Polokalama mo le faʻateleina o ata e aunoa ma le aveesea o uiga lelei

O nisi taimi ei ai tulaga e tatau ai ona faʻateleina se ata faapitoa, aʻo tumau pea ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai e te manaʻo e tuʻuina se ata e pei o se papamamao, ae o lona iugafono e le fetaui ma le iuga o le mataʻituina. O le fofoina o lenei faafitauli o le a fesoasoani i polokalame faʻapitoa, o le sili ona fiafia i ai sui o le a talanoaina i lenei mea.

Benvista PhotoZoom Pro

O lenei masini komepiuta ua faʻavasegaina o se tagata tomai faapitoa ma e maua ai taunuʻuga maualuga e tusa ma lona tau maualuga. O loʻo i ai le tele o faʻasologa o algorithms faʻataʻitaʻiga ma tuʻuina atu le malosi e faʻasaʻo ai i latou e fetaui ma ou manaʻoga.

E lagolagoina le numera sili ona tele o faʻatulagaga ata e faʻatusatusa i tauvaga, ma i se tulaga aoao o se auala sili ona faigofie o le faʻafouina o ata.

Tikiake komipiuta Benvista PhotoZoom Pro

SmillaEnlargerger

O lenei polokalama e iai ni nai galuega faʻatulagaina e fesoʻotaʻi ma isi sui o lenei vaega o le polokalama, ae o lenei mea ua totogiina e le mea moni e saʻoloto.

E ui lava i lona tufatufa saoloto, o le tulaga lelei o ata na faʻaaogaina ma SmillaEnlarger e le o maualalo ifo i polokalama taugata e pei o Benvista PhotoZoom Pro.

Download SmillaEnlarger

AKVIS Magnifier

O le isi polokalame polofesa mo le faʻalauteleina o ata. E ese mai i le sui muamua e se faʻatautaia faʻaoga-tagata.

O se mea manaia o lenei polokalama, o le mafai lea e lolomiina ata i luga o fesoʻotaʻiga faʻasalalau tuusao mai le polokalama.

Download AKVIS Magnifier

O le polokalama mai le vaega ua manatu e mafai ona aoga tele pe a faʻaaoga tatau. O sui uma o loʻo faʻamatalaina e i matou o le a fesoasoani e faʻatele pe faʻaitiitia soʻo se ata i le tele manaʻomia, e aunoa ma le faaleagaina o lona uiga.