Tikiake avetaʻavale mo le USB-adapter D-Link DWA-140

E leai se mea e masani ai i nei aso ona o le leai o ni kiliva eletise. O lo latou faʻamoemoe e manino - ia maua se faʻamaoniga o le Wi-Fi. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai ia tagata e faʻaaogāina i komepiuta ma komepiuta, lea e le mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti i se tasi auala. Le fesoʻotaiga eletise D-Link DWA-140 o se tasi o sui o nei kamupani Wi-Fi e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta po o le komepiuta e ala i le USB-port. I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe o fea e sii mai ma le auala e faʻapipiʻi ai le polokalama mo lenei masini.

O fea e maua ai pe faʻafefea ona ave avetaʻavale mo le D-Link DWA-140

O le taimi nei o polokalama faʻapitoa mo soo se masini e mafai ona maua i le Initaneti i le tele o auala eseese. Ua matou faailoaina mo oe se numera o mea sili ona faamaonia ma aoga.

Metotia 1: Faʻasalalauga Faʻasalalau D-Link

  1. A o tatou taʻua sili atu ma le tasi ia tatou lesona, o punaoa aloaia o punaoa sili ona faatuatuaina mo le sailia ma le siiina mai o le polokalama talafeagai. O lenei mataupu e leai se faʻasalaga. Alu i le D-Link.
  2. I le pito i luga taumatau matou te vaavaai mo le fanua. "Faʻamatalaga vave". I le lisi o loʻo faʻavaivai i le taumatau, filifili le masini manaʻomia mai le lisi. I lenei tulaga, vaavaai mo le manoa "DWA-140".

  3. O le itulau faʻatasi ma le faʻamatalaga ma uiga o le DWA-140 adapter e tatalaina. Faatasi ai ma faʻamau i luga o lenei itulau o loʻo matou sailia se lisi "Manatu". O ia e sili ona lata mai. Kiliki i le igoa o le lisi.
  4. O fesoʻotaʻiga nei i le komipiuta ma tusi lesona mo lenei faʻapipiʻi USB. Afai e manaʻomia, e mafai foʻi ona e downloadina le tusi faʻaoga, faʻamatalaga o oloa ma faʻatonuga faʻapipiʻi iinei. I lenei tulaga, tatou te manaʻomia avetaavale. Filifili le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai e fetaui ma lau masini komepiuta - Mac poʻo le Windows. I le filifilia o le avetaʻavale tatau, ia na o le kiliki i lona igoa.
  5. A uma le kilikiina o le fesoʻotaʻiga, o le a faʻaulu vave le downloadina o le fale teu ma le polokalama faʻapitoa. I le faaiuga o le downloadga aveese mai mea uma o le fale teu i totonu o le tasi pusa.
  6. Ina ia amata faʻapipiʻi le polokalama, e tatau ona e tamoe i le faila "Seti". Sauniuniga mo le faʻatulagaina o le a amata, lea o le a tumau i ni nai sekone. O le iʻuga, o le a e vaʻaia le lau faʻafeiloaʻi i le Wizard Setup D-Link. Mo le faʻaauau, taomi le ki "Lisi".
  7. I le isi folau e toetoe lava a leai se faʻamatalaga. Tau lava o le tulei "Faʻamau" e amata ai le faʻatulagaina.
  8. Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le fetaulaiga i le komepiuta, a leai o le a e vaʻaia se feʻau e faʻaalia ai ua aveesea le masini pe o loʻo misi.
  9. Faʻaofi le masini i le uaea USB ma kiliki le ki "Ioe". O le isi pito i le pito mulimuli o le a toe faʻaalia, lea e te manaʻomia e kiliki ai "Faʻamau". O le taimi nei e amata ai le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo le D-Link DWA-140.
  10. I nisi tulaga, i le faaiuga o le faʻatulagaga, o le a e vaʻai i se faamalama ma ni filifiliga mo le faʻaogaina o le fetaulaiga i le fesoʻotaiga. Filifili le mea muamua "Ulufale ma le lima".
  11. I le isi faʻamalama, o le a uunaia oe e ulufale i le igoa fesoʻotaiga i le fanua pe filifili le mea e manaʻomia mai le lisi. Ina ia faʻaalia se lisi o fesoʻotaiga Wi-Fi avanoa, e tatau ona e kiliki le ki "Scan".
  12. O le isi laasaga o le ulufale lea i se upu faila e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga filifilia. Ulufale le upufaʻaili i le fanua e tutusa ma kiliki le ki "Lisi".
  13. Afai na saʻo lelei mea uma, o se taunuuga o le a e vaʻai i se savali e uiga i le faʻaleleia o masini software. Ina ia maeʻa, na o le kiliki i le faamau. "Fai".
  14. Ina ia mautinoa o loʻo faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaiga, ia vaʻai i le fata. E tatau ona i ai se faʻatautaia Wi-Fi, e pei o le komepiuta.
  15. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga mo le masini ma le avetaʻavale.

Metotia 2: Saili i le ID ID

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

I le lesona o loʻo i luga, na matou talanoa e uiga i auala e maua ai avetaavale mo le masini, naʻo le iloa o le ID faʻanumera. O le mea lea, o le faʻailoga D-Link DWA-140 ID code o loʻo i ai uiga nei.

USB VID_07D1 & PID_3C09
USB VID_07D1 & PID_3C0A

O le i ai o le ID o lenei masini i totonu o au atinaʻe, e mafai ona faigofie ona e maua ma sau mai avetaavale talafeagai. O laasaga taʻitasi taʻiala e lisiina i le lesona o loʻo lisiina i luga. A maeʻa ona sii mai avetaavale, e tatau ona faʻapipiʻiina i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i le auala muamua.

Metotia 3: Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le avetaʻavale

Ua uma ona tatou talanoa e uiga i mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o avetaavale. O se fofo lautele mo le faʻapipiʻiina ma le faʻafouina o polokalama mo au masini. I lenei tulaga, o polokalama faapena e mafai foi ona fesoasoani ia te oe. Pau lava le mea e te manaʻomia o le filifili lea o le mea sili e te fiafia i ai.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le AvetaavalePack Solution, aua o le sili ona lauiloa o lona ituaiga, ma se faʻamaumauga o taimi uma o mea faʻapipiʻi ma polokalama faʻapipiʻi mo i latou. Afai e faigata ia oe ona faʻaleleia avetaavale e faʻaaoga lenei polokalama, o le a fesoasoani la matou taiala auiliili ia te oe.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Pule Faʻatonu

  1. Fesoʻotaʻi le masini i le port USB o se komepiuta poʻo se komepiuta.
  2. Tatala i luga "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, tataʻi le autū autu "Manumalo" ma "R" luga o le piano i le taimi lava e tasi. I le faamalama e aliali mai, ulu i le faʻailogadevmgmt.mscona kiliki lea o le komepiuta "Ulufale mai".
  3. O le a tatalaina le mata o le masini mata. I totonu o le ae vaaia ai se masini e le faʻamaonia. E faʻapefea ona faʻaalia le faʻamaoniga o le a faʻaalia ia te oe. E faʻalagolago i le auala e iloa ai e lau OS le masini i le tulaga muamua. I soo se tulaga, o le paranesi ma se masini e le o faʻasalalauina o le a tatalaina e ala i le le mafai ona totogi, ma e le tatau ona e sailia mo se taimi umi.
  4. E tatau ona kiliki i luga o lenei masini ma le kuki saʻo ma filifili le laina i le lisi o le matūua "Avetaʻavale Faʻafou".
  5. I le isi folau, e tatau ona e filifilia le laina "Suʻega aunoa".
  6. O le iʻuga, o le isi faʻatalama o le a amata saili mo avetaʻavale talafeagai mo le masini filifilia. Afai e manuia, o le a vave ona faʻaaogaina. O le faamalama e tutusa ma se savali o le a faailoa ai le maeʻa manuia o le taotoga.
  7. Aua neʻi galo e mafai ona e faʻamautinoa o loʻo galue lelei le faʻailoga e ala i le tilotilo i le fata. E tatau ona i ai se 'upega tafaʻilagi faʻateketi e tatalaina ai se lisi o fesoʻotaʻiga Wi-Fi uma.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia faʻatulagaina na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli i le tagata fetuunai. Faamolemole ia matau o nei metotia uma e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti. O le mea lea, e matua fautuaina lava e tausia lenei ituaiga masini komepiuta i taimi uma. O le filifiliga lelei o le faia lea o se masini feaveaʻi poʻo se kiliva afi ma polokalama sili ona talafeagai.