Counting Line Faitau i le Microsoft Excel


O le televave o le atinaʻeina o tekonolosi faʻamatalaga ua taʻitaʻia ai le faʻamaoni o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi i le tele o vala eseese o le ola o tagata. O le olaga i aso uma o se tagata faʻaonaponei ua faigata ona mafaufauina e aunoa ma se mea ofoofogia e pei o fesoʻotaʻiga lautele. Ae afai o le 10-15 tausaga talu ai na latou manatu o se tasi o ituaiga o faafiafiaga, o le taimi nei ua sili atu le toatele o tagata e mafaufau i le gaioiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalau o se tasi o auala o faʻaopoopoga, ma e oʻo lava i faavae, tupe maua. O Facebook o le telefoni sili ona lauiloa i le lalolagi, faatasi ai ma le toʻatele o le au maimoa, e foliga faapitoa lava i lenei tulaga.

Auala e fai ai tupe i le Facebook

E toatele tagata e mananao e taumafai e fai tupe e faʻaaoga ai Facebook. O lenei 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻi mea e tuʻuina atu ai le tagata faʻaoga i ni auala eseese e faamaonia ai o ia lava o se tagata fai pisinisi faamanuiaina O le lelei o lou faʻaleleia o nei avanoa ua faʻamoemoe i luga o tomai ma amioga a se tagata faapitoa. Mafaufau i auala sili ona lauiloa o le mauaina atili o mea.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai tupe i luga o le VKontakte vaega, i le Twitter, i le Instagram

Metotia 1: Gaioiga faʻafaigofie

Soo se fesoʻotaʻiga lautele e muamua lava i fesootaiga uma. Tagata e fefaasoaai savali, iloilo ma faʻatalatalanoa i luga o pou a le tasi, matamata i tala fou, ma isi. E foliga mai o nei mea uma e mafai ona faia mo tupe.

I le taimi nei, o se tele o punaoa ua faʻaalia i luga o le Initaneti ua saunia e totogi tagata Facebook i le faia o nisi galuega. E mafai ona totogiina:

  • E fiafia i faʻamatalaga, pou, ata, vitio, o loʻo faʻaalia e le tagata faʻatau;
  • Tusiaina ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga ma se faʻasalalauga faapitoa, lea e manaʻomia mo le tagata faʻatau;
  • Tufatufaina o nisi lomiga (toe faʻasaina);
  • Auai i vaega ma auina atu valaaulia e auai atu ia i latou i au uo ma au fai saofaga;
  • Faʻamatalaga o le lauliliuina o se tagata Facebook i luga o isi punaoa pe a mafai ona maua ai sea faʻamatalaga.

I le amataina o le tupe i lenei auala, e tatau ona e maua se auaunaga faapitoa i ia gaoioiga i luga o le initaneti ma resitala ai iina. A maeʻa lena, o le tagata faʻaaoga o le a ia maua i taimi uma galuega ma tupe totogi mo le faʻatinoina o la latou e-atotupe.

E tatau ona vave lauiloa o le tele o tupe e faʻaaoga ai lenei metotia e le ono tupu. Ae mo se pisinisi faipisinisi, o ia tupe maua e ono oʻo mai i le taimi muamua.

Vaʻai foi: Talosaga mo le faia o tupe i le Android

Metotia 2: Fausia lau lava pisinisi pisinisi

Mo i latou o loʻo i ai a latou pisinisi pisinisi, o le a fesoasoani le pisinisi pisinisi faapitoa i le Facebook e faʻaolaina ai i latou. Aua e te fenumiai ma lau tala i luga o le upega tafaʻilagi. I totonu, o sea gaoioiga e mafai ona taʻitaʻia ai. O le fatuina o se pisinisi pisinisi e matua saoloto ma e faia i ni nai laasaga faigofie.

Faitau atili: Fausia se pisinisi pisinisi i le Facebook

O le faʻaaogaina o le pisinisi pisinisi i le Facebook e mafai ona e faʻaalia:

  • Polokalama laʻititi o faʻalapotopotoga faʻaitulagi;
  • Le lava kamupani poʻo se faʻalapotopotoga;
  • Mamanu faapitoa po o oloa;
  • O a latou mea foafoa ma le mafaufau;
  • Manatu mo maliega ma taimi paganoa.

O le lisi o taʻiala talafeagai mo le faʻaleleia i lau pisinisi pisinisi e mafai ona faʻaauau mo se taimi umi. E le pei o le itulau o tala, e leai ni tapulaa i luga o le aofaʻi o le aufaasupe, e mafai ai ona e faia ni faʻaopoopoga laiti, matamata fuainumera, ma isi mea e mafai ona fiafia ai le tagata fai pisinisi. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau o le faʻaleleia o lau pisinisi pisinisi i luga o le fesoʻotaʻiga ua sili atu ona faigata le galuega ma e ono manaʻomia i nisi o taimi le tau tele o tupe.

Metotia 3: Fausia se vaega autu

Facebook e faataga ai tagata e faʻapipiʻi ni vaega poʻo ni alalafaga e tuufaatasia ai tagata o loʻo naunau i nisi o manatu, mea e fiafia i ai, poʻo soʻo se isi lava mataupu. I ia vaega, e fesoʻotaʻi faʻatautaia e le tasi le isi ma fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga faʻamatalaga.

Faitau atili: Fausia se vaega Facebook

E le pei o itulau pisinisi, o vaega Facebook e lei fuafuaina muamua o se meafaigaluega mo le faʻatau. E sili atu le faigata o latou faʻalauiloa ma faʻasalalauga, e faʻataunuʻu le pisinisi. Ae i le taimi lava e tasi, o vaega faʻavae latou te maua se avanoa sili ona avanoa e faʻapotopotoina ai le aufaʻatasi o le aufaʻatasi e faʻalauiloaina a latou lanu poʻo le oloa. E le gata i lea, o vaega faʻamalosia e faʻalauteleina le aofaʻi o le aufaitalafaga e mafai ona latou galue e avea o se oloa. I le faatauina atu o sea vaega, e mafai e le tagata faʻaaoga ona maua tupe lelei.

Metotia 4: Ave taavale i lau saite

Faʻafetai i le toʻatele o tagata maimoa, o Facebook o le telefoni sili ona malosi i luga o le Initaneti. Umia nofoaga e mananao e faateleina le tupe maua oa latou punaoa, miti o le mauaina o le toatele o tagata asiasi e mafai. O lenei mea e sili ona moni i na punaoa o loʻo ola i le tau o tupe maua mo faʻasalalauga. O le faatosinaina o tagata asiasi mai le upega tafaʻilagi lautele e mafai ona faʻaleleia atili le tulaga o le 'upega tafaʻilagi i masini suʻesuʻe, ma faʻapena ona faʻateleina ana tupe faʻaalu.

I luga o le Facebook itulau e mafai e se tagata faʻaoga ona tuʻuina se fesoʻotaʻiga i lona 'upega tafaʻilagi, faʻatasi ma faʻamatalaga eseese. Aemaise lava, e mafai ona e faia mea nei:

  • Faʻasalalau le faʻamalolo o mea mananaia i luga o le upega tafailagi;
  • Faʻasalalau laiti, ae o vaega pito sili ona faaosoosoina o tusiga, faʻafeiloaʻi tagata asiasi;
  • Le tuʻuina o fuʻa faʻasalalauga.

O le fiafia i le faʻamatalaga, o tagata asiasi o le itulau ma le aufaipisinisi o le a mulimuli i le fesoʻotaʻiga ma o atu i le 'upega tafailagi a le tagata faʻaoga, i se mea e mafai ai ona latou faia se faʻatauga, tuʻuina a latou faamaumauga, pe fai isi gaioiga e maua ai tupe maua i le tagata e ona le punaoa.

Metotia 5: Monetize vitio

O ata vitio i luga o Facebook i tausaga taʻitasi e sili atu le tele o avanoa ma e toetoe lava a lelei e pei o tusitusiga. I le taimi nei, o loo tauivi Facebook mo se tulaga maualuga i totonu o le maketi ma se tagata maoae e pei o le video hosting.

Ina ia mafai ona faʻasalalau se tagata tauva, o loʻo faʻaaogaina e fesoʻotaʻiga vavave faʻasili ia tagata e faʻapipiʻi mea eseese o le vitio, tusiga ata vitio, ma isi. I lenei tulaga, ua saunia lona pulega e tuʻuina atu ia i latou le 55 pasene o tupe mama mai faʻatauga, lea na faʻapipiʻiina e le Facebook i le ata lafoina. Ma o lenei tulaga o se agasala e le faʻaaoga mo tupe maua.

O auala sili ona lauiloa e faia ai tupe i luga o le Facebook social network Facebook. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua tuʻuina atu i le aufaʻatasi le tele o avanoa e faʻaalia ai lo latou fatufatuaʻi, ola faʻatau pisinisi ma faia tupe i ai. Ua lava le maua o le manaʻo ma le tutumau i le ausiaina o le sini.

Tagai foi:
Auala uma e fai ai tupe i le YouTube
Le tau o le matamata i vitio i le YouTube