Aptana Studio 3.6.1

I tulaga e iai se manaʻoga e totoina soʻo se ata ina ia leai se aoga o le le lelei o le ata mulimuli, o le a fautuaina e faʻaaoga se tasi poʻo se isi polokalama faʻapitoa. O se polokalama laʻititi AKVIS Magnifier e tu i lenei vaega.

Faalauteleina ata

O le faagasologa o le faʻafouina o lenei polokalame e matua faigofie lava. O le laasaga muamua o le tulaga masani - faʻapipiʻiina se faila faila i se tasi o fomu masani masani.

A maeʻa lena, e mafai ona filifili se vaega mo le taina o se ata, faʻapea foʻi ma lona tele.

Faʻasalalau ata i le AKVIS Magnifier e vaevaeina i ni auala se lua:

  • "Faʻaalia" ua faʻatapulaʻa galuega tauave, e mafai ai ona faʻateleina pe faʻamalosia le faʻamalosi pe faʻaitiitia le ata na manaʻomia.
  • "Tomai" ua sili atu ona faigata ma ua fuafuaina mo le auiliiliina o ata, lea e mafai ai ona maua le maualuga sili ona lelei.

O nei metotia uma e faʻaaogaina se seti o algorithms faʻataʻitaʻiga mo le toe faʻafouina o se ata, o ia mea uma ua fuafuaina mo tulaga patino.

Foafoaga o gaosiga algorithms

Afai e te le o fiafia i faʻataʻitaʻiga teuteuina o ata, e mafai ona e fatuina ma faʻatulagaina oe lava ia.

Ulutala

Ina ia mafai ona e vaai i le taunuuga o le polokalama aʻo le i faasaoina, kiliki i le pito i luga o le faamalama ma alu i le tab "I le tuanai ai".

Faʻasaoina ma lolomi ata

O le faasaoina o ata pueina i AKVIS Magnifier e matua faigofie ma e le ese mai lenei faagasologa i le tele o polokalama.

E taua le matauina i totonu o le masini faʻapipiʻiina o loʻo lagolagoina e teu ai ata o loʻo gaosia i soo se faʻalapotopotoga masani.

E le mafai foi ona vavalalata le avanoa e lolomiina ai le ata na pueina i le maeʻa ai o le auiliiliga auiliili o lona tulaga i luga o le pepa.

O le isi vaega o lenei polokalame o le mafai lea ona faʻasalalau saʻo se ata mai i se tasi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, pei o Twitter, Flickr poʻo Google+.

Mama

  • Gaioiga aupito maualuga;
  • Gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Polokalame tufatufa totogi.

O le mea lautele, o AKVIS Magnifier o se filifiliga sili ona lelei mo polokalama faʻaleleia ata. O le auai i le polokalame o auala e lua o le faagaoioia e mafai ai ona avea ma meafaigaluega lelei i lima o tagata masani ma le tagata tomai faapitoa.

Tikiake AKVIS Magnifier mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faʻateleina o ata e aunoa ma le aveesea o uiga lelei Benvista PhotoZoom Pro Polokalame Polokalame RS File Repair

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AKVIS Magnifier o se polokalame faʻapolofesa mo le faʻateleina pe faʻaitiitia le tele o ata ao tausia le lelei.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AKVIS
Tau: $ 89
Toa: 50 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.1