Faʻamaumauga o le faʻaogaina o le initaneti

I luga o le Initaneti e tele telefoni e leai se totogi ma totogiina i luga o le initaneti lea e mafai ai ona e faʻavasegaina lipine leo e aunoa ma le suʻe muamua o le masini komepiuta i lau komepiuta. O le mea moni, e masani lava o le faʻaogaina o ia nofoaga e le maualalo i le polokalama, ma e le faigofie tele ona faʻaaogaina, ae o le tele o tagata e sailia ia punaoa aoga.

Faʻasaʻoina o leo i le initaneti

O aso nei matou te valaʻauina oe e faamasani oe lava i ni tusitala faalogologo eseese e lua, ma o le a matou tuuina atu foi ni faatonuga auiliili mo le galulue i totonu oi latou taitoatasi ina ia mafai ai ona e filifilia le filifiliga sili mo ou manaoga.

Metotia 1: Qiqer

O le saite Qiqer na aoina mai le tele o faʻamatalaga aoga, o loʻo i ai foi se meafaigaluega laiti mo le fegalegaleai ma musika. O le faʻatinoga i totonu o se mea faigofie ma o le a le faʻalavelave ai mo tagata e le o malamalama i ai.

Alu i luga o le upega tafaʻilagi Qiqer

  1. Tatala le itulau autu o le site ole Qiqer ma toso le faila i le vaega o loʻo faʻamaonia i totonu o le lisi e amata ai ona toe teuteuina.
  2. Alu i lalo le faʻamau i tulafono mo le faʻaaogaina o le tautua. Faitau le taiala na tuʻuina atu ma na o le faʻaauau ona faʻaauau.
  3. Faʻasoa vave oe e te faʻalogo i le laulau i luga. O loʻo aofia ai mea faigaluega autu - "Kopi", Pasili, "Oti", "Vaomatua" ma "Aveesea". E na ona e filifili e filifili le nofoaga i le taimi faatulagaina ma kiliki i luga o le galuega manaomia e faatino ai le gaioiga.
  4. I le faaopoopo i le mea sao, o loʻo i ai faʻamau mo le faʻailogaina o le laina toe foʻi ma filifili le ala atoa.
  5. I lalo nei o isi meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻatupu le puleaina o le manogi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatupulaia, faʻaitiitia, faʻatusatusa, fetuunai le atinaʻe ma faʻalautele.
  6. Taaloga amata, taofi pe taofi faʻaaoga elemene taʻitasi ile vaega pito i lalo.
  7. A maeʻa maeʻa, ia e manaʻomia ona tuʻu, mo lenei, kiliki i luga o le ki o le igoa e tasi. O lenei faiga e umi se taimi, o lea ia faatali seʻi "Faasaoina" o le a liu lanumeamata.
  8. I le taimi nei, e mafai ona e amata e sii mai le faila maeʻa i lau komepiuta.
  9. O le a maua i luga o le wav format ma vave ona faʻalogo.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻatinoga o le mea e manatu ole a faʻaogaina ua faʻapulaʻa, e naʻo se faʻavae tuʻufaʻatasia o meafaigaluega e talafeagai mo le faia o galuega faavae. O i latou e moomoo e maua nisi avanoa, matou te fautua atu ina ia e faamasani i le saite o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Liliuina i le initaneti o le musika WAV i le MP3

Metotia 2: TwistedWave

O le Igilisi faʻa-Igilisi TwistedWave o loʻo faʻatulagaina ia lava e avea ma faʻataʻitaʻiga musika atoatoa, o loʻo taʻavale i totonu o se masini. O tagata faaaoga o lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ona avanoa i se faletusi tetele o aʻafiaga, ma e mafai foi ona faʻaogaina manipasi ma auala. Sei o tatou taulimaina lenei auaunaga i auiliiliga.

Alu i le upega tafailagi TwistedWave

  1. A oi ai i luga o le itulau autu, sii se pese i se auala faigofie, mo se faataitaiga, siitia se faila, aumai mai le Google Disk poʻo SoundCloud, poʻo le fatuina o se pepa gaogao.
  2. O le puleaina o auala e faia i elemene autu. O loʻo i ai i luga o le laina lava lea ma maua ai pine tutusa, o lea e le tatau ona i ai ni faafitauli i lenei.
  3. I le lisi "Faʻamaonia" tuu ni meafaigaluega mo le kopiina, teuteuina o vaega ma tofitofi vaega. Faʻatoa gaoioi na o latou pe afai o se vaega o le tuufaatasiga ua uma ona faamamafaina i le taimi faatulagaina.
  4. Ae o le filifiliga, e le gata i le lima e faia ai. I totonu o se isi lisi na tuʻuina atu ai galuega mo le siitia atu i le amataga ma le filifiliga mai nisi tulaga.
  5. Faʻamau le numera manaʻomia o faailoga i vaega eseese o le taimi faʻatulagaina e faʻagata ai vaega o le ala - o le a fesoasoani lea pe a galue i ni vaega o le tuufaatasiga.
  6. Faʻamatalaga autu o faʻamaumauga musika e faia i le taʻaloga "Audio". O lenei ua suia le leo, o lona uiga lelei ma le leo na pueina mai le masini faaleotele leo ua toe liliuina.
  7. O aʻafiaga faʻaalia o le a mafai ai e oe ona suia le mea na fai - faʻataʻitaʻiga, fetuutuunai le toe faʻaaogaina o upu e ala i le faaopoopoina o se mea e le tumau.
  8. A maeʻa ona filifilia se faʻamaoniga poʻo se faamama, o le a faʻaalia lona faamalama faʻapitoa. O iinei e mafai ona e setiina ai tagata tafea i le tulaga e te manatu e tatau ai.
  9. A maeʻa ona faʻamaeʻaina, e mafai ona faʻapolopolo le poloketi i se komepiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai ma filifili le mea talafeagai.

O se mea le lelei o lenei auaunaga o le totogiina lea o nisi o galuega tauave, lea e teena ai nisi tagata faaaoga. Ae peitai, mo se tau itiiti o le a maua ai se numera tele o auupega aoga ma aafiaga i le faatonu, e oo lava ile Igilisi.

E tele auaunaga e faʻatino ai le galuega, latou te galulue uma tutusa, ae o tagata taʻitasi e iai le aia tatau e filifili ai filifiliga talafeagai ma filifili pe tatau ona tuʻuina atu se tupe e tatala ai se mea e sili atu ona mafaufau loloto ma talafeagai.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faʻasaʻoina o leo