Ave le ODT i le faila DOC i luga o le initaneti

Faʻatasi ma le fesoasoani o le faʻaopoopoga ODT e faʻasoa faʻamaumauga tusiga taua ma a latou uo poʻo tagata vavalalata. O le OpenDocument format e sili ona lauiloa i le lalolagi atoa ona o lona agavaʻa - o se faila ma lenei faʻaaliga e amataina i le toetoe o soo se tusitala o tusitusiga.

Faʻafouina i le initaneti o le faila o le ODT i le DOC

O le a le mea e tatau ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga, o loʻo masani ma sili atu ona faʻalelei galuega ma faila e le o le ODT, ae i le DOC, faatasi ai ma ona gafatia ma mea eseese, faia? O le liua e ala i luga o le initaneti o le a oʻo mai i le laveai. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i nofoaga eseese e fa mo le faaliliuina o pepa ma se faʻaopoopoga .odt.

Metotia 1: OnlineConvert

O le nofoaga pito sili ona faigofie i lana uta ma gafatia ma se atinaʻe minimalist ma saosaoa anapogi e faaliliu ai faila. E mafai ai ona liliu mai toetoe o soʻo se faatulagaga i le DOC, lea e avea ai ma taʻitaʻi i totonu o nei auaunaga tutusa.

Alu i le OnlineConvert

Ina ia liua se faila ODT i le extension .doc, mulimuli i laasaga nei:

  1. Muamua e te manaʻomia le lafoina o le pepa i le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le ki "Filifili se faila"e ala i le kilikiina i luga i le itu taumatau o le kuki ma maua i le komepiuta, pe faapipii le sootaga i le pepa o loʻo i lalo.
  2. O isi faʻaopoopo e manaʻomia pe a fai o le faila e aofia ai ata. Latou te fesoasoani e iloa ma faaliliuina i latou i ni tusitusiga mo le toe teuteuina mulimuli ane.
  3. A maeʻa uma taga, e tatau ona kiliki le ki. "Liliu Mai" e alu i le formc format.
  4. A maeʻa le liua o le pepa, o le a amataina lava ona amata mai. Afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo maua e le saite.

Metotia 2: Suiga

O le 'upega tafaʻilagi e taulai atoa i le liua o mea uma ma mea uma e mafai ona malamalama ai mai lona igoa. Ole auaunaga i le initaneti e leai foi ni faʻaopoopoga poʻo nisi faʻaopoopoga mo le liua, ae o mea uma e vave tele ma e le mafai ai e le tagata faʻatali ona faʻatali mo se taimi umi.

Alu i le liliu

Ina ia faaliliuina se pepa, fai mea nei:

  1. Ina ia amata galue ma se faila, lafo i luga o le 'upega tafaʻilagi i le faʻaogaina o le ki "Mai le komepiuta" poʻo le faʻaaogaina o soʻo se metotia na tuʻuina atu (Google Drive, Dropbox ma URL-sootaga).
  2. Ina ia liua se faila pe a uma ona e sii mai, e tatau ona e filifilia le faatulagaga o le uluai pepa i le lisi o le matāua e ala i le kilikiina i luga o le faamaumatau agavale. E tatau ona faia ia lava taga ma le faʻaopoopoga o le ai ai pe a uma le liua.
  3. Ina ia amata le liua, kiliki le ki "Liliu mai" lalo o le laulau autu.
  4. A maeʻa le taotoga, kiliki le ki. "Download"e sii mai le faila liliu mai i le komepiuta.

Metotia 3: ConvertStandart

O lenei auaunaga i le initaneti e na o le tasi lava le sese i luma o isi mea uma - o se faʻamatalaga sili ona manino ma sili atu. O le mamanu, le lelei mo le mata, ma lanu mumu lanu mumu e matuai vete tele mai le foliga mai o se nofoaga ma e itiiti se faalavelave i le galue ai.

Alu i ConvertStandart

Ina ia faaliliuina pepa i lenei auaunaga i le initaneti, e tatau ona e mulimuli i laasaga faigofie nei:

  1. Kiliki le ki "Filifili se faila".
  2. I lalo ifo e mafai ona e filifilia le faatulagaga mo le liua mai se lisi lautele o faʻaopoopoga talafeagai.
  3. A maeʻa laasaga o loʻo i luga, e tatau ona kiliki le ki. "Liliu mai". I le faaiuga o le faʻatinoga, o le a otometi ona alu le download. O le tagata o le a na ona manaomia e filifili se nofoaga i luga o lana komepiuta i mea e teu ai le faila.

Metotia 4: Faʻailoga

O le Zamazar i luga o le initaneti o loʻo i ai foi le tasi le toe foʻi, lea e faʻaumatia uma ai le fiafia o le galue ai. Mo le mauaina o le faila liliu mai, e tatau ona e ulufale i le tuatusi imeli lea o le a sau ai le lipine download. E matua faigata lava lenei mea ma e tele se taimi e alu ai, ae o lenei mea itiiti e sili atu nai lo le ufiufi e le lelei ma le saoasaoa o le galuega.

Alu i Sarama

Ina ia liua se pepa i le faatulagaga DOC, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Muamua, lafo le faila e te manaʻo e faasaʻo i le upega tafailagi e faʻaaoga le ki "Filifili File".
  2. Filifili le faatulagaga o le pepa e faaliliu ai i le faʻaaogaina o le lisi o le pa'ū, i lo matou tulaga o le faʻaopoopoga DOC.
  3. I le faʻalauiloaina o le fanua, e tatau ona e ulufale i se tuatusi imeli lata mai, aua o le a maua se fesoʻotaʻiga e sii ai le faila liliu mai.
  4. A maeʻa faʻataunuʻuga, kiliki i luga le ki. "Liliu mai" ina ia mafai ona faʻatumu le galuega i le faila.
  5. A maeʻa le galuega ma le pepa, siaki lau imeli mo se tusi mai le upega tafaʻilagi a Zamazar. O totonu o lenei mataitusi o le sootaga e sii mai le faila liliu mai o le a teuina.
  6. A uma le kilikiina o le sootaga o le tusi i se lisi fou, o le a tatalaina le nofoaga, lea e mafai ai ona e siiina le pepa. Kiliki le ki Tikiai Nei ma faatali mo le faila e faauma.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, toetoe lava o fesoʻotaʻiga uma o le liua i luga o le initaneti e maua ai a latou mea lelei ma faʻasoa, e faigofie ona faʻaoga ma maua se 'aulelei (sei vagana ai nisi). Ae o le mea pito i sili ona taua, o nofoaga uma lava e feagai ma le galuega lea na faʻamalosia lelei ai i latou ma fesoasoani i le tagata faʻaaoga e faaliliu pepa i se faatulagaga e faigofie mo i latou.