Faʻamatalaina o le Faʻasalalauga i totonu o le pepa Microsoft Word

E tele polokalame na faia faapitoa mo le puleaina o pisinisi eseese. O nisi galuega e ala i le Initaneti pe fesoʻotaʻi ma komepiuta i luga o se 'upega tafaʻilagi I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i Salesman - o se 'auʻaunaga i le lotoifale, o loʻo i ai meafaigaluega uma e manaʻomia mo le galulue ai ma le kamupani.

Faʻatulagaina o tagata

O le 'upega tafaʻilagi aloaia' oloʻo iai faʻamatalaga auiliili mo le faʻapipiʻiina o le polokalama, o le a matou faʻaalia le mea e manaʻomia e amata ai le 'auʻaunaga. A maeʻa ona sii mai, e le tatau ona faʻapipiʻi le fale teu i se pu i le mea e faʻaoga ai le masini faʻaoga. I le faila "Totogi" E tolu faila EXE o le a manaʻomia e tagata taʻitasi.

Faʻamoemoe le polokalama

Taumafai i faila "Tamoe". A maeʻa le faʻatinoga o faʻatinoga, e tatau ona e faʻaaogaina soʻo se faletusi fou e tatala ai le polokalama. Ina ia faia lenei mea, i le pusa o le tuatusi, ia ulufale:

localhost: 800 / index.php

E te vave alu i le faamalama autu, lea e pulea ai le Salesman. O le na faia le faʻatalosaga muamua o le a avea ma pule, e mafai ona suia mulimuli ane ia faʻailoga faʻamatalaga. O le faamalama autu o loo faaalia ai faamatalaga lautele, fuainumera, lipoti, faamanatu ma savali.

Faʻaopoopoina fesoʻotaʻiga

I le isi, e tatau ona e gauai atu i le galuega e faʻaopopo ai fesoʻotaʻiga a tagata faʻatau, tagata faigaluega ma isi tagata. E na ona e manaʻomia e faʻatumu se pepa, faʻamaonia le igoa, numera o le telefoni, ituaiga o mafutaga ma nisi faʻamatalaga faaopoopo. I le pito i luga o le pepa e faailoa ai le tagata e nafa ma le foafoaga, atonu e aoga pe a iai se aufaigaluega.

O le fesootaiga na faia na lafoina i le laulau, o le a teuina ai. I le tauagavale o loʻo i ai le fesuiaiga e ala i faila, mo se faʻataʻitaʻiga, i vaega poʻo ituaiga o mafutaga, lea e aoga pe'ā lava le lisi. Fuainumera faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i lalo. Afai a uma ona tuʻuina le fesoʻotaʻiga e le o iai i totonu o le database, kiliki "Toe faafou".

Faaopopoina o tau

Toeitiiti lava o soʻo se kamupani e faʻavae i luga o fefaʻatauaiga masani, e mafai ona faʻatau, faʻatau, fefaʻatauaiga ma sili atu. Ina ia faafaigofie le siakiina o feuiaiga faapisinisi, o le Salesman ei ai se tamai pepa, o le faatumuina lea o le ae teuina ai faamatalaga talafeagai i totonu o le database.

O le faʻavae o fefaʻatauaʻiga e toetoe tutusa lava i le laulau ma faʻafesoʻotaʻi. I le tauagavale o fuʻa ma fuainumera, ma o loʻo iai i le taumatau le faʻamatalaga. Naʻo ni nai koluma e faʻaopoopoina i le laulau e faʻaalia ai tupe mama poʻo tupe totogi.

Fausia ni faamanatu

Soo se pule o le kamupani e masani ona tele ni fonotaga, mea eseese e tutupu. Manatua na toetoe lava a le mafai, o lea na faaopoopo ai e le au atinaʻe se galuega e fatu ai faʻamanatuga. E faʻatinoina i se foliga o se tamai pepa ma se nofoaga e faʻatumu ai faʻamatalaga poʻo faʻamatalaga taua. O loʻo i ai se avanoa e faʻamaonia ai le tulaga faamuamua ma le faanatinati o le mataupu, lea o le a suia lona tulaga i le laulau ma le faasologa.

O faʻamanatuga, faʻamatalaga ma taimi faʻatulagaina e maua mo le matamata i le vaega ma se faʻatalaga lautele. E vaevaeina i ni vaega ma vaega, o loʻo faʻaalia pe a fatuina se faamaumauga. O le fesuiaiga i le va o masina e faia e faʻaaoga ai le kalena, e faʻaalia i le itu tauagavale o le mata.

Fausia se nusipepa

Tagata faʻatau oloa e talafeagai mo le faʻaaogaina faʻatasi - o ana galuega faʻatino ma taulaʻi atu i mea o le a avea ma aufaigaluega, tagata faigaluega taitoatasi ma o latou lava avanoa. O le tufatufaina atu o le galuega e matua faigofie lava i lenei ituaiga polokalama, aua e mafai ai e oe ona vave faʻasalalau faʻamatalaga e le gata i le va o tagata faigaluega, ae faʻapea foi tagata faatau.

Lipoti lautele

O le polokalama na te aoina fuaina fuainumera, manatua le faʻamaumauga ma faʻavae i luga oa latou lipoti. Latou avanoa e vaʻavaʻai taʻitasi i vitio eseese. Fai le faʻataʻitaʻiga o pili a tagata faigaluega. E filifilia e le pule le vaitaimi lea o le a otootoina ai taunuuga, ma o le taunuuga e faʻaalia i le tulaga o le kalafi.

O le filifilia o lipoti e faia i le lisi o mea pop-up. E lua ni vaega - fuafuaga ma gaoioiga, e tofu ma le tele o kalapu ma fuainumera. "Pepa" e nafa ma le tuufaatasia o fuainumera fuainumera, ma auina atu e lolomiina e ala i le kilikiina o le ki talafeagai.

Faaopoopoga oloa

O le mea mulimuli o loʻo ofoina atu e le polokalame o mea tau oloa faʻatau. Atinaʻe atinaʻe faʻatau / faatau atu oloa. O lenei faagasologa e sili atu ona faigofie ona mulimuli pe afai o mea taitasi ua lisiina i le laulau. Salesman offers to fill out a small form which e te manaʻomia e faʻamaʻoti ai tau ma le tele o le oloa, ina ia mafai ai ona vave faʻamaonia pepa.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻapitoa faʻapitonuʻu faigofie;
  • Se fuainumera tele o meafaigaluega ma galuega tauave;
  • Tuuina atu tufatufaga;

Faʻafitauli

E leai ni faʻafitauli na maua aʻo faʻaaogaina le Salesman.

O lenei toe iloiloga o le tufatufa o le tufatufaina o le a oʻo mai i se iʻuga O le iʻuga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le Saleman e lelei atoatoa mo tagata e ona pisinisi eseese. O le a fesoasoani tele e faʻaalu le taimi e faʻatumu ai pepa, otootoina tala ma isi mea, aʻo tausia uma mea taua.

Download Salesman mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame faʻaletupe Polokalame tau tausitusi lautele Felauaiga o oloa Dg Foto Art Gold

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Salesman o se polokalama e leai se totogi e fatuina ai se faʻalapotopotoga i le lotoifale mo le faʻaleleia o pisinisi. Tuʻu uma galuega faʻatino talafeagai ma mea faigaluega atonu e manaʻomia mo tagata pisinisi laiti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻatau
Tau: Faʻatau
Toa: 52 MB
Gagana: Rusia
Version: 2017.10