Malamalama Tusitusi 7.1.3159


Malamalama Tusitusi - se polokalame ua mamanuina e toefaʻi ai faʻamaumauga ma fatuina ata puʻe ma vaeluaga ma le ono mafai ona toe faʻaleagaina.

Faʻamaumauga o faamatalaga

O le polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e toe faʻafoʻi mo le toe faʻaleleia o faila ma faila taʻitasi, faʻapea foʻi ma faʻalapotopotoga ma voluma (vaega). Pe a faʻapipiʻi pepa ma faʻasalalau, e fai se faila faila i le nofoaga na filifilia i totonu o le faatulagaga. I le faitalia, o faʻatagaga e taofia mo le polokalama o le faila o le NTFS, ma o nisi o faila faila e le aofia.

O le tuʻuina atu o disks ma partitions e aofia ai le fatuina o se ata atoatoa i le lava fale tusi ma le laulau faila (MFT).

Faʻapipiʻiina o le tino, o lona uiga, o loʻo i ai ni vaega faʻavae, o loʻo faia faʻaupuga e faʻaaoga ai se isi galuega. I lenei tulaga, e le gata o faʻamaumauga o faila faila e faʻaolaina, ae o le MBR foi - o le puʻupuʻu puʻe o le Windows. E taua lenei mea aua o le a le mafai e le OS ona faʻamaʻa mai se pu na faʻaaoga ai se faila faigofie.

Faʻafouina o faʻamatalaga

O le toe faʻafoʻisia o faʻamaumauga faʻamaumauga e mafai uma lava i le uluai kopi poʻo le puʻe, ma i seisi nofoaga.

O le polokalama foi e mafai ai ona faʻafeiloaʻi soo se mea na faia i totonu o le masini, e pei o masini vili. O lenei faʻatulagaga e mafai ai ona e le gata ina e matamata i mea o loo i totonu o kopi ma ata, ae ia aveeseina (toe faʻafoʻisia) pepa taʻitasi ma tusitaiala.

Faʻamaumauga toe teuteuina

O le faʻatulagaga o galuega na fausia i totonu o le polokalama e faʻatagaina ai oe ona faʻapipiʻi faʻamaumauga tutotonu. O lenei filifiliga o se tasi lea o laasaga e fatu ai se faʻamaumauga. E tolu ituaiga o gaioiga e filifilia mai:

  • Faʻamaumauga atoa, lea e fatu ai se kopi fou o mea uma ua filifilia.
  • Faʻaopoopoga faʻatupulaia faʻatasi ma le faʻasaoina o fesuiaiga o faila faila.
  • Fausia ni kopi eseese e aofia ai na o faila faila poʻo a latou vaega.

Taʻiala uma, e aofia ai le amataga o le taʻaloga ma le taimi o le teuina o kopi, e mafai ona faʻataʻatia faʻatasi pe faʻaaoga faʻasologa sauniuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se seti o faatulagaga ma le igoa "Tamamatua, Tama, Atalii" faia se kopi atoa i le masina, eseese le tasi i vaiaso taitasi, faʻateleina i aso taʻitasi.

Faʻatuina o faʻamalo o clone

O le polokalama e mafai ai ona e faia ni kesi o le malosi o le taʻavale ma le faʻaliliuina atu o faʻamaumauga i se isi faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu.

I tulaga o le taotoga, e mafai ona e filifilia ni metotia se lua:

  • Auala "Atamai" na o le faʻaaogaina o faʻamaumauga e faʻaaoga e le faila faila. I lenei tulaga, o pepa le tumau, faila o itulau ma le faʻaupuina e le aofia mai le kopiina.
  • I le faiga "Totogi" O le mea moni, o kopi uma lava e kopiina, e tusa lava po oa ituaiga faʻamaumauga, lea e umi se umi.

E mafai foi ona e filifilia le filifiliga e siaki ai le faila o faila mo mea sese, ia vave ona kopiina, lea e na o le faaliliuina o fesuiaiga ma faila, ma faia foi le taualumaga TRIM mo le malo malo.

Puipuiga ata

Faʻamasinoga "Ata puipui" puipuia le ata na faia fatu ata mai le faasaʻoina e isi tagata faaaoga. O sea puipuiga e matua aoga lava pe a faigaluega i totonu o fesoʻotaʻiga i le lotoifale poʻo faʻatasi foʻi ma faʻamaumauga ma faʻamaumauga. "Ata puipui" e faʻaaoga i kopi uma o le pu lea e faʻaaoga ai.

Faʻamasinoga siaki

O lenei ata e mafai ai e oe ona siakiina le faila faila o faila faila mo mea sese. E tatau lenei mea ina ia mautinoa ai le amio saʻo o faila ma le MFT, a leai o le kopi na faia na mafai ona le mafai.

Lisi o galuega

O le polokalama e maua ai e le tagata faʻaaoga le avanoa e faamasani ai ma faʻamatalaga auiliiliga e uiga i faiga faʻavae. O le ogalaau o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i tulaga o loʻo iai nei, nofoaga faʻatusa ma nofoaga, kopi kopi ma le faʻatinoina o le tulaga.

Faʻalavelave faʻafuaseʻi

A faʻapipiʻi le masini komepiuta i luga o se komepiuta, e sii mai se pusa tufatufaina mai le Microsoft server o loʻo i ai le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le PE PE. O le faʻatinoga o le faia o se faʻamau lavea e faʻapipiʻiina ai le kopi o le poloka i totonu.

Pe a fatuina se ata, e mafai ona e filifilia le fatu o le a faʻavae ai le siosiomaga faʻaleleia.

O faʻamaumauga e faia i luga o CD, puʻe puʻe poʻo faila ISO.

I le faʻaaogaina o le aufaasālalau faʻatulagaina, e mafai ona e faʻatinoina uma gaioiga e aunoa ma le amataina o le faiga faʻaoga.

Faʻavae le lisi o mea e fai

Malamalama Tusitusi E mafai foi e oe ona fatuina i luga o le disiki se vaega faapitoa e aofia ai le siosiomaga e toe faʻaleleia ai. O le eseesega mai le lave lavea o le i lea tulaga e le manaʻomia lona auai. O se mea faaopoopo o loʻo aliali mai i le lisi o le OS, o le faʻamalosia lea o loʻo faʻaalia ai le polokalama i le Windows PE.

Mama

  • Le mafai ona toe faʻafoʻi ia faila taʻitasi mai se kopi poʻo se ata.
  • Puipuia o ata mai le faasaʻoina;
  • Clone disks i ni auala se lua;
  • Faʻatuina o se siosiomaga e toe faʻaleleia ai luga o le aufaʻasalalau ma faʻasalalau;
  • Fesuiaʻiga o faʻatulagaga o faʻatulagaga o galuega.

Faʻafitauli

  • E leai se faʻailoga faʻa-Rusia aloaia;
  • Totogi laisene.

Macrium Reflect o se tuufaatasiga multifunctional mo le lagolagoina ma le toefuataiina o faamatalaga. O le i ai o se numera tele o galuega tauave ma le faʻalogo lelei e mafai ai e oe ona sili atu ona lelei le puleaina o le faʻamaumauga e faʻasaoina ai le taua o le tagata faʻaaoga ma faʻamaumauga.

Download le Tusitusi Faamanatu le Faʻamasinoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafoʻaiga o Mea HDD Regenerator R-STUDIO Getdataback

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Macrium Reflect o se polokalama mamana mo le lagolagoina o faila, o vaega uma ma vaega o vaega. E aofia ai le faʻatulagaina o fuafuaga, galue e aunoa ma le faʻailogaina o le OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Paramount Software UK Limited
Tau: $ 70
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.1.3159