Sili Ofisa Faamaumauga


O le puleaina o le Facebook e le o se uiga agaalofa. O le mea lea, o le toʻatele o tagata e faʻaogaina lenei fesoʻotaʻiga o loʻo feagai ma le tulaga o le lokaina o lau tala. E tele taimi e tupu faʻafuaseʻi lenei mea ma e sili atu le le fiafia pe afai e le lagona e le tagata faʻaaoga soʻo se tausalaina i tua atu o latou. O le a le mea e fai i ia tulaga?

O le faʻatinoga mo le poloka o lau faʻamatalaga i le Facebook

O le polokaina o se faʻamatalaga e faʻaaoga ai tagata e mafai ona tupu pe a manatu le pulega a le Facebook e solia tulafono a le afioaga e ala ile amio. E mafai ona tupu lenei mea ona o se faitioga mai se isi tagata faʻaaoga pe i le tulaga o masalosaloga, tele talosaga mo le faʻaopoopoga i uo, o le tele o pou faasalalauga, ma le tele o isi mafuaaga.

E tatau ona vave matauina o le tagata faʻaaoga e iai ni nai filifiliga mo le polokaina o le teugatupe. Ae o loʻo i ai lava le avanoa mo le foia o le faafitauli. Sei o tatou nonofo i luga ia i latou i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamau lau telefoni i lau teugatupe

Afai ei ai ni masalosaloga a Facebook e uiga i le osofaia o se tagata e faʻaaogaina, e mafai ona e tatalaina le mauaina i le faʻaaogaina o lau telefoni feʻaveaʻi. O le auala pito sili lea ona faigofie e tatala ai, ae mo lenei mea e tatau ai ona muai faʻafeiloaʻi i lau faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi. Ina ia nonoa le telefoni, e tatau ona e faia ni nai laasaga:

  1. I luga o lau itulau o itulau e manaʻomia ona e tatalaina le lisi o le lisi. E mafai ona e alu i ai e ala i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga mai le lisi pa'ū i tafatafa o le ata saʻo i luga o le ulutala autu o loʻo faʻaalia e se faailoga fesili.
  2. I le faamalama o le faatulagaga, alu i le vaega "Telefoni feaveaʻi"
  3. Faasolo le faamau "Faaopopo se numera telefoni".
  4. I totonu o le faamalama fou ulufale i lau numera telefoni ma kiliki le ki "Faaauau".
  5. Faatali mo le taunuu mai o SMS i se faʻamaoniga o le faʻamaonia, tuʻu i totonu o se faamalama fou ma kiliki le ki "Faamautu".
  6. Faʻasaʻo suiga e ala i le kiliki i le ala talafeagai. I totonu o le faamalama lava e tasi, e mafai foi ona e mafai ai e Seli ona faailoa mai mea tutupu i le upega tafaʻilagi.

E maeʻa ai le fesoʻotaʻiga o lau telefoni feʻaveaʻi i lau faʻamatalaga Facebook. I le taimi nei, i le tulaga o le iloaina o gaoioiga masalosalo, pe a e taumafai e teu i totonu, o le a ofo Facebook e faʻamaonia le moni o le tagata faʻatasi ma le fesoasoani o se siaki faapitoa na lafoina i SMS i le numera o le telefoni faʻatasi ma le teutusi. O lea la, o le tatalaina o se tala o le a faia ni nai minute.

Metotia 2: Uo Faamaonia

Faatasi ai ma lenei metotia, e mafai ona e tatala lau tala i se taimi vave e mafai ai. E talafeagai i mataupu pe a filifili Facebook e iai se ituaiga masalosalo masalosalo i luga o le itulau a le tagata, pe ua faia foi se taumafaiga e teu i totonu o le teugatupe. Ae peitai, ina ia mafai ona faʻaaoga lenei metotia, e tatau ona faʻagaoioia muamua. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Ulufale i le itulau o faʻamaumauga i le auala o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua o le vaega muamua.
  2. I totonu o le faamalama e tatala ai i le vaega "Saogalemu ma le Ulufale".
  3. Faasolo le faamau "Faʻamaonia" i le pito i luga.
  4. Mulimuli i le sooga "Filifili uo".
  5. Faitau faʻamatalaga e uiga i fesoʻotaʻiga faʻalagolago ma kiliki le ki i le pito i lalo o le faamalama.
  6. Faʻaopoopo 3-5 uo i se faamalama fou.

    O a latou talaaga o le a faʻaalia i le lisi o le faʻavaivai ao faʻafeiloai mai. Ina ia faʻapipiʻi le tagata faʻaaoga o se uo faatuatuaina, e tatau ona e kiliki i lana avatar. Pe a uma ona filifili leomi le faamau "Faamautu".
  7. Ulufale le upu faʻamaonia mo le faʻamaoniga ma kiliki le ki. "Auina atu".

I le taimi nei, pe afai o le teuina o teugatupe, e mafai ona e faafesootai au uo faatuatuaina, o le a tuuina atu e Facebook ia i latou tulafono faalilolilo faalilolilo, lea e mafai ona e vave faʻafouina lau avanoa.

Metotia 3: Tuuina atu o se Apili

Afai e te taumafai e teu i totonu o lau faʻamatalaga, ua lipotia mai e Facebook ua maeʻa le teugatupe ona o le tuʻuina atu o faʻamatalaga e soli ai tulafono o fesoʻotaʻiga lautele, ona le aoga lea o auala e le tatalaina ai. Faʻasala i ia tulaga masani mo sina taimi - mai aso i masina. E sili e sili atu ona faʻamoemoe e faʻatali seia maeʻa le faletupe. Ae afai e te manatu o le poloka na tupu i se avanoa po o se lagona maualuga o le faamasinoga tonu e le mafai ai ona e oʻo i le tulaga ma le tulaga, na o le pau lava le ala e alu ai e apili i le pulega a le Facebook. E mafai ona e faia faapenei:

  1. Alu i le itulau Facebook i luga o faʻamaumauga mo loka://www.facebook.com/help/103873106370583?locale=ru_RU
  2. Suʻe iina se fesoʻotaʻiga e faʻailo ai le faʻailoga ma kiliki.
  3. Faatumu faamatalaga i luga o le itulau e sosoo ai, e aofia ai le sii mai o se ata o se pepa e iloa ai, ma kiliki le ki "Auina atu".

    I totonu o le fanua "Faamatalaga Faaopopo" E mafai ona e faʻailoa au finauga e faʻamaonia ai le tatalaina o lau teugatupe.

A maeʻa ona tuʻuina atu le faasea, e tatau ona e faatali mo le faaiuga na faia e le pulega Facebook.

O auala autu ia e tatalaina ai lau faʻamatalaga Facebook. Ina ia puipuia faafitauli i lau teugatupe mai le avea ma se mea e le maofa ai oe, e tatau ona e faia laasaga e faʻapitoa ai lau puipuiga faalilolilo, faʻapea foi ma le mulimulitai i tulafono o loʻo faʻatulaga e le pulega o fesoʻotaʻiga lautele.