Skype polokalama: auala e tatalaina ai se tagata faʻaaogaina

O le Skype talosaga e maua ai le tele avanoa e pulea ai au fesoʻotaʻiga. Ae maise lava, o le avanoa e taofia ai tagata faʻalogo. A maeʻa ona tuʻuina atu i le lisi uliuli, o le a le toe mafai ona faʻafesoʻotaʻi oe e le tagata faʻapipiʻi. Ae o le a le mea e fai pe afai e te pupuni se tagata i se mea sese, poo le maeʻa foi o se taimi na suia ai lou mafaufau, ma filifili ai e toe talanoa ma le tagata faʻaaoga? Sei o tatou sailia pe faapefea ona tatalaina se tagata i Skype.

Tatala i le lisi lisi

O le auala pito sili ona faigofie o le tatalaina lea o se tagata faʻaaoga e faʻaaoga ai le lisi o fesoʻotaʻiga, o loʻo i le itu tauagavale o le windowspe window. O tagata uma ua poloka le aufaipisinisi ua faailogaina i se lanu mumu mumu. Faʻasalaga, filifili le igoa o le tagata faʻaaoga o le a matou tatalaina i totonu o fesootaiga, kiliki-i luga e taʻu ai le lisi o tala, ma i le lisi e aliali mai, filifili le mea "Unlock User".

A maeʻa lena, o le tagata faʻaaoga o le a tatala ma o le a mafai ona faʻafesoʻotaʻi oe.

Tatala i vaega faʻapipiʻi

Ae o le a le mea e fai pe afai e te poloka le tagata e faʻaaogaina e ala i le aveeseina o lona igoa mai le fesoʻotaʻiga? I lenei tulaga, o le auala muamua o le tatalaina o le a le aoga. Ae peitai, e mafai ona faia lenei mea e ala i le vaega talafeagai o le polokalama. Tatala le lisi o le Skype menu "Meafaigaluega", ma i le lisi o loʻo tatala, filifili le mea "Seti ...".

I le taimi lava i le faamalama o le Skype, matou te agai atu i le vaega "Puipuiga" i le kilikiina o le faaupuga tutusa i lona vaega tauagavale.

Ma le isi, alu i le vaega "Taofia le faʻaaogaina" o le vaega.

A o leʻi tatalaina i matou se faamalama i le mea na poloka uma ai tagata faʻapitoa, e aofia ai i latou na aveeseina mai i latou, o loʻo lisiina. Mo le tatalaina o se tagata, filifili lona igoa tauvalaau, ma kiliki i le "Liiina lenei tagata faaaoga" o loo i le itu taumatau o le lisi.

A maeʻa lena, o le igoa o le a aveesea mai le lisi o tagata faʻapipiʻi, o le a tatalaina, ma pe a manaʻomia, o le a mafai ona faʻafesoʻotaʻi oe. Ae, o le a le toe i ai i lau lisi o fesoʻotaʻiga, talu ai matou te manatua na faʻaumatia muamua mai iina.

Ina ia toe faafoi le tagata e faaaogaina i le lisi faafesootai, alu i le faamalama autu o Skype. Suʻe i le "Recent" tab. O le nofoaga lenei e lisiina ai mea fou na tutupu

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai le igoa o le faʻaaogaina le faʻaaogaina. Ua faailoa mai e le polokalama ia i matou o loo faatalitali mo le faamauga e faaopoopo atu i le lisi faafesootai. Kiliki i le ogatotonu o le windowspe window i luga o le faaupuga "Faaopopo i Lisi Faʻamatalaga".

A maeʻa lena, o le a faʻaaogaina le igoa o lenei tagata i lau lisi o fesoʻotaʻiga, ma o mea uma o le a peiseai e te leʻi taofia muamua o ia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tatalaina o se mea na taofia le tagata faʻaaogaina, pe afai e te leʻi faʻateʻaina o ia mai le lisi o fesoʻotaʻiga, e naʻo le tulaga amata. Ina ia faia lenei mea, tau lava ina e valaʻau i le lisi autu e ala i le kilikiina o lona igoa, ma filifili mea e tutusa mai le lisi. Ae o le taualumaga mo le tataina o se tagata mamao ese mai fesootaiga e sili atu ona faigata.