Faʻateleina le komepiuta komepiuta e faʻaaoga ai le piano


I le faagasologa o le galue i le komepiuta, e masani ona manaʻomia e tagata e sui le fua o mea o loʻo i luga o le mata o la latou komepiuta. O mafuaaga mo lenei mea e eseese. E ono i ai i le tagata ni faafitauli ma le vaʻaia, o le mataʻituina o le mataʻitusi e ono le talafeagai mo foliga vaaia, o le anotusi i luga o le upega tafaʻilagi e papaʻu ma le tele o isi mafuaaga. Ua iloa e le au atinaʻe Windows lenei mea, o le mea lea e tele auala e mafai ai e le faʻaaogaina o le komepiuta ona faʻataʻitaʻi le mata o le komepiuta. Lalo o le a talanoaina pe faʻapefea ona faia lenei mea i le faʻaogaina o le piano.

Suʻe faʻaaoga le piano

A maeʻa ona suʻeina tulaga o le a manaʻomia ai e le tagata o loʻo faʻaaogaina le faʻalauteleina poʻo le faʻaitiitia o le mata i luga o le komepiuta, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o lenei togafiti e sili ona popole i nei ituaiga o gaioiga:

  • Faʻateleina (faʻaitiitia) o le faʻasalalauga Windows;
  • Faʻateleina (faaitiitia) o mea faitino taitasi i luga o le lau po oa latou vaega;
  • Faʻafeiloaʻi le faʻaalia o itulau initaneti i le masini.

Ina ia ausia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le piano, e tele auala. Mafaufau i ai i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Manunuʻu

Afai e faafuasei lava o ata i luga o le komepiuta e foliga mai e laiti tele, pe, i se isi itu, tele, e mafai ona e suia la latou lapopoa e faʻaaoga ai na o le tasi le piano. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o Ctrl ma Alt i faʻatasi ma ki e faʻamatalaina ai faailoga [+], [-] ma le 0 (zero). I lenei tulaga, o le a maua iʻuga nei:

  • Ctrl + Alt + [+] - faʻatupulaia le fua;
  • Ctrl + Alt + [-] - faʻaitiitia le fua;
  • Ctrl + Alt + 0 (zero) - toe fuataʻi i le 100%.

I le faʻaogaina o nei faʻapotopotoga, e mafai ona e suia le tele o ata i luga o le laulau poʻo se matala matala matala. O lenei metotia e le fetaui mo le faʻafouina o mea o loʻo i totonu o windows windows or browsers.

Metotia 2: Faalautele

Screen Magnifier o se mea faigaluega sili atu ona faigofie mo le faʻalauteleina o le faʻafanua Windows. Faʻatasi ai, e mafai ona e sosoʻo i luga o so o se mea o loʻo faʻaalia i le mata mata. E valaʻau i le kilikiina o le ki o le kesi. Manumalo + [+]. I le taimi lava e tasi, o le a faʻaalia le faamalama o le vevela i le pito i luga o le pito i luga o le lau, lea o le a avea ma se atigipusa i se tulaga o lenei meafaigaluega, faapea foi ma se vaega taamilosaga o le a fuafua ai le ata faalauiloa o le mata ua filifilia.

E mafai foi ona e pulea le tele o le mata, faʻaaogaina naʻo le piano. I le taimi lava lea e tasi, o kulupu autu nei e faʻaaogaina (faʻatasi ai ma le tele o le faʻataʻitaʻi).

  • Ctrl + Alt + F - Faalauteleina o le fanua o le faalauteleina i le atoatoa I le le mafai, o le fua e seti i le 200%. E mafai ona e faʻateleina pe faʻaitiitia le faʻaaogaina o le faʻatasi Manumalo + [+] poʻo Manumalo + [-] faasologa.
  • Ctrl + Alt + L - faʻateleina naʻo se nofoaga e tasi, e pei ona faamatalaina i luga. O lenei vaega e faʻaopopo ai mea faitino o loʻo faasino i ai le kio. O le faʻasinomaga o loʻo faia i le auala lava lea e tasi i le tulaga lanu atoatoa. O lenei filifiliga e lelei mo mataupu ia e te manaʻomia e faʻaopoopoina ai mea uma o le mata, ae naʻo se mea e tasi.
  • Ctrl + Alt + D - "Faʻatulagaina" mode. I totonu, o le vaega o le faalauteleina o loʻo faʻatutuina i le pito i luga o le lau i le lautele atoa, faʻataʻitaʻia mea uma i totonu. E fetuutuunai le fua i le auala tutusa e pei o mataupu na muamua atu.

O le faʻaaogaina o le screen widest o se auala lautele e faʻateleina ai le mataʻitusi komepiuta atoa ma ona elemene taʻitasi.

Metotia 3: Faʻasalalau itulau Web

O le tele o taimi, o le manaʻomia le suia o le fua o le faʻaalia o mea o loʻo i le laupepa e aliali mai pe'ā e suʻesuʻeina nofoaga eseese i luga o le Initaneti. O le mea lea, o lenei uiga e tuʻuina atu i tagata uma. Mo lenei taotoga, ia faʻaoga faʻapuʻupuʻu keyboard pupuu:

  • Ctrl + [+] - faʻateleina;
  • Ctrl + [-] - faʻaitiitia;
  • Ctrl + 0 (zero) - toe foʻi i le fua muamua.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona faateleina le itulau i le masini

E le gata i lea, o tagata suʻesuʻe uma ei ai le malosi e fesuiaʻi ai i le foliga atoa. E faia e ala i le amataina F11. I lenei tulaga, o le a mou ese uma elemene elemene ma o le upega tafaʻilagi e tumu ai le avanoa atoa. O lenei faiga e faigofie lava ona faitau mai le mataʻituina. O le toe lolomiina o le ki e toe faafoi ai le mata i lona uluai foliga vaaia.

I le faapipiiina i luga, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le komepiuta e faʻalautele ai le lau i le tele o mataupu, o le auala pito sili lea ona lelei ma e televave le alualu i luma o le galuega i le komepiuta.