RS File Repair 1.1

O telefoni feaveaʻi faʻa-Android, e pei o isi masini faʻapitoa, e amata ona faʻagesegese i luga o le taimi. E mafua lenei mea i se vaitaimi uumi o lo latou faʻaaogaina, ma i le le lava o le talafeagai o uiga faʻapitoa. I le uma ai, i le aluga o taimi, o talosaga e sili atu le alualu i luma, ae o le "uʻamea" e tumau pea. Ae ui i lea, e le tatau ona e vave faatauina se gaioiga fou, aemaise lava e le mafai e tagata uma ona gafatia. E tele auala e faatele ai le saoasaoa o le telefoni, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faʻaosooso le smartphone i le Android

E pei ona taʻua i le taimi muamua, e tele naua auala e faʻavave ai le faʻatinoga o lau masini. E mafai ona e faia ma le filifiliga, ma faʻatasi, ae o le a aumaia ei latou taitoatasi a latou vaega i le faʻaleleia atili o le telefoni.

Metotia 1: Faamama le telefoni

O le mafuaaga sili ona lauiloa mo le faʻagesegeseina o le telefoni o lona tikeri lea o le filogia. O le laasaga muamua o le faʻateʻa ese lea o faila leaga ma le le talafeagai i le mafaufau o le telefoni. E mafai ona e faia nei mea uma i le lima ma faʻatasi ai ma le fesoasoani o tusi faʻapitoa.

Mo se sili atu maeʻaeʻa lelei ma maualuga le lelei o le faʻamamāina sili ona lelei e faʻaaoga ai le polokalama tʻatolu, i lenei tulaga, o lenei faagasologa o le a faʻaalia ai le iuga sili.

Faitau atili: Cleaning Android mai funk files

Metotia 2: Aveese geolocation

Auaunaga GPS, lea e mafai ai ona fuafua le nofoaga, e faʻatinoina i le toetoe lava o telefoni faʻaonaponei uma. Ae e le o tagata uma e manaʻomia, ao faagasolo ma filifilia punaʻoa taua. Afai e te le faʻaogaina le geolocation, e sili ona lelei le faʻaaoga.

E lua auala autu e faʻamalo ai tautua nofoaga:

  1. "Ave ese" le pupuni pito i luga o le telefoni ma kiliki le ata GPS (Nofoaga):
  2. Alu i le telefoni ma maua le lisi. "Nofoaga". I le avea ai o se tulafono, o loʻo i totonu o le vaega "Faamatalaga Patino".

    Lenei e mafai ona e mafai pe faʻamalo le tautua, faʻapea foi ma faia ni gaioiga faaopoopo o loʻo avanoa.

Afai ei ai sau atamai fou, o lona uiga, atonu o le ae le lagona le saoasaoa taua mai lenei tulaga. Ae, toe faʻafoʻi, o metotia taʻitasi e faʻamatalaina e aumai ai lana lava sea e faʻaleleia ai le faʻatinoga.

Metotia 3: Aveese le mana faaola

O le mea e mafai ai ona laveaʻi le malosi e iai foʻi se aʻafiaga leaga i le saoasaoa o le telefoni. A faʻagaoioia, o le pati e umi teisi, ae o le faʻatinoga e matua mafatia lava.

Afai e leai sou manaʻoga faʻapitoa mo le malosi atili mo le telefoni ma o loʻo e faʻamoemoe e faʻateleina, ona lelei lea e teʻena lenei auaunaga. Ae ia manatua o le auala lenei o le a faʻafeoloolo ai lau telefoni i taimi uma ma, atonu, i taimi sili ona le talafeagai.

  1. Ina ia tape le mana faaola, alu i tulaga, ona suʻe ai lea o le mea autu "Batiri".
  2. I le lisi e tatala ai, e mafai ona e vaʻaia le fuainumera o le malosi o lau masini: o apalai "'ai" le tele o le malosi, vaʻaia le taimi faʻatulagaina ma tutusa. O le tutusa lava le mana faaola e vaevaeina i le 2 vaega:
    • Faʻasaoina o le malosi i le mode faʻatonutonu. O le a faʻaaogaina i na taimi pe ae le faʻaaogaina se masini feaveaʻi. O le mea lea e tatau ona faʻatagaina lenei mea.
    • Puipuiga malosi malosi. E pei ona taʻua muamua, i le leai o se manaʻoga mo se umi umi o le ola, ia lagona le saoloto e tape lenei mea.

I le tulaga o le telegese o galuega o le telefoni, matou te fautuaina e aua nei faʻagalo lenei metotia, talu ai e mafai ona fesoasoani atoatoa.

Metotia 4: Aveese le ata

O lenei metotia e fesoʻotaʻi ma foliga mo tagata atiaeina. I luga o soʻo se telefoni faʻatasi ai ma le polokalama faʻaogaina o Android, o loʻo faʻapitoa faʻamatalaga faʻapitoa mo tagata fai polokalama. O nisi oi latou e mafai ona fesoasoani e faatelevave le gaioiga. O lenei mea o le a faʻamalo ai le faʻalauiloaina ma mafai ai le saoasaoa o le hardware GPU.

  1. O le laasaga muamua o le faʻagaoioia lea o nei avanoa, pe afai e leʻi faia lenei mea. Taumafai e suʻe se mea autu. "Mo Atinaʻe".

    Afai e leai se mea faapena i lau faatulagaga, ona e manaʻomia lea e faʻatinoina. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "E uiga i le telefoni"lea e masani lava ona i ai i le pito i tua o tulaga.

  2. I le faamalama e tatala, sue le mea "Fausia le Numera". Faasolo pea lava pea seia iloga se faailoga iloga. I la matou mataupu, o le "E te le manaʻomia, ua uma oe o se tufuga," ae e tatau ona i ai se isi faʻamaumauga e faʻamaonia ai le faʻagaoioia o le faʻaosoina o le faʻatulagaga.
  3. A maeʻa lenei faiga, o le lisi "Mo le atinaʻe" e tatau ona i ai i au mea e te manaʻo i ai. Liliu i lenei vaega, e tatau ona e mafai. Ina ia faia lenei mea, ia faʻagaoioia le paʻepaʻe i le pito i luga o le lau.

    Ia faaeteete! Ia faʻaeteete i mea e te suia i lenei lisi, aua o loʻo i ai se avanoa e faʻaleaga ai lau telefoni.

  4. Suʻe mea i lenei vaega. "Matagofie animation", "Faʻaliliuga o meaola", "Taimi o Meaola".
  5. Alu ia i latou taitoatasi ma filifili "Faʻamālōlō le gaioiga". O le taimi nei o suiga uma i lau telefoni o le a sili atu le vave.
  6. O le isi laasaga o le sailia lea o le mea "GPU-faʻavavevave" ma mafai ai.
  7. A maeʻa ona faia nei laasaga, o le ae vave matauina se saoasaoa taua o faagasologa uma i lau masini feaveaʻi.

Metotia 5: Faʻafesoʻotaʻi le atinaʻe ART

O le isi togafitiga o le a faatelevave le saoasaoa o le telefoni o le filifiliga o le siosiomaga taimi. I le taimi nei, e lua ituaiga tuufaatasiga o loʻo maua i masini faʻavae Android: Dalvik ma ART. I le le mafai, o le telefoni feaveaʻi e iai le filifiliga muamua e faʻapipiʻiina. I tulaga sili atu, o loʻo maua le suiga i le ART.

E le pei o Dalvik, ART e tuufaatasia uma faila pe a faʻapipiʻi se talosaga ma e le toe faʻaaogaina lenei faagasologa. O le faʻapipiʻi faʻasalalau e faia i taimi uma e te taitaia ai polokalama. O le aoga lenei o le ART i luga o Dalvik.

Ae paga lea, e le o masini telefoni feaveaʻi na faʻaaogaina e lenei tagata faufautua. O le mea lea, e mafai e le mea e manaʻomia i le lisi o lau telefoni o le a le.

  1. O le mea lea, ia e alu i le atinaʻe ART, e pei ona i ai muamua, e tatau ona e alu i le lisi "Mo Atinaʻe" i le telefoni.
  2. Ma le isi, saili le aitema "Filifili Aso Lulu" ma kiliki i luga.
  3. Filifili "Tusiata ata".
  4. Faitau ma le faʻaeteete le faʻaalia o faamatalaga ma malilie i ai.
  5. A maeʻa lena, o le a faʻamalosia le telefoni e toe faʻafou. E mafai ona oʻo atu i le 20-30 minute. E tatau lenei mea ina ia mafai ai ona faia suiga talafeagai i lau polokalama.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻamama le RAM i le Android

Metotia 6: Faamaumauga o Faamaumauga

E tele tagata faaaoga telefoni e le gauai atu i le tatalaina o lomiga fou o le firmware mo gaioiga. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faatumauina le saoasaoa o lau masini, e manaʻomia pea ona e faʻafouina, aua o ia ituaiga faʻamatalaga e masani ona faia ai le tele o mea sese i totonu o le polokalama.

  1. Le siakiina o faʻamatalaga i lau gaioiga alu i ai "Faʻatonu" ma maua le mea "E uiga i le telefoni". E tatau ona alu i le lisi "Toe Fuataina o le Taumafaiga (i luga o lau masini, o lenei tusiga atonu e ese si ese).
  2. Tatala lenei vaega, saili le mea "Siaki mo faʻafouga".

A uma le faʻamaonia, o le ae maua se mataala e uiga i le maua o faʻamatalaga avanoa mo lau firmware ma, afai oi ai, e tatau ona e mulimuli i isi faatonuga uma o le telefoni.

Metotia 7: Faʻatonuina atoa

Afai o metotia muamua uma e le maua ai se iuga, e aoga le taumafai e faatino se seti atoatoa o le masini i le fale gaosi oloa. Muamua, fesiitai mea uma talafeagai i se isi masini ina ia aua le maumau. O ia faʻamatalaga e ono aofia ai ata, vitio, musika, ma isi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se faʻasagaga aʻo leʻi toe faʻafouina le Android

  1. A maeʻa mea uma, faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i le molimauina ma maua i totonu o le mea e teu ai "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia".
  2. Suʻe se mea iinei. "Toe toe faatulaga laina".
  3. Faitau ma le faʻaeteete le faʻamatalaga ua tuʻuina atu ma amata toe faʻafoʻi le masini.
  4. O le mea e sosoo ai e tatau ona e mulimuli i faatonuga uma i luga o le lau o lau telefoni.
  5. Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻavaeina le telefoni

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai le tele o auala e faʻatele ai lau Android. O nisi o ia mea e le aoga, o nisi agavale. Ae peitaʻi, afai o le faʻaogaina o metotia uma e le tupu, leai ni suiga, atonu o le faafitauli o loʻo i totonu o meafaigaluega o lau telefoni. I lenei tulaga, na o se suiga o le gadget i se mea fou poʻo se telefoni i le nofoaga autu e mafai ona fesoasoani.