Faʻafefea ona fatuina se masini komepiuta USB flash drive i Rufus

O le tele o nei mea faʻapitoa ma isi mea faigaluega e faʻaitiitia ai le faigata o le faʻapipiʻiina o le masini faʻaogaina ei latou lava, e aunoa ma le auai o tagata tomai faapitoa. E lavea ai le taimi, tupe ma mafai ai e le tagata faʻaaoga ona maua le poto masani i le faagasologa.

Ina ia faʻavave ona faʻapipiʻi pe toe faʻaleleia le faʻaogaina o le polokalama, e tatau muamua ona e fatuina se atigi pulou e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa.

Rufus o se polokalama faigofie tele, ae sili ona mamana mo le pueina o ata i luga o luga o faasalalauga vavave. O le a fesoasoani moni i ni nai kiliki e aunoa ma ni mea sese e tusia ai le ata o le faiga faʻaoga i luga o le eletise USB flash. O le mea e leaga ai, e le mafai ona fatuina se masini televave, ae mafai ona susunuina se ata faigofie.

Tusia le lomiga lata mai o Rufus

Ina ia fatuina se masini komepiuta pulou USB, e tatau i le tagata faʻaoga ona:

1. O se komipiuta faʻatasi ai ma Windows XP poʻo le faʻaaogaina o se masini faʻaogaina.
2. Lisi le polokalame Rufus ma tamoe.
3. Fai i luga o le lima se taavale afi e lava le manatua e susunuina ai le ata.
4. O se ata o le polokalama o le Windows 7 e manaʻomia ona tusia i le kiliva flash USB.

E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB ma le Windows 7 operating system?

1. Faʻalogo ma faʻatalo le polokalama Rufus, e le manaʻomia le faʻatulagaga.

2. A maeʻa le polokalama, faʻapipiʻi le siaki USB flash manaʻomia ile komepiuta.

3. I Rufus, i luga o le lisi o le aufaʻasalalau e faʻafefe mai i le aufaasālalau, saili lau 'avelaavale eletise (pe a le naʻo le' aufaʻasalalau e mafai ona faʻasalalau).

2. O vaega taua e tolu - Faʻasologa o vaega ma le faʻaogaina o le ituaiga atinaʻe, Faiga faila ma Laʻau faʻapipiʻi Faʻamalaga e le mafai.

3. Ina ia aloese mai le fenumiai i le va o le aufaasālalau e mafai ona aveeseina, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o le aufaasālalau lea o le a faʻaaogaina ai le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faiga o mea. E mafai ona e filifilia le igoa atoa.

4. O faʻafitauli le lelei i Rufus o loʻo tuʻuina atu ai galuega talafeagai mo le pueina o se ata, ma i le tele o tulaga, e te le manaʻomia le suia o se mea i le pito i lalo. O nei tulaga e mafai ona aoga i tagata e sili atu le poto masani i le faʻaleleia lelei o le faatulagaga o le aufaasālalau ma le pueina o ata, ae mo se tulaga masani masani o tusiga autu.

5. I le faʻaaogaina o le masini faapitoa, filifili le ata manaomia. Ina ia faia lenei mea, tatala le Explorer masani, ma o le tagata faʻaaoga e taʻu saʻo mai le nofoaga o le faila ma, i le mea moni, o le faila.

6. Ua maeʻa le seti. O lea e tatau i le tagata faʻaoga ona kiliki Amata.

7. E tatau ona faʻamaonia le faʻaumatia atoatoa o faila i luga o faʻamatalaga aveeseina i le taimi o le faʻatulagaga. Faʻaeteete e le faʻaogaina ala o faasalalauga e aofia ai faila taua ma tulaga ese.!

8. A maea le faʻamaoniga, o le aufaʻasalalau o le a faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻiina lea o le ata o le faiga faʻaogaina. O se faailoga faʻapitoa o le a logoina oe e uiga i le alualu i luma i le taimi moni.

9. O le faʻapipiʻiina ma le pueina o le a faʻaalu se taimi e fuafua i le tele o le ata ma le saoasaoa o le faʻamaumauga. A maeʻa le faaiuga, ole a logoina le tagata faʻaaogaina le feau fetaui.

10. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻamaumauga, e mafai ona e faʻaaoga le masini USB flash e faʻapipiʻi ai le polokalama o le Windows 7.

Rufus o se polokalame mo se faʻamaumauga faigofie o le faʻaogaina o le faʻaogaina o ata i luga o faʻasalalauga e mafai ona aveese. E matua malamalama, faigofie ona puleaina, faʻamalieina atoatoa. O le fausiaina o se taavale e mafai ona faʻamalosi i Rufus e itiiti se taimi, ae e maua ai le taunuuga o le maualuga.

Vaʻai foi: Polokalama e fatu ai masini faʻaleleia

E maitauina e mafai ona faʻaaogaina lenei metotia e fatuina ai masini faʻaleleia o isi masini faʻaogaina. Pau lava le eseesega o loʻo i totonu o le filifiliga o le ata na manaʻomia.