Tupe faʻaalu mai le QIWI Wallet i Yandex.Money

O Adobe e tamaoaiga i se tele o telefoni feaveai mo tagata tomai faapitoa. I a latou faʻatulagaga o loʻo i ai mea uma mo tagata pueata, ata, tagata faʻataʻitaʻi ma le tele o isi. Mo i latou taʻitasi, o loʻo i ai se mea faigaluega e faʻatulagaina mo le tasi sini tasi - ia fatuina mea e le saʻo.

Ua uma ona matou iloiloina le Adobe Photoshop, ma i lenei tusiga e mafai ona e aoao atili e uiga i lana soa - Lightroom. Seʻio tatou tilotilo i vaega autu o lenei polokalame.

Faʻavaeina kulupu

O le mea moni, o le atoa o le Malamalama o le falemaʻi e faʻatatau i gaoioiga ma vaega o ata. Ae ui i lea, o loʻo i le vaega muamua, le Faletusi, e mafai ona faia faʻamaʻoga faavaega. Muamua, e manaʻomia lou faʻapipiʻiina o ata i totonu o le polokalame, lea e faia i luga o se tulaga faʻaoga. Ma - o auala uma ua tatala. E mafai ona e vave totoina ia ata i se fuainumera faapitoa poʻo se fuainumera, faia se ata uliuli ma le paʻepaʻe, faʻasaʻo paleni paʻepaʻe, vevela, lanu, faʻaalia, saturation, faʻamalosi. E mafai ona e suiina se mea itiiti, ae e mafai ona e faia i ni taimi uumi.

Ma o lenei ... naʻo le vaega muamua. I mea nei, e mafai ona e tofia ni pine, faatasi ai ma le fesoasoani i le lumanaʻi o le a sili atu ona faigofie le suʻeina o ata talafeagai. E mafai foi ona e faasaʻoina le meta-data ma faaopoopo ni faamatalaga. O le a aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamanatu ia oe lava le mea o le ae faia i se ata patino.

Faagasologa

O le vaega e sosoo ai e aofia ai galuega faʻavae e tusa ai ma le gaosiga o ata. O le meafaigaluega muamua o le a mafai ai ona e vave totoina ma sui le ata, pe afai e te lei faia muamua i le parakalafa muamua. Pe a faʻapipiʻiina, e mafai ona e filifilia vaega patino mo le lolomiina o le lumanaʻi poʻo le gaioiga. I le faaopoopo atu i tulaga faatauaina, e mafai, ioe, seti oe lava.

Isi meafaigaluega - vave ona aveese mea e le manaʻomia mai se ata. E pei o lenei mea: filifili se isi mea faʻapipiʻi ma se pulumu, ma o le polokalama lava e filifilia se patch. O le mea moni, e mafai ona faasaʻoina le faʻapitoa i le faitalia i lau pule faitalia, ae e le o manaʻomia le mea lenei - O le lightroom lava ia o se galuega e sili ona lelei. E taua le iloa e mafai ona fetuʻunaʻi le tele, faʻamalosi ma le manino o le pulumu faʻaaoga pe a uma ona faʻaaoga.

O meafaigaluega mulimuli e tolu: o se fufulu gradient, o se susulu matala ma se pusa faʻamalositino na ona faʻatapulaʻaina ai le tele o fetuunaiga, o lea matou te fusia ai i latou i le tasi. Ma o fetuunaiga, e pei ona e faʻamoemoeina, tele. O le a ou le lisiina, na o le iloa - o le ae mauaina mea uma e te manaʻomia. O na lava fetuunaiga ma pulumu e mafai ai ona e faʻaaogaina le aafiaga i se nofoaga patino i le ata, ma e mafai ona suia le tulaga o faʻaalia o le fetuunaiga pe a uma le filifiliga! Ia, e le matagofie?

Vaʻai ata i le faʻafanua

I totonu o le Malamalama, e mafai ona e matamata i luga o le faafanua i le mea tonu na pue ai au ata. O le mea moni, o lenei mea e mafai pe a fai o faʻamaonia i totonu o metadata o loʻo faʻaalia. O le mea moni, o lenei mekasini e aoga i le faʻatinoga pe afai e te manaʻomia le filifiliina o se ata mai se tasi eria. A le o lea, o se ata matagofie lenei o le nofoaga o lau ata.

Fausia ata tusi

Na e filifilia ni nai ata i le taimi muamua? O i latou uma e mafai ona faigofie, ma le kiliki o le ki e faʻaopoopo i totonu o se tusi ata matagofie. Ioe, e mafai ona e faʻavasegaina toetoe o elemene uma. Mo se amataga, e tatau ona e seti, i le mea moni, le telē, ituaiga o le mea e aofia ai, le lolomiina o le lelei, ma le ituaiga o pepa-matte poʻo le lanu.

Ona mafai lea ona e filifilia se tasi o le tele o fuafuaga fuafuaina. Latou te eseese i le numera o ata i luga o le itulau e tasi, o la latou sootaga ma le tusitusiga. E le gata i lea, e tele avanoa: o se faaipoipoga, faila, malaga.

Ioe, e tatau ona i ai ni tusitusiga i le tusi. Ma o le galulue faatasi ma ia i Lightroom na maua ai ni aitema. Font, style, size, transparent, color and alignment - o nei mea laiti, ae o mea e sili ona taua mo oe.

E te manaʻo e faʻaopopo se talaʻaga? Ioe, leai se faafitauli! O iinei foi le "faaipoipoga" tutusa, "malaga", faapea foi ma soo se isi lava o lau ata. O le manino, o le mea moni, e mafai ona faʻapitoa. Afai ua faamalieina oe i le iuga - e mafai ona e faʻasili atu le tusi i le PDF format.

Faʻasaga

E oo lava i se foliga foliga faigofie e faigofie ona aumaia i le tulaga iinei. Nofoaga, fausaga, ata lafoia, tusiga, saoasaoa o le suiga ma e oʻo lava i musika! E mafai foʻi ona e faia slides slides faʻatasi ma musika. Na pau lava le tupe toe faafoi e le mafai ona e faʻasalalau atu le ata faʻataʻitaʻi na faia, lea e matua faʻamapulaa ai le lautele o le faʻaaogaina.

Lolomiina ata

Aʻo le i lolomiina, toetoe lava o meafaigaluega lava e tasi o loʻo avanoa e pei o le fatuina o tusi ata. Tutu i fafo, masalo, o mea patino patino, e pei o le tulaga lolomi, iuga, ma le ituaiga pepa.

Le lelei o le polokalama

• Se numera tele o galuega
• Faʻataʻitaʻiina ata o ata
• Malosiaga e auina atu i Photoshop

Le lelei o le polokalama

• Faʻamasinoga o faʻataʻitaʻiga ma totogi naʻo totogi.

Faaiuga

O le mea lea, Adobe Lightroom ei ai le tele o galuega eseese, lea e masani ona faʻaogaina i le faʻasaʻoina o ata. Ole maeʻa mulimuli, e pei ona fuafuaina e le au atiae, e tatau ona faia i Photoshop, lea e mafai ona e auina atu ai se ata i ni nai kiliki.

Download Adobe Lightroom Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Adobe Lightroom - auala e faʻapipiʻi ai se faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa Faʻatulaga faʻasologa masani ile Adobe Lightroom Maea Maualuga mo le Faʻamatalaga vave ma le faigofie i Adobe Lightroom Faʻafefea ona suia le gagana i le Adobe Lightroom

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Adobe Lightroom o se meafaigaluega telefoni mamana mo le galue ai i ata numera, o latou gaioiga ma le faʻataʻitaʻia, lea e faʻailoaina i le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Adobe Systems Incorporated
Tau: $ 89
Toa: 957 MB
Gagana: Igilisi
Version: CC 2018 1.0.20170919