Scrapbook Flair 2.0.3790

O le polokalama WebMoney e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona i ai ni taga laupepa mo tupe eseese i le taimi e tasi. O le manaʻomia e suʻe le numera o le tala na fatuina e mafai ona faʻalavelave ai, lea e tatau ona tagofia.

Saili le numera o laupepa WebMoney

O telefoni feaveaʻi WebMoney i le taimi e tasi, o le faʻamatalaga e ese le ese. I lenei itu, o mea uma o loʻo iai nei e tatau ona iloiloina.

Metotia 1: Faʻamaumauga Tausi Tausi WebMoney

Faʻamalamalama i le tele o tagata e faʻaaogaina, lea e tatalaina i luga o le faatagaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le tautua. Ina ia e iloa e uiga i le atotupe, e te manaʻomia mea nei:

WebMoney official official website

  1. Tatala le uepisaite i le fesoʻotaʻiga i luga ma kiliki le ki. "Faʻatasi".
  2. Ulufale mai le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi o le teugatupe, faapea foi le numera mai le ata oi lalo. Ona kiliki lea "Faʻatasi".
  3. Faʻamaonia le faʻatagaina e faʻaaoga ai se tasi o metotia nei, ma kiliki le ki lalo.
  4. I luga o le itulau autu o le auaunaga o le a tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o faʻamatalaga uma ma faʻatautaiaga lata mai nei.
  5. Mo le sailia o faʻamatalaga o se atotupe faapitoa, faapipii le taula ma kiliki i luga. I le pito i luga o le faamalama e aliali, o le ae iloa le numera, lea e mafai ona e kopiina e ala i le kiliki o le ata i lona itu taumatau.

Metotia 2: WebMoney Keeper Mobile

O lenei faiga e ofoina atu ai foi i tagata faaaoga se masini feaveai mo masini feaveaʻi O le itulau faapitoa auaunaga o loʻo i ai nei lomiga mo le tele o faiga faʻaoga. E mafai ona e maua le numera ma lana fesoasoani i le faʻataʻitaʻiga o le version mo le Android.

Tusia le WebMoney Keeper Mobile mo Android

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma faila.
  2. O le faamalama autu o le ai ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o tala uma, WMID ma fefaʻatauaiga lata mai.
  3. Kiliki i le atotupe e te manaʻo e maua faʻamatalaga e uiga i. I le faamalama e tatala, e mafai ona e iloa le numera ma le tele o tupe o loʻo i ai. Afai e tatau ai, e mafai foi ona kopiina i le kilipa laupapa i le kilikiina o le ata i le ulutala o le inisiua.

Metotia 3: WebMoney Keeper WinPro

Polokalame mo PC e faʻaaogaina ma faʻafouina i taimi uma. A o leʻi sailia le numera o le atotupe faʻatasi ma lana fesoasoani, o le a manaʻomia ona e sii mai ma faʻapipiʻi le lomiga lata mai, ona e faʻatagaina ai lea.

Tusia le WebMoney Keeper WinPro

Afai ei ai ni ou faafitauli i le vaega mulimuli, tagaʻi i le tusiga o loo i lalo i luga o la matou upega tafaʻilagi:

Lesona: Faʻapefea ona e ulufale i WebMoney

A maeʻa laasaga o loʻo i luga, tatala le polokalama ma le vaega "Valigati" Vaʻai faʻamatalaga talafeagai e uiga i le numera ma le tulaga o le atotupe. Ina ia kopiina, kiliki le kiliki ma filifili "Kopi numera i luga o le laupapa".

O le mauaina o faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i le teugatupe i WebMoney e faigofie. Faʻalagolago i le faʻamaumauga, o le faʻatonuga e mafai ona suia laʻititi.