Faʻapefea ona tatala le Windows 10 Task Manager

I totonu o lenei taʻiala, mo le amataga, e 8 auala e tatala ai le pule o le galuega a le Windows 10. E le sili atu ona faigata lenei mea nai lo lomiga muamua o le polokalama, e le gata i lea, o loo i ai auala fou mo le tatalaina o le pule o galuega.

O le galuega faavae a le pule o le galuega o le faʻaalia lea o faʻamatalaga e uiga i polokalama ma faiga faʻavae ma punaoa latou te faʻaaogaina. Ae ui i lea, i le Windows 10, o le pule o le galuega o loʻo faʻaleleia i taimi uma: i le taimi nei e mafai ona e mataʻituina faʻamaumauga i luga o le kata o le kata (muamua na o le polokalama ma le RAM), pulea polokalame i le taʻavale ae le gata i lena. Aoao atili e uiga i foliga o le Windows 10, 8 ma le Windows 7 Task Manager mo le tusiga amata.

8 auala e amata ai Windows 10 Task Manager

I le auiliiliga nei e uiga i auala uma e tatala ai Task Manager i le Windows 10, filifili soo se:

  1. Press Ctrl + Shift + Esc i luga o le komepiuta o le komipiuta - o le a amata vave le pule o le galuega.
  2. Faasolo Ctrl + Alt Delete (Del) i luga o le keyboard, ma i le lisi tatala ia filifili le "Task Manager" item.
  3. Faʻasani-lelei i le "Amata" poʻo le Win + X ma i le matala matala filifili le "Task Manager" mea.
  4. Faʻasani-saʻo i soʻo se avanoa avanoa i luga o le faletusi ma filifili le Task Manager i le lisi autu.
  5. Faasolo i luga o le komepiuta Win + R i luga o le piano, ituaiga tagata faigaluega i le Matalala matala ma lolomi Ulufale.
  6. Amata le taʻaloga "Task Manager" i le sailiga i luga o le faletusi ma faʻalauiloa mai iina pe a maua. E mafai foi ona e faʻaaoga le avanoa suʻesuʻe i le "Filifiliga".
  7. Alu i le faila C: Windows System32 ma tamoe le faila taskmgr.exe mai lenei faila.
  8. Fausia se alalaupapa e faʻalauiloa le Task Manager i luga o le komepiuta poʻo seisi mea, faʻamaonia se faila mai le auala 7 o le lafoaina o le Task Manager e avea o se mea.

Ou te manatu o nei metotia o le a sili atu ma totoe, seivagana ua e feagai ma le mea sese "Task Manager e le atoatoa le malosi a le pule."

Faʻapefea ona tatalaina le Task Manager - faʻamatalaga vitio

Lalo o se vitio faʻatasi ai ma metotia na faʻamatalaina (sei vagana ai ua galo i le 5, ma o lea ua iʻu ai i fafo auala e 7 e faʻalauiloaina ai Task Manager).