6. Kiliki i le moli uila.

    Faʻamaonia faʻamalosaga ulufale e lua i le kiliki "Flash"

    i totonu o faamalama o loo i ai,

    pe a maeʻa ona amata le faamamaina o le teuina o telefoni.

  7. A maeʻa le faʻasalalauga, o le a tatalaina le faamalama o le faila o faila o le polokalama polokalama, faʻamalamalama le auala i ai ma kiliki "Tatala".

  8. Faatali mo le Mi-Fesoasoani e faʻamaeʻa le faʻamaoniga o le afifi.
  9. Kiliki i lalo faʻaalia muamua talosaga talosaga. "Faʻaleleia",

    ona sosoo ai lea "Tape".

  10. E tumau pea le faʻatali mo le iʻuga o le faagasologa o le fesiitaiga o faila i le mafaufau o le masini, ona sosoo ai lea ma le tuufaatasia o vaega ole OS. O faʻataʻitaʻiga e mulimuli mai i le faʻatumu o faʻataʻitaʻiga alualu i luma i totonu o le Lagolago Fesoasoani ma luga o le Redmi Note 3 Pro screen.

  11. O le taimi lava e maeʻa uma ai manipulations, o le a vave lava ona toe faʻaleleia le telefoni, ma o le a taofia e MiPhoneAssistant le "vaʻaia" le masini e fesoʻotaʻi atu i le taulaga USB.

  12. Ave ese le RN3 PRO mai le komepiuta ma faʻatali mo le mIUI faʻafeiloaʻi le foliga mai e amata mai i le amataina o le OS.
  13. Afai e lei tatalaina le telefoni mai le Mi Account ao leʻi faʻamalosiina, o faʻamatalaga e uiga i le taofia o le a faʻaalia i luga o lona lau "O lenei masini ua loka". Kiliki "Tatala i le Wi-Fi tulaga" ma faʻafesoʻotaʻi i se Wi-Fi avanoa.

    Tapena "Faʻatoaga lenei masini"ona sosoo ai lea ma luga o le isi laupepa, ulufale i le uputatala mo lau teugatupe Xiaomi ma lolomiina "Faʻatoaga".

  14. I le taimi nei, e mafai ona e agai atu i le faʻamatalaga o vaega autu o le OS fou faatoa fausia, o lona uiga, faʻamaonia le gagana atigilima, faʻapipiʻi i le Google Account,

    filifili se autu, ma isi.

  15. A maeʻa ona faʻatulagaina, o le MIUI desktop o le a tulaʻi i luma o oe - o le firmware i lenei mea ua manatu maeʻa.

    I le taimi nei, e leai ni faʻalavelave i le faʻaaogaina o le filifilia o le MIU ma le telefoni i lona atoaga mo lona faamoemoega faamoemoeina.

Metotia 3: MiFlash

I le fausiaina o meafaigaluega tau komepiuta na atiaeina e Xiaomi mo le galulue faatasi ma le polokalama polokalama o latou masini, o loo i ai se isi talosaga, ua valaauina MiFlash. O le meafaigaluega e sili atu mo le aufaigaluega i le nofoaga autu mo tagata faʻapitoa, ae o loʻo faʻaaogaina e le tele o Redmi Note 3 Tagata faʻaaogāina le laisene mo masini faʻaleleia, e aofia ai polokalama faʻapipiʻi-aunoa.

Download Xiaomi MiFlash

O le faʻapipiʻiina o le MIUI 9 Stable mo le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi foi ma le faʻapipiʻiina o le MIUI 10 beta fausia, o loʻo faʻaalia i lalo. O faʻasalalauga mai faʻataʻitaʻiga e mafai ona sii mai mai links o loʻo i lalo, ae e mafai ona e faʻaaogaina isi faʻaaliga firmware versions e faʻaaoga ai le Miflesh.

Faʻamaumauga faʻapipiʻi MIUI 9 Stable V9.5.6.0 Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 Pro e faʻatupeina e ala i MiFlash
Faʻapitoa faʻamalosi MIUI 10 Faʻapupulaina V8.8.23 Xiaomi Redmi Faʻaaliga 3 Pro e faʻapipiʻi i luga o MiFlash

Mode EDL

O le firmware RN3 PRO i le tulaga o le "faʻafuaseʻi" o le faʻaaogaina o le auala pito i sili ona taua o le taitaia o se taʻavale, o lona faʻaaogaina e le gata o le toe faʻafouina o le polokalama, ae toe faʻafoʻisia ai foi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani. O le faʻatonuga e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se telefoni RN3 PRO e tusa lava pe o le a le tulaga o le uta (lokaina / le tatalaina).

  1. Faʻasalalau ma faʻaaoga le archive i le fastboot firmware.
  2. Faʻamuta ma taʻalo MiFlash.

    Faitau atili: Faʻatonuina MiFlash

  3. Suʻe le masini i le tulaga "EDL" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC.
  4. Kiliki "faafou" i le faamalama o le talosaga, lea e tatau ona taitai atu ai i le faʻamatalaga o le masini i le Masi - i totonu o le fanua "masini" Ua faʻaalia le numera o le pusa COM.
  5. Kiliki le kiliva mo le lisi faʻatasi ma le firmware i totonu o le talosaga - "filifili"ona faʻamaonia ai lea i le ata filifilia o le auala i le pusa e mafua mai i le le faʻapipiʻiina o le faʻamaumauga ile OS. O le lisi lenei o loʻo aofia ai le faila. "ata", - filifili ma kiliki "Lelei".
  6. Faʻamatala mai le ala o le toe tusia o le mafaufau e faʻaaoga ai le ki i lalo ole MiFlash window. E fautuaina e filifili "mama uma", o lona uiga, ia muaʻi faʻamamaina vaega o le teu oloa aʻo leʻi tuʻuina le OS.
  7. Ua saunia mea uma e amata ai le firmware - kiliki "moli"e amataina le faagasologa.
  8. E tumau pea le mataʻituina o le faʻaaliga o le taualumaga mo le toe faʻaofiina o le MIUI, i soʻo se mataupu e aunoa ma le faalavelave i ai i soʻo se gaioiga.
  9. I le maea ai o le faʻaliliuina o faʻamaumauga i le koluma "tulaga" o le a faʻaalia se faʻamatalaga "ua maeʻa".
  10. Ave ese le USB cable mai le masini ma faʻalauiloa i le uuina o le ki mo se taimi umi. "Mana". Faatali mo le amataina o vaega faʻapipiʻi o le polokalama faʻapipiʻi e faʻamaeʻa (o le a tautau le masini mo se taimi umi i luga o le taaʻa "MI") ma le faʻaalia mai o le meli faʻafeiloaʻiga MIUI.
  11. O le isi mea o le filifilia o faavae faavae o le shell shell.
  12. O le iʻuga, e te mauaina Redmi Noth 3 Pro faʻatasi ai ma le faiga faʻavae faʻapipiʻi ua faʻaofiina "mama".

FASTBOOT mode