Faʻafefea ona aveese ata mai Google Photos

O le fesili pe faʻapefea ona faia se paʻu i totonu o le polokalama Microsoft Word, e fiafia i ai le tele o tagata e faaaogaina. O le faʻafitauli o le sailia o se tali manino i luga o le Initaneti e le faigofie tele. Afai e te fiafia i lenei autu, ua e sau i le nofoaga sao, ae muamua, sei o tatou vaai po o le a le mea o iai.

O le paʻu o se "mea faʻapipiʻi," o lona uiga o le uiga o le upu i le faaliliuga saʻo mai Italia. O le a faʻamatala puupuu pe faʻapefea ona faia se "faamaumauga" i le afa lona lua o lenei tusiga, ma i lalo ifo o le a matou faʻasoa atu ia te oe le ala e fatu ai le faavae mo le vaʻa masani i le Upu.

Lesona: Faʻafefea ona fai se mamanu pepa i le Upu

Font selection

Afai o loʻo e sauni e faʻamalosia e faʻasau i lalo e ala i le fesoʻotaʻi faʻatasi o le vaʻaiga, e mafai ona faʻaaoga soo se vaipuna e tuʻuina atu i le seti faatulagaina o le polokalame e fatu ai se paʻu. O le mea autu, pe a lolomiina i luga o le pepa, o le faia lea o taʻavale - nofoaga e le mafai ona vavaeina i mataitusi na faʻatapulaʻaina e se taʻavale.

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

O le mea moni, afai ua e sauni e afu i luga o le paʻu pei o lena, e le o manino pe aisea e te manaomia ai a matou faatonuga, talu ai o loʻo ia te oe uma le MS Word fonts i lou tuʻuina atu. Filifili le mea e te fiafia i ai, tusi se upu pe faʻapipiʻi le alafapeta ma le ituaiga i luga o se lomitusi, ona tipiina lea i luga o le tala, e aunoa ma le faʻagaloina e uiga i tagata osooso.

Afai e te le sauniuni e faʻaalu le tele o le malosi, taimi ma le malosi, ma se paʻu o foliga matagofie e fetaui lelei ia oe, o la matou galuega o le sailia, sii mai ma faʻapipiʻi lena vali mamanu. Ua matou saunia e laveaʻi oe mai le sailiga o le suega - matou te mauaina na oi matou lava.

O le faʻataʻitaʻiga o Trafaret Kit Moni moni e faʻataʻitaʻi lelei uma le vaʻaia Soviet tuai o le TSH-1 ma se bonus lelei - e ese mai i le gagana Rusia, e iai foi le Igilisi, faʻapea foʻi ma nisi o isi faʻamatalaga e le o iai muamua. E mafai ona e sii maia mai le saite a le tusitala.

Faʻasalalau le Trafaret Kit Transparent Font

Seti o momotu

Ina ia mafai ai e le vai papatiso ona e faʻapipiʻi mai i totonu o le Upu, e tatau ona e faʻapipiʻi muamua i le polokalama. O le mea moni, pe a uma lena o le a otometi ona aliali mai i le polokalama. E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopopo se vai papatisoga fou i le Upu

Fausiaina o se paʻu

Filifili Trafaret Kit Malamalama mai le lisi o faila o loʻo maua i totonu o le Upu ma fatuina le tusi talafeagai i totonu. Afai e te manaʻomia se penetenima, tusi se alafapeta i luga o le itulau o pepa. Afai e tatau ai, e mafai ona e faaopoopoina isi tagata.

Lesona: Faaofi mataitusi i le Upu

O le faʻatusaina o faʻataʻitaʻiga o se laupepa i le Upu e le o le tali sili ona talafeagai mo le faia o se paʻu. I luga o le itulau o le album, o le a sili atu ona masani. Suiga le tulaga o le itulau o le a fesoasoani ia tatou faʻatonuga.

Lesona: Faʻafefea ona fai se pepa lautele i le Upu

O lenei e manaʻomia le faʻatulagaga o le anotusi. Seti le lapoa talafeagai, filifili le tulaga talafeagai i luga o le itulau, ia faatulaga ni mea talafeagai ma se avanoa, i le va o mataitusi ma le va o upu. O a matou faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e fai ai nei mea uma.

Lesona: Faʻamatalaina o le Upu i le Upu

Atonu o le tulaga A4 pepa pepa o le a le lava mo oe. Afai e te manaʻo e suia i le telē (A3, mo se faʻataʻitaʻiga), o le a fesoasoani la matou tusiga e te faia lenei mea.

Lesona: Faʻafefea ona suia le laupepa i le Upu

Manatua: Suia le faatulagaga o le laupepa, aua nei galo e suia le tele o le lapisi ma mea e fesootai i ai. Leai se mea taua i lenei mataupu, o gafatiaga o le lomitusi o le a lolomiina ai le paʻu - o le lagolago mo le tele o pepa filifilia ua manaʻomia.

Stencil Lolomi

I le tusia o se alafapeta poo se tusiga, i le faatulagaina o lenei tusiga, e mafai ona e saogalemu i le lolomiina o le pepa. Afai e te le iloa pe faapefea ona faia lenei mea, ia mautinoa e faitau a matou faatonuga.

Lesona: Lomiga lomitusi i le Upu

Faʻavae Stencil

E pei ona e malamalama, e toetoe lava leai se lagona mai se pulu e lolomi i luga o se pepa masani. E silia ma le tasi taimi e le mafai ona faʻaaogaina. O le mafuaaga lena e tatau ai ona "faamalosia" le itulau lolomi ma le faavae mo le ogatotonu. Mo lenei mea e te manaʻomia mea nei:

  • Papatusi laupapa po o palasitika;
  • Kopi o kalama;
  • Sulu;
  • Vaavae po o le paipa;
  • Peni po o penitala;
  • Blackboard;
  • Laminator (filifiliga).

O tusi lolomiina e tatau ona faaliliuina i le pepa malo po o le palasitika. I le tulaga o le fesiitaiga i le pepa malo, o le a fesoasoani lea i kopi masani kopi pepa (pepa carbon). O le itulau ma le manoa e na ona e manaʻomia e tuʻuina i luga o se kata, tuʻuina se pepa carbon i le va oi latou, ona lio lea o le otootoga o mataitusi ma se penitala po o se peni. Afai e leai se pepa kopi, e mafai ona e tuleia ia otootoga o mataitusi ma se peni. E mafai foʻi ona fai faʻatasi ma se palasitika manino.

Ae ui i lea, o se palasitika manino e sili atu ona faigofie, ma o le a sili atu ona saʻo le faia o sina mea itiiti. Tuu se laupepa palasitika i le pito i luga o le itulau lanu ma liʻo ia otootoga o mataitusi ma se peni.

A maeʻa ona tuʻuina atu le Upu i le pepa poʻo le palasitika, o mea uma o totoe o le tipi ese lea o avanoa avanoa ma se seleulu poʻo se naifi. O le mea autu o le faia lea i se tulaga vavalalata i le laina. E faigofie ona ave se naifi i luga o le tuaoi o le mataitusi, ae o le seleulu muamua e tatau ona tuleia i totonu o le nofoaga o le a vavaeina, ae le o totonu tonu lava. O le filo e lelei tele e tipi i se naifi malosi, pe a uma ona tuʻuina i luga o se laupapa mautu.

Afai o loʻo i ai lau laulata i luga o le lima, e mafai ona e lalagaina se laupepa lolomiina o loʻo i ai se paʻu. A uma ona faia lenei mea, oti ese mataitusi i luga o le ala ma se naifi poʻo se seleulu.

O nisi faʻamatalaga mulimuli

Pe a fatuina se vailaʻau i le Upu, aemaise pe afai o se alafapeta, taumafai e faia le mamao i le va o mataitusi (mai itu uma) e le itiiti ifo nai lo le lautele ma le maualuga. Afai o le tuʻuina atu o le tusitusiga e le taua, e mafai ona faia le mamao ma sina mea itiiti.

Afai na e faʻaaogaina le faʻailoga o le Trafaret Kit Palota moni e le ofoina mai e fai se paʻu, ma soʻo se isi lava (e leai ni paʻu) o loʻo faʻatusalia i le seti o le Upu, tatou te toe manatuaina, aua nei galo e uiga i tagata oso i mataitusi. Mo tusi tusi e le gata i le avanoa i totonu (o se faʻataʻitaʻiga manino o mataitusi "O" ma le "B", o le fuainumera o le "8"), e tatau ona le itiiti ifo ma le toalua ia tagata osooso.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa e le gata i le auala e fai ai se faʻavae i totonu o le Upu, ae faʻapea foʻi le auala e faia ai se sosoʻo atoa, ma o oe lava lima.