Iloilo le tele o le fuifui ao faʻapipiʻiina le drive USB i le NTFS

Ina ia fesoʻotaʻi atu i isi komepiuta, TeamViewer e le manaʻomia ni faʻaupuga faaopoopo. Ma i le tele lava o tulaga, o le polokalama o le a lelei le aoga pe a fai o le galulolo e faatagaina i luga o le upega tafailagi.

Ae i nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i se siosiomaga faʻatasi ma se faiga faʻavae puipuiga malu, e mafai ona faʻamautuina le paʻu ina ia taofia ai fesoʻotaʻiga uma e le o iloa. I lenei tulaga, o le ae manaomia le fetuutuunaiga o le pauna ina ia mafai ai e TeamViewer ona faʻafesoʻotaʻi.

Le faasologa o le faʻaaogaina o ports i TeamViewer

TCP / UDP port 5938 O le autu lenei mo le polokalama. O se pauna i luga o lau PC poʻo le 'upega tafaʻilagi e tatau ona tuʻuina ai pepa i luga o lenei taulaga.

TCP port 443 Afai e le mafai e le TeamViewer ona faʻafesoʻotaʻi i le port 5938, o le a taumafai e faʻafesoʻotaʻi e ala i le TCP 443. E le gata i lea, o le TCP 443 e faʻaaogaina e nisi o auivi a TeamViewer, faʻapea foʻi ma nisi o faagasologa, mo se faʻataʻitaʻiga, e siaki ai faʻaleleia polokalame.

TCP port 80 Afai e le mafai e TeamViewer ona faʻafesoʻotaʻi i le taulaga 5938 po o le 443, o le a taumafai e galue e ala i le TCP 80. O le saoasaoa o fesoʻotaʻiga i totonu o lenei atunuʻu e faʻagesegese ma leai se faʻatuatuaina ona o le mea moni e faʻaaogaina e isi polokalama, faʻataʻitaʻiga, tagata suʻesuʻe, faʻapea foʻi e le otometi le faʻafesoʻotaʻi le taulaga pe a vaʻaia le fesoʻotaʻiga. Mo mafuaʻaga nei, o le TCP 80 ua na o le toe mulimuli.

Ina ia faʻatinoina se faiga faʻavae puipuiga malu, ua lava lea e taofia ai fesoʻotaʻiga uma e ulufale atu ma mafai ai ona alu atu i fafo atu o le taulaga 5938, e tusa lava poo le a le IP address.