CPUFSB 2.2.18

O Hamachi o se polokalama lelei mo le fausiaina o fesoʻotaʻiga i le lotoifale e tuʻuina atu ai le tuatusi IP i tagata taʻitasi. O lenei maliega o loʻo tuʻuina mai ai i le tele o tagata tauva ma mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi e ala i se fesoʻotaiga i le lotoifale i taaloga sili ona lauiloa e lagolagoina lenei uiga. E le o polokalama uma e pei o Hamachi e iai na tomai, ae o nisi oi latou e iai ni tulaga tulaga ese tulaga ese.

Download Hamachi

Analogs Hamachi

Ia mafaufau nei i se lisi o polokalama sili ona lauiloa e mafai ai e oe ona taaalo i mea tau fesoʻotaiga e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i se fesoʻotaʻiga moni i le lotoifale.

Faʻafanua

O lenei polokalama faʻapitoa o se taʻitaʻi i le faʻatinoga o taʻaloga i luga o le fesoʻotaiga. O le numera o ona tagata faʻapipiʻi na latou faʻafeiloaʻi le 5 miliona le maka i le taimi ua leva. I le faʻaopoopoga i galuega faavae, e mafai ai e oe ona faʻasoa faʻamatalaga, fesoʻotaʻi ma uo e faʻaaogaina le talatalanoaga, o loʻo i ai se faʻaoga sili atu ona aoga ma malie, faʻatusatusa i Hamachi.

A maea le faʻatulagaina, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi atu i le 255 tagata faʻatau, ma matua saoloto. Mo taaloga taʻitasi e iai lana lava taʻaloga taʻaloga. O le toe faʻafoʻi sili ona leaga o le faʻaalia o ituaiga uma o sese ma faʻafitauli faigata, aemaise lava mo tagata e leai se poto masani.

Faʻasologa o le Togi

Langame

O se polokalama laʻititi laiti e le mafai ona faʻaaogaina e mafai ai e oe ona taʻalo le taaloga mai eseese fesoʻotaʻiga i le lotoifale, pe afai e le maua e le taaloga le avanoa. E avanoa saoloto.

O le talosaga e faigofie tele. Ina ia amata, ia na o le faʻapipiʻiina o le komepiuta i luga o komepiuta uma ma faʻapipiʻi ai tuatusi IP a le tasi. E ui lava i le le lava o se faʻasolo Rusia, o le taʻiala o le taotoga e faigofie ma tuusaʻo, e le o le faafetai sili i le attuitive interface o le polokalama.

Download LanGame

Taaloga

O le tagata lona toʻalua sili ona lauiloa i le taimi o le Tungle. E tusa ma le 30,000 tagata faʻapipiʻi fesoʻotaʻi i ai i aso uma ma sili atu i le 1000 'au taʻalo.

O le free version e maua ai le tomai e faaopoopo ai tusi tusi (e oʻo i le 50 fasi vaega), e faʻaalia ai le tulaga o le tagata taalo. O loʻo i ai i le polokalame se galuega talafeagai o le matamataina o le ping, lea e mafai ai e oe ona vaʻavaʻai pe o fea o le a sili atu le maualuga o le taaloga.

Download GameRanger

Comite autasi

O se faʻaaogaina saoloto e leai se totogi e mafai ai e oe ona fatuina fesoʻotaiga ma se VPN fesoʻotaʻiga pe fesoʻotaʻi atu i mea o iai. A maeʻa faʻatulagaga faigofie, e mafai ona e amata faʻaaogaina galuega uma o se fesoʻotaiga masani i le lotoifale. I le faʻaaogaina o faila fefaʻasoaaʻi, e mafai ona e fesiitai ma faʻapipiʻi faila pe faʻasoa isi faʻamatalaga taua O le setiina o se masini lomitusi mamao po o isi mea masini komepiuta e faigofie foi.

E toatele tagata taaalo e filifilia lenei polokalame e faatino ai taaloga i le initaneti. E le pei o le alofilima aloaʻia Hamachi, o le numera o fesoʻotaʻiga iinei e le gata i se saofaga, o lona uiga, e matua saoloto lava.

Ae ui i lea, i nei mea lelei uma, o loʻo i ai faʻafitauli iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le o taaloga uma e mafai ona tamomoe e faʻaaoga ai le Comodo Unite, lea e matua faʻafefe ai tagata faʻaoga ma latou vaʻavaʻai ai i tagata tauva. E le gata i lea, o le aoga e masani ona le maua ma faalavelaveina le fesoʻotaʻiga. I le faagasologa o le faʻatulagaga, o loʻo tuʻuina atu talosaga faaopoopo, ma mafua ai le tele o faʻafitauli.

Faʻatasi le Comodo Unite

O tagata taaalo taʻitasi e faʻamalieina manaoga o se tagata faʻapitoa, o lea e le mafai e se tasi ona fai mai o se tasi oi latou e sili atu nai lo le isi. E filifilia e tagata uma mo latou lava se oloa talafeagai, e fuafua i le galuega.