O kamupani sili ona lelei mo le macOS

I totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ona e feiloaʻi ma tagata e tuʻuina atu se sootaga i la latou lava vaega i luga o le itulau autu o la latou talaaga. Ae o le a tatou taʻuina.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le kulupu VK

I aso nei, e mafai ona e tuʻuina se fesoʻotaʻiga i se nuʻu na faia muamua i ni auala eseese se lua. O auala faʻamatalaina e talafeagai lelei mo le taʻua o nuʻu ma le ituaiga "Itulau lautele" ma "Vaega". E le gata i lea, o se sooga e mafai ona makaina i soo se tagata lautele, e tusa lava pe le o oe o lona pule poʻo se tagata masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se vaega o VK

Metotia 1: Faaaoga hyperlinks i le tusitusiga

Faamolemole ia maitauina ao lei amataina le vaega autu o lenei tusi lesona, ua fautuaina oe ia faamasani oe lava i le faagasologa o le mauaina ma le kopiina o se faailoga tulaga ese.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

I le faaopoopoina i luga, e fautuaina e suesue le tusiga, lea e faʻamatala auiliiliina le faagasologa o le faʻaaogaina o ituaiga uma o hyperlinks VKontakte.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaofi se sooga i totonu o le VC text

  1. Faʻailoga i luga o le VK site ma faʻafesoʻotaʻi i le itulau autu o le nuʻuo loʻo manaʻomia i le faʻaaogaina o le vaega "Vaega" i le lisi autu.
  2. Mai le pusa tuatusi o le masini, kopi le ID o tagata lautele e faʻaaoga ai le pipiʻi piano "Ctrl + C".
  3. O le faʻamatalaga manaomia e mafai ona i ai i le uluai kopi, e tusa ai ma le fuainumera na atofaina i le taimi o le lesitalaina, poʻo le faʻaleleia.

  4. Faʻaaoga le lisi autu autu o le lisi i le vaega "My Page".
  5. Faʻasolo i lalo le itulau ma fatu se pepa fou e faʻaaoga ai le poloka "O a mea fou?".
  6. Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se pepa i luga o le puipui

  7. Ulufale mai se uiga "@" ma a maeʻa, faʻasaʻo avanoa, faapipiiina le faʻamatalaga o tagata lautele na faʻasolo muamua e faʻaaoga ai le pipiʻi piano "Ctrl + V".
  8. Faʻaaoga le meafaigaluega e faʻaalia pe a uma ona tuʻuina se faʻamatalaga e aloese mai le faia o laasaga i vaega nei e lua.

  9. A maeʻa le amio faʻamaonia mulimuli, seti se avanoa se tasi ma fatu faʻasologa tuʻufaʻatasi "()".
  10. I le va o le avanoa "(" ma tapuni ")" kiliki le igoa muamua o le nuʻu poʻo le tusiga e faasino i ai.
  11. Afai e te faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i totonu o soʻo se tusitusiga, e tatau ona faʻapipiʻi uma le numera faʻaaogaina i avanoa, e amata mai i le faailoga "@" ma faaiu i se tapuni faaiu ")".

  12. Faasolo le faamau "Auina atu"e lafo ai se meli e iai se fesoʻotaʻiga i se vaega VKontakte.
  13. A maeʻa le faʻataunuʻuina o faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia se fesoʻotaʻiga i le lautele o loʻo manaʻomia i luga o le puipui.

Faatasi ai ma isi mea, ia maitauina e mafai foi ona e malupuipuia le ulufale mai, ma puipuia mai mai isi pou na lafo i luga o le puipui o lau talaaga patino.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faamaumauga i le puipui VK

Metotia 2: Faʻamatala le nofoaga o le galuega

O lenei auala na talanoaina puupuu i se tasi o tusiga i luga o le faagasologa o le mauaina o se faailoga i luga o le site VKontakte. I le tulaga o le fesoʻotaʻiga i le alalafaga, e tatau ona e toeitiiti toeitiiti tutusa lava le mea e tasi, e le aofia ai ni nuances.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua se VC pepa

  1. A oi luga o le upega tafaʻilagi a le VK, tatala le lisi autu e ala i le kiliki i luga o le avatar i le pito i luga taumatau ma faʻaaoga le lisi e aliali, alu i le vaega "Faʻamaonia".
  2. Faʻaaogaina o le lisi o taʻavale i le itu taumatau o le itulau le fesuiaiga i le tab "Galuega".
  3. I le poloka autu i le itulau o le fanua "Nofoaga o galuega" Amata le taina o le igoa o le nuʻu o loʻo manaʻomia, ma pe a oso mai i luga o se lisi o fautuaga, filifili se vaega.
  4. Faatumu le vaega o totoe o le fanua e tusa ai ma mea e fiafia i ai le tagata pe tuu faʻamaonia.
  5. Faasolo le faamau "Faasaoina"e faʻavae se fesoʻotaʻiga i le nuʻu.

    Afai e talafeagai, e mafai "Faʻaopoopo leisi galuega"e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.

  6. Toe foi i lau itulau e faʻaaoga ai le mea autu autu autu. "My Page" ma ia mautinoa o le fesoʻotaʻiga i tagata lautele ua maeʻa faʻaopoopoina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ia faʻamautinoa se fesoʻotaʻiga i le alalafaga i lenei metotia, e te manaʻomia moni lava le faʻatinoina o le numera aupito sili ona fai.

I le faaopoopo atu i le tusiga, e taua le matauina o metotia taʻitasi ei ai uiga lelei ma uiga le lelei e faʻaalia i taimi o faʻaaogaina. Tasi le auala poʻo le isi, mulimuli ane e mafai ona e faʻaaogaina i ni auala se lua i le taimi e tasi. O mea lelei uma!

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le itulau VK