Faʻatulagaga o le potu 9.5.3

O se faiga faʻapitoa faigofie mo le totogiina o le PayPal e sili ona lauiloa i luga o le Initaneti o loʻo faʻamalosi pisinisi, faʻatau mai faleoloa i luga o le initaneti pe na o le faʻaaoga foi mo o latou manaoga. Soʻo se tagata e manaʻo e faʻaaoga lenei e-atotupe e le masani ona iloa uma ia faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe faapefea ona resitala pe lafo tupe i se isi tagata PayPal.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga WebMoney

Tusi resitala ma PayPal

O lenei 'auʻaunaga e mafai ai e oe ona fatuina se faʻamaumauga a le tagata lava ia po o faʻamaumauga. O le resitalaina o nei tala e eseese. I le manaoga o le tagata lava ia e faʻamaonia lau faʻasalalauga, tuatusi ma isi. Ae o faʻasalaga ua manaʻomia muamua faʻamatalaga atoatoa e uiga i le kamupani ma lē e ona. O le mea lea, pe ae fatuina se atotupe e le faʻafememeai nei ituaiga o tala, aua ua fuafuaina mo faamoemoega eseese.

Faitau atili: Tusi resitala ma PayPal

Matou te iloa le numera numera PayPal

O le numera o le faʻamatalaga o loʻo i ai i auaunaga tutusa uma, ae i PayPal e le o se seti o fuainumera e pei, mo se faʻataʻitaʻiga, WebMoney. A e lesitala, e te filifili lava lau lava numera e ala i le faʻamautuina o le imeli lea o le a sili atu ona faalagolago i ai lau teugatupe.

Faitau atili: Sailia o le Numera o le Tupe PayPal

Faʻaliliuina tupe i se isi tupe PayPal

Atonu e te manaʻomia le tuʻuina atu o tupe i se isi pusi tupe PayPal. E faigofie ona fai lenei mea, e naʻo lou manaʻo e iloa le tuatusi imeli o se isi tagata o loʻo nonoa i lana atotupe. Ae ia manatua afai e te tuʻuina atu se tupe, o le polokalama o le a faia se komisi mai ia te oe, o lea e tatau ai ona sili atu nai lo le mea e te manaʻo e lafo.

  1. Ina ia fesiitai tupe, mulimuli i le ala "Tuuina atu o tupe totogi" - "Auina atu tupe i uo ma aiga".
  2. Faatumu le pepa faʻatumu ma faʻamaonia le malaga.

Faitau atili: Faʻafeiloaʻi tupe mai le pusa PayPal i le isi

Matou te toina tupe i PayPal

E tele auala e teʻena ai tupe mai le PayPal e-pusa. O se tasi oi latou e aofia ai se fesiitaiga i se faletupe. Afai e le talafeagai lenei metotia, ona e mafai lea ona e faʻaaoga se faʻafesoʻotaʻi i se isi e-pusa, mo se faʻataʻitaʻiga, WebMoney.

  1. Ina ia fesiitai tupe i se faletupe, alu "Teugatupe" - "Aveesea tupe".
  2. Faatumu uma fanua ma faʻapolopolo.

Faitau atili: Matou te toina tupe mai PayPal

PayPal e le faigata ona faʻaaoga e pei ona foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. A e lesitalaina, e taua le faʻaalia o faʻamatalaga moni ina ia aloese mai faʻafitauli i le faagasologa o le faʻaaogaina o le auaunaga. Faʻaliliuina atu tupe i se isi teugatupe e le tele se taimi e faia ma e faia i ni laasaga. Ma o le tolopoina o tupe e mafai ona faia i le tele o auala.